تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 610 از 752 اولاول ... 110510560600606607608609610611612613614620660710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا مگه Close Full size ها با Open Full Size ها تفاوت زیادی دارند ؟ و اگه اره چه هدفونه Openi رو پیشنهاد میکنید که در سطح D2000 باشه ؟

بعد در مورد این Asus Xonar Essence One که گفتین , این که قیمتش 500 دلاره !! من گفتم 100 دلار میتونم برای Amp/dac یا کارت صدا بدم ! و کار حرفه ای هم نمیخوام بکنم فقط در حد اهنگ گوش دادنه کارم

و اینکه شما جواب سوال من رو ندادین که کارت صدای PCI بگیرم یا اینکه همین Amp/Dac هایی مثل FiiO E10 بهتره ؟ و اگر کارت صدا بهتره یه مدل خوبش رو برای هدفونی 300 دلاری بگین که زیر 100 دلار باشه [ فقط هم از هدفون من استفاده میکنم و 95% موقع ها از کامپیوتر خونم استفاده میکنم ]

در مورد اینکه E10 رو موقع حرکت نباید استفاده کنم من درست نفهمیدم , یعنی مثلا تو ماشین نمیتونم استفاده کنم یا وقتی دارم راه میرم ؟!
    یک توضیح کوچولو

فول سایزهای Open و Close کاربردشون متفاوته و کیفیت صدای اونها با هم خیلی اختلاف زیادی از نظر یک آماتور یا کاربرد آماتوری نداره جزء اینکه همیشه این نظر هست که بیس مدلهای Close بیش از اندازه قوی هست هر چند که تا اندازه زیادی صحت داره ولی این اغراق یشتر به خاطر ضعیف بودن بیس مدلهای Open هست که بیشتر به چشم میاد یعنی یکی ضعیف تر و یکی قوی تر از خط فلت هست و اگه بخان هر دو رو با هم مقایسه کننده این اختلاف زیاد میشه

اما خیلی خلاصه:
    کاربرد حرفه ای تقریبآ همیشه تمایل به انتخاب مدلهای Open داره و کاربردهای با سطح پایین تر Close انتخاب ارجح خواهد بود ولی در بعضی شرایط و بسته به کاربرد به نظر نمونه های Close بسیار مناسب تر و حرفه ای از نمونه های Open هستند.

به نظرم برای کاربرد شما بهتره که یک آمپ پرتابل تهیه کنید ولی اگه دلار رو 1900 تومن حساب کنیم میشه باافزایش بودجه یک کارت صدای خوب که نیاز به آمپ هم برای درایو کردن D2000 نداره مثل Creative Titanium HD PCIe انتخاب کنید.

شما هم موفق باشید.

2. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

متاسفانه به شخصه تجربه ای از صدای هدفونهای این برند نداشتم که بتون صحیح به شما راهنمایی بدم
    اما این برند و پانسونیک هر دو جزوء برندهای با نسبت کیفیت به قیمت بالا هستند که متاسفانه مدلهای خاصی و به تعداد بسیار محدود وارد میشه و همیشه موجود نیست
    به هر حال فکر نمیکنم هدفون انتخابی شما بی کیفیت باشه که از خرید نه چندان گران قیمت خودتون پشیمون بشید

