تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 610 از 2605 اولاول ... 11051056060060660760860961061161261361462066071011101610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من هم که گفتم هزینه بالایی دارد و برای همه مقدور نیست.البته من قبلا اکانت on speed می خریدم که الان 1 سالی هست که نخریدم الان دو دل هستم می خواستم از سایت on speed اکانت 1 ساله بخرم که شک کردم ممکن هست پورتهای آن را هم مسدود کرده باشند و 30 یورو به باد بره برای همین من 1 ماه بیشتر صبر نمی کنم چون کارت --- دارم و دیشم هم تنظیم هست اگر این جریان ادامه پیدا کند چاره ای به جز اینترنت ماهواره ای نیست ولی این نوع اینترنت 100% امینت دارد و آدم با خیال راحت صفا می کند چون من 2 سال پیش هم به مدت 6 ماه از اینترنت ماهواره ای استفاده کردم و واقعا معرکه هست.
    خوب ردتو بگیرن میری زندون که!

2. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب ردتو بگیرن میری زندون که!
    داره میگه مک رو میخرم (-- نمیکنه) ولی سند رو با adsl انجام میدم.ارسال با دیش که فقط 500 تومن تجهیزاتش بود قبل گرونی دلار.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها برای تغییر پهنای باند تو سایت خود مخابرات یک قسمت هست که نوشته شماره موافقت نامه,اونجا رو خالی بگذارم یا حتما باید شماره موافقت نامه داشته باشم؟
    راستی کسی از 512 به 1 مگ تغییر داده ؟ سرعت هر کانکشن دو برابر میشه یا مثل قبل میمونه؟

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همچین پورت‌های وی پی ان رو قطع کردن..انگار ما چاوز رو کشتیم...

7. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا این رایگان دروازه !!! چرا این جوریه؟ دو برابره دانلودش آپلود میکنه؟ چی آپلود میکنه؟ طبیعیه؟ مگه تونل زدن انقدر آپلود کردن داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها برای تغییر پهنای باند تو سایت خود مخابرات یک قسمت هست که نوشته شماره موافقت نامه,اونجا رو خالی بگذارم یا حتما باید شماره موافقت نامه داشته باشم؟
    راستی کسی از 512 به 1 مگ تغییر داده ؟ سرعت هر کانکشن دو برابر میشه یا مثل قبل میمونه؟
    شماره موافقت نامه رو خالی بزار.
    آره من این کار کردم ظرف کمتر از 24ساعت ارتقا یافت
    نه سرعت تک کانکش مواقعی که اوضاع خرابه همونه. یعنی من 512 که داشتم ساعت های افتضاح سرعتم به 10کیلوبایت هم نمیرسید وقتی هم که 1 مگ گرفتم بازم همون بود!
    در کل پیشنهاد نمیکنم بگیری! همون 512 از همه اش به صرفه تره

10. 3 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بر رفیق گرامی،
    نباید برای افزایش از 512 به 1 مگ شماره موافقت نامه ای بخواد چون قبلا مرکز مخابراتی از شما به تهدی در این زمینه گرفته که به شما سرویس بالاتر 128 داده و این شماره موافقت نامه در سیستم و مرکز مخابراتی وجود داره.
    تا جایی که من می دونم روال کار این طور هست که در خواست میره مرکز مخابراتی در صورتی که تعهد موجود باشه و مرکز مخابراتی پهنای باند کافی در کل مرکز داشته باشه ( این قسمتش و زیاد جدی نگیرید ! ) موافقت میکنه در خواست میره برای یک بخشی از پشتیبانی مخابرات که آنها Down / Up Stream درخواستی رو اعمال کنند.
    قبلا ترافیک کاری افزایش / کاهش ها کم بود این وسط یه زنگ هم ممکن بود به شما بزنند و تایید تلفنی رو از شما بگیرند بعد اعمال کنند ولی الان دیگه کمتر پیش میاد زنگ بزنند.
    و در نهایت تک تک در خواست های شما در پروفایل خط شما به تاریخ ثبت می شود.

این داستان سرعت هم کاملا شانسی هست چون هنوز مخابرات به یک روند هوشمند برای تخصیص پهنای باند به هر مرکز مخابراتی نرسیده ممکنه، سرعت ممکنه باب طبع نباشه. یا اگه کندی سراسری پیش میاید برای شما به علت ترافیک بالا مرکز مخابراتی تون مزید بر علت بشه.
    Last edited by Firebirds; 08-03-2013 at 12:13.

12. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

به به، به چمن نیز آراسته گشت.
    من دیگه نمی تونم mkv دانلود کنم، شما هم همچین مشکلی دارین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من که به مگ1 کردم سرعت دانلود من بین 110 تا 120 هست برای من به صورت تک لینک هم 24 ساعته سرعت ثابت هست من مرکز مخابرات زارعی هستم.

15. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان سلام معمولا چند روز طول میکشه 512 رو بهت واگذار کنن؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •