تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 610 از 848 اولاول ... 110510560600606607608609610611612613614620660710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب دوستان، گویا پارس آنلاین نوشته های ما رو در این بخش مطالعه کرد و همچنین گویا داشت نابود می شد که تصمیم به تغییر تعرفه های خودش گرفت ( شاید فقط می خواد این روند رو برای چند ماه بیشتر طولانی کنه ). باری، امروز تماس گرفتم که درباره ی فرجام فرآیند تخلیه خط خودم پرسش کنم که گفتند انجام نشده و اینکه تعرفه ها تغییر کرده و هرآنچه گمان می کنید در ادامه امکان داشت گفته بشه؛ پس من سرویس 16 م.بیت.ب.ث با حجم 550 گ.بایت ( 275 گ.بایت بین الملل ( از نظر فنی مضحک و اشتباه است اما برای متوجه شدن دیگران این را استفاده می کنم ) ) بدون بازه ی زمانی رایگان شبانه ( واقعاً حوصله ی رایگان شبانه رو ندارم و گمان می کنم فقط در کشور های توسعه نیافته ای مانند ایران چنین مورد کودنی وجود داره و حجم بایستی به اندازه ای باشه که نیاز به این مورد های پوسیده نباشه ) را خریدم. مانند گذشته سرعت من حداکثر 12-13 م.بیت.ب.ث و به ندرت 14 م.بیت.ب.ث است و زمان تأخیر ( ping ) مانند گذشته قابل قبول است. با دور سرور 8.8.8.8 و 4.2.2.4 در حدود 110 میلی.ث می باشد. جیتر ( Jitter ) کم و قابل قبول است. اتلاف بسته ( packet loss (PL) ) هم در هنگام اجرای دستور پینگ برای سرور های نام برده شده وجود نداشت اما در بازی warthunder گاه گداری تا 16% افزایش می یافت ( در این بازی اتلاف بسته وجود داره و امکان داره به دلیل سرور بازی باشه ) و خوب البته سرور در منطقه US قرار داشت و زمان تأخیر من هم از 190 تا 200 میلی.ث متغییر بود. قیمت گذاری سرویس های گیم نامنصفانه هست هرچند که حجم بیشتری نسبت به تعرفه های غیر گیم با سرعت یکسان دارند. من برای یک ماه اینترنت کمتر از 100 هزار تومان خرج می کنم و بیش از این مبلغ برای من قابل قبول نیست.

2. 11 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ادمین اینستاگرام گفته بود سقف شبانه بین المللی هست ولی موقع خرید سقف شبانه داخلی مینویسه . بعد تو اینستاگرام گفته شبانه بعد از تموم شدن به خودکار شارژ میشه
    ولی امروز تو اینستاگرام بهش گفتم سقف شبانه داخلیه چرا گفتید بین المللی در جا بلاک کرد . اینا هم که معلومه دزد هستن

4. این کاربر از 862111014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ادمین اینستاگرام گفته بود سقف شبانه بین المللی هست ولی موقع خرید سقف شبانه داخلی مینویسه . بعد تو اینستاگرام گفته شبانه بعد از تموم شدن به خودکار شارژ میشه
    ولی امروز تو اینستاگرام بهش گفتم سقف شبانه داخلیه چرا گفتید بین المللی در جا بلاک کرد . اینا هم که معلومه دزد هستن
    هاها ادمینش خیلی دیوونه ست من داشتم به یکی توضیح میدادم اومده بود کامنت منو پاک کرده بود خودش توصیح داده بود ...

6. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان من سرویس 2مگ گرفتم توی کانتر یا بازی های دیگ یه دفعه از120 میره 1000 بعدش میاد پایین کسی راه حلی نداره؟ یا همچین مشکلی نداشته مثل من؟

8. این کاربر از amirg2d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درود
    من باهاش صحبت کردم، اول گفت بین المللیه بعد گفت تعرفه ها جدید که اومده تغییر کرده و مثله سرویس ها نصف بین امللی و نصف داخلیه و خودکار شارژ میشه.

10. این کاربر از nsm1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داخل سایتشون هم شمارتون رو بررسی کنید اگه بتونن سرویس بدن میگه راه دیگه هم اینکه به یه آی اس پی دیگه زنگ بزنی

اونا اطلاعاتشون درسته.

پینگ من با اینا اکثر اوقات به این شکله و اگه بره بالا باید مودمو خاموش روشن کنی درست بشه.

محتوای مخفی: 4.2.2.4 

محتوای مخفی: 8.8.8.8 

سرویس هم 16 مگ غیر حجمی

مدتیه شبانه دانلود نمیکنم اگر وقت شد تست هایی هم از وضعیت شبانه قرار میدم

بدون فعال بودن سرویس گیمینگ دیگه درسته ؟
    من از شنبه پیش تا امروز فن اوا داشتم و امروز کنسل کردم به دلیل سرعت کمتر از سرویسم ولی پینگ و کیفیتش فوق العاده بود 24 ساعت پینگ رو 105 بود ولی متاسفانه سرعتم خیلی کم بود ...
    امیدوارم پارسم خوب باشه که البته شنیدم همه تعریف می کنن .....

12. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان سرعت شبانه توی سرویسهای جدید چقدر هست؟ مثلا 8 مگ سرعت شبانش چقدر هست؟ و سرعت توی شبانه که محدود نمیشه؟

داره خودمونی میشه KimNaMGil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منم که سرعتم شده ۸ کیلوبایت بعد ۱۶ گیگ مصرف(سرویس ۲مگ) همچنان همونطوره
    خب چی میشد همون اول ۴۰ گیگ رو میزاشتن میخواست ما ضرر کنیم فقط ؟
    الان من با این نت چه غلطی بکنم خب ؟

15. این کاربر از KimNaMGil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم که سرعتم شده ۸ کیلوبایت بعد ۱۶ گیگ مصرف(سرویس ۲مگ) همچنان همونطوره
    خب چی میشد همون اول ۴۰ گیگ رو میزاشتن میخواست ما ضرر کنیم فقط ؟
    الان من با این نت چه غلطی بکنم خب ؟
    من متوجه مورد شما نمی شم. سرعت 2 م.بیت.ب.ث دارای 80 گ.بایت ( 40 گ.بایت بین الملل ) حجم است. چطور شما پس از مصرف 16 گ.بایت محدود شده اید؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من تا 10 روز پیش های وب داشتم به مدت 9 ماه واقعا عالی بود برای من ...
    تخلیه کردم رفتم فن آوا ولی کلا 7 روز نشد که تخلیه کردم به دلیل ارائه سرعت کمتر از قرارداد ( 16 مگ خریدم بودم اما عملا 4 بود ) ...
    سوالم اینه کسی می تونه معایب و مزایا سرویس های جدید پارس رو مختصر توضیح بده ؟
    به خصوص کسانی که سرعت 8 و 16 دارند !!!!
    شبانه ش چجوریه ؟
    ادمینش میگه شبانه تموم شه خودش اتو شارژ میشه ؟ من گفتم چرا سقف رو بیشتر در نظر نگرفتید که جواب نداد ...
    لطفا یه مختصر اصلاعاتی در اختیار من و خیلیای دیگه که براشون سوال هست قرار بدید مرسی .

18. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •