یه کسی می تونه لیست پچ های جدید کانترو بزاره.فقط از rapidshare یا سایتای اینطوری نباشه.
راستی nonsteam باشه تا بشه انلاین بازی کرد.
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
یه کسی می تونه لیست پچ های جدید کانترو بزاره.فقط از rapidshare یا سایتای اینطوری نباشه.
Last edited by Ghost_MRB; 23-02-2010 at 23:08.
سلام من کانتر 2.6 رو دارم این با 1.6 چه فرقی داره و چجوری میشه آنلاین بازی کرد
دوستان ببخشید Wallhack های جدید رو توی کدوم سایت میشه گیر آورد ؟ فارسی یا انگلیسیش فرقی نمیکنه.
دوست عزیز من دقیق این ورژن رو ندیدم ولی شندیم که ورژن به احتمال کم کار کنه برای انلاین بازی کردن کانتر فایل رو از امضا من دانلود کن بعد برو انجامش بده ببین کار میکنه یا نه
دوست عزیز این سایت هستش مستقیمه من ورژن 23 رو برات گذاشتم خیلی خوبه کنارش هم سمت راست همه چیز درمورد کانتر از پچ کرفته تا کلید و غیره هستشیه کسی می تونه لیست پچ های جدید کانترو بزاره.فقط از rapidshare یا سایتای اینطوری نباشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو اینجا ببین به دردت میخورهدوستان ببخشید Wallhack های جدید رو توی کدوم سایت میشه گیر آورد ؟ فارسی یا انگلیسیش فرقی نمیکنه.
در اخر هم دقت کنید که کلمه -- فاصله داره هردوتاشون چون وقتی اینجا میزارمش ف ی ل تر میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس موفق باشید
Last edited by khelane; 05-03-2010 at 12:41.
والا کانتر چند نسخه داره
ولی 2.6 تا حالا نشنیده بودم
condition zero
1.6
source
دوستان سلام...من یه کانتر دارم مثل 1.6 یعنی خود 1.6 که در ÷وشه کانتر COPY میشه...
اول بازی هم اهنگی میاد...و یه عکس هم داره...
این اهنگ و عکس را چطوری میشه تغییر داد ...
یه اهنگ و عکس خوب هم اگر دارین بزارید...
سلام
رفقا من به بیشتر سرورها میتونم وصل بشم ولی وقتی میخوام به همیار وصل بشم اخرای لود شدن این ارور رو میده و از بازی پرت میشه بیرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه؟!
خب دوست عزیز من برای راحتی شما اینجا رو گذاشتم خودم اونجا دانلود کردم برای موسیقی هم تو همین سایت هست وقتی هرکدوم رو دانلود کردی خودش اموزش داره چطوری بریزی
برای بکراوند بازی
برای مموزیک استارت اپ ولی مال کانتر سورس هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کانتر 1.6 پوشه استارت اپ نوشته میدیا باید فایلت رو در اون پوشه قرار بدی
در اخر هم مشکلی داشتی بفرما در خدمتیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اخطارتون پیداشت شما مد نایف رو نصب کردید و یه فایلی اشتباه یا نیست باید از اول اونو نصب یا اون فایل رو گیر اورد من دقیقا" نمیدونم سرور همیار چه نوع سروریه چون مدت دو ماهه کانتر سورس بازی میکنم و وقتی 1.6 بازی میکردم همش تو مستر و گیم زون بودمسلام
رفقا من به بیشتر سرورها میتونم وصل بشم ولی وقتی میخوام به همیار وصل بشم اخرای لود شدن این ارور رو میده و از بازی پرت میشه بیرون
[URL=http://www.imgeup.com/]
امیدوارم مشکل دوستان حل شده باشه
Last edited by khelane; 08-03-2010 at 20:44.
سلام خدمت دوستان من کانتر 1.6 دار به سرور ها که کانکت میشه توی اون صفحه ای OK میاد همون جا گیر مکنه دیگه توی بازی نمیره...مشکل از چیه بعضی وقت ها شانسی درست میشد انقد که بازی رو باز و بسته میکردم اما الان اصلان وارد بازی نمیشه...پچ خود MAster GAme رو هم ریختم به هیچ سروری حتی سرور خود MAster GAme هم گیر میکنه...کلا فم کرده مشکل از چیه اگه مشکل از بازی یکی لینک دانلود یه کانتر سامو درست و حسابیو واسم بزاره...ممنون
![]()
ببین وقتی اوکی رو میزنی بعد گیر میکنه بازی اروری یا هیچ چیزی نمیاره مبنی بر اینکه بازی شما مشکلی داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)