شما جایی سراغ دارید که این هدفون یا مدلهای دیگه از JVC موجود داشته باشه؟

شما هم موفق باشید.
    بله رضا جان نمایندگی جی وی سی تو جمهوری این مدل رو داشت منم با توجه به رویو های خوبی که ازش دیدم این مدل رو خریدم البته قبلش چندتا هدفون رو تست کردم که بعضی هاش به بودجه من میخورد و بعضی هاش گرونتر بودن ولی بیشترشون زیر صد تومان بودن البته من هدفون خوب تا بحال نداشتم و بیشتر از هدست مارکهایی مثل فراسو و A4tech استفاده میکردم بنابراین نمیتوم نظر حرفه ای بدم. از برندهایی که تست کردم چند مدل از سنهایزر بود که بنظرم بیشتر تمرکز صداش روی تیز و های بود از audio technica هم چند مدل تست کردم که صداشون عالی بود ولی مدلهای ارزونش زیاد راحت نبودن پایونییر هم صداش خوب بود و بیس کوبنده داشت اسکال کندی هم همینطور بود کریسین هم بیس خیلی زیادی داشت و هم های زیاد و هم راحت بود بنظرم برای کسایی که صدای اقراق شده دوست دارن مناسب باشه اما مدلی که تست کردم و بنظرم صداش خیلی بهتر از بقیه هدفونها بود سونی مدل Mdrpq1 بود انقدر از صدای این من خوشم اومد که وقتی داشتم تستش میکردم دلم نمیخواست قطعش کنم و میخواستم بشینم همونجا تمام آهنگهام رو باهاش گوش بدم در مورد صداش میتونم بگم که بیس خیلی نرم داشت و برخلاف بیشتر هدفونهایی که تست کردم صداش اصلا تیز نبود و خیلی دلنشین و واضح بود قیمتش حدود 120 تومان بود و صددرصد اگه بخوام هدفونم رو ارتقاع بدم این مدل رو میگیرم
    واما هدفون خودم که تو این رنج قیمت فقط یک سری هدفون پرتابل موجود بود و هدفون سونی مدل XD200 و یک مدل از پاناسونیک که این مدلو نتونستم تست کنم اما سونی XD200 رو تست کردم که صداش نسبت به RX500 خیلی پایینتر بود و بنظرم کسی که میخواد با این قیمت هدفون بگیره RX500 انتخواب بهتری هستش
    چیزی که در مورد RX500 میتونم بگم اینکه اولا خیلی راحته طوری که الان دارم تاپ میکنم روی گوشم قرار داره چیزی گوش نمیدم اما ورش نداشتم چون اصلا احساسش نمیکنم فکر کنم از این نظر با هدفونهای گرونتر برابری میکنه و درمورد صداش هم تو همین چند ترکی که باهاش گوش کردم بنظرم نسبت به قیمتش صدای خیلی خوبی داره

4. 6 کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون. چنده این؟
    نظرتون در مورد هدفون های Monster چیه؟
    قرار گذاشتیم بریم نماینگی قیطریه ش تست کنیم! (فقط تست)
    من توی سایت های خارجی دیدم هر کی حرف از Beats می زنه حداقل یه نفر میاد می گه سراغ اینا نرین بهتره برین سراغ Bose و Sennheiser و shure و ...
    klipsch s5 تا چند هفته پیش دوروبر 130 تومان بود الان دقیقا نمی دونم.
    کلا هدفون های مانستر و بیتس ظاهر زیبایی دارن ولی حداقل نسبت به قیمتشون هدفون های خوبی نیستن البته تا اونجایی که می دونم چند تا مدلش نسبتاً بهترن مثل turbine copper که البته بازم با اون قیمت میشه هدفون بهتری خرید.

6. 2 کاربر از vurhorston بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

بله رضا جان نمایندگی جی وی سی تو جمهوری این مدل رو داشت منم با توجه به رویو های خوبی که ازش دیدم این مدل رو خریدم البته قبلش چندتا هدفون رو تست کردم که بعضی هاش به بودجه من میخورد و بعضی هاش گرونتر بودن ولی بیشترشون زیر صد تومان بودن البته من هدفون خوب تا بحال نداشتم و بیشتر از هدست مارکهایی مثل فراسو و A4tech استفاده میکردم بنابراین نمیتوم نظر حرفه ای بدم. از برندهایی که تست کردم چند مدل از سنهایزر بود که بنظرم بیشتر تمرکز صداش روی تیز و های بود از audio technica هم چند مدل تست کردم که صداشون عالی بود ولی مدلهای ارزونش زیاد راحت نبودن پایونییر هم صداش خوب بود و بیس کوبنده داشت اسکال کندی هم همینطور بود کریسین هم بیس خیلی زیادی داشت و هم های زیاد و هم راحت بود بنظرم برای کسایی که صدای اقراق شده دوست دارن مناسب باشه اما مدلی که تست کردم و بنظرم صداش خیلی بهتر از بقیه هدفونها بود سونی مدل Mdrpq1 بود انقدر از صدای این من خوشم اومد که وقتی داشتم تستش میکردم دلم نمیخواست قطعش کنم و میخواستم بشینم همونجا تمام آهنگهام رو باهاش گوش بدم در مورد صداش میتونم بگم که بیس خیلی نرم داشت و برخلاف بیشتر هدفونهایی که تست کردم صداش اصلا تیز نبود و خیلی دلنشین و واضح بود قیمتش حدود 120 تومان بود و صددرصد اگه بخوام هدفونم رو ارتقاع بدم این مدل رو میگیرم
    واما هدفون خودم که تو این رنج قیمت فقط یک سری هدفون پرتابل موجود بود و هدفون سونی مدل XD200 و یک مدل از پاناسونیک که این مدلو نتونستم تست کنم اما سونی XD200 رو تست کردم که صداش نسبت به RX500 خیلی پایینتر بود و بنظرم کسی که میخواد با این قیمت هدفون بگیره RX500 انتخواب بهتری هستش
    چیزی که در مورد RX500 میتونم بگم اینکه اولا خیلی راحته طوری که الان دارم تاپ میکنم روی گوشم قرار داره چیزی گوش نمیدم اما ورش نداشتم چون اصلا احساسش نمیکنم فکر کنم از این نظر با هدفونهای گرونتر برابری میکنه و درمورد صداش هم تو همین چند ترکی که باهاش گوش کردم بنظرم نسبت به قیمتش صدای خیلی خوبی داره
    با تشکر از شما
    ولی من خودم Sony PQ3رو دارم کیفیت معمولی داره و فکر کنم فقط زیبایی داره ولی شما میگی pq1 اینقدر خویه تعجبیه!!!

8. 3 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر از شما
    ولی من خودم Sony PQ3رو دارم کیفیت معمولی داره و فکر کنم فقط زیبایی داره ولی شما میگی pq1 اینقدر خویه تعجبیه!!!
    سونی حساب و کتاب چندان مشخصی نداره یه مدل عالی و قیمتش 12 هزار تومن و چند مدل دیگه حدود 50 هزار تومن ولی افتزاح به معنای واقعی
    البته احتمال مشکل اصل و تقلبی رو در نظر نگیریم این مشکل یا مسئله همه با سونی از قدیم تا حالا و احتمال خیلی زیاد تا آینده خواهد بود

به هر حال تعریف PQ1 رو هم زیاد شنیدم( از نمایندگی فروش) اما زیاد به ظاهرش نمیاد با کیفیت صدای خوبی باشه متاسفانه امکان تست برای من نبود.

شما هم موفق باشید.

10. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

با تشکر از شما
    اتفاقا PQ3 رو هم همونجا داشت و من تستش کردم به نظر من هم کیفیتش معمولی بود ولی PQ1 صداش واقعا یه چیز دیگه بود البته موافقم که به ظاهرش اصلا نمیخورد چنین صدایی داشته باشه

12. این کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Ahmad Feyz Dizaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    امکان داره قیمت این مدل JVC RX500 را بفرمایید.
    ممنون

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

سلام
    امکان داره قیمت این مدل JVC RX500 را بفرمایید.
    ممنون
    قیمتش 40 تومان هست

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان لطفا یه هدست یا هدفون خوب و با کیفیت با قیمت حداکثر 25 تومان معرفی کنید کار زیاد حرفه ای باهاش نمیخوام انجام بدم در حد آهنگ گوش کردن و حرف زدن با میکروفون اگه میشه راجع به این 3 مدل فراسو که لینکشو پایین میزارم هم یه نظری بدید . فقط جان من یه چیزی معرفی کنید این دسته هاش به راحتی شکسته نشه تا الان 4 تا خریدم همشون دسته هاش شکستن . یه کریتیو خریدم 5-6 ماه پیش دیروز دستش شکست جای نقطه چین هم digikala بزارید . ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا کسی نیست جواب مارو بده

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا کسی نیست جواب مارو بده
    احتمالآ به این خاطر جوابی داده نشده که شاید با 25 هزار تومن مدل مناسب کاربردتون یا موجود نبوده یا . . .

به هر حال انتظار زیادی از یک هدست یا هدفون با این رنج قیمت نباید داشت که هم کیفیت صدای خوبی داشته باشه و هم از نظر کیفیت ساخت به قدری قوی باشه که به راحتی توی دست عزیزی مثل شما حداق یه سالی دووم بیاره

به نظرم هدست های با این مشخصات و یا نزدیک به این مشخصات کمی بیش از دو برابر بودجه شما هستند

در آخر از بین مدلهای انتخابی بر اساس ظاهر انتخاب کنید چون فراسو یا هر برند غیر متخصص در ساخت این ابزار، اینقدر تفاوت کیفیت با مدلهای بالاتر یا هم رده قیمت خودشون ندارند که با یک انتخاب نامناسب چیز زیادی از دست بره

شما هم موفق باشید.

17. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •