خوب ردتو بگیرن میری زندون که!
خوب ردتو بگیرن میری زندون که!
داره میگه مک رو میخرم (-- نمیکنه) ولی سند رو با adsl انجام میدم.ارسال با دیش که فقط 500 تومن تجهیزاتش بود قبل گرونی دلار.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها برای تغییر پهنای باند تو سایت خود مخابرات یک قسمت هست که نوشته شماره موافقت نامه,اونجا رو خالی بگذارم یا حتما باید شماره موافقت نامه داشته باشم؟
راستی کسی از 512 به 1 مگ تغییر داده ؟ سرعت هر کانکشن دو برابر میشه یا مثل قبل میمونه؟
همچین پورتهای وی پی ان رو قطع کردن..انگار ما چاوز رو کشتیم...![]()
آقا این رایگان دروازه !!! چرا این جوریه؟ دو برابره دانلودش آپلود میکنه؟ چی آپلود میکنه؟ طبیعیه؟ مگه تونل زدن انقدر آپلود کردن داره؟
شماره موافقت نامه رو خالی بزار.
آره من این کار کردم ظرف کمتر از 24ساعت ارتقا یافت
نه سرعت تک کانکش مواقعی که اوضاع خرابه همونه. یعنی من 512 که داشتم ساعت های افتضاح سرعتم به 10کیلوبایت هم نمیرسید وقتی هم که 1 مگ گرفتم بازم همون بود!
در کل پیشنهاد نمیکنم بگیری! همون 512 از همه اش به صرفه تره
سلام بر رفیق گرامی،
نباید برای افزایش از 512 به 1 مگ شماره موافقت نامه ای بخواد چون قبلا مرکز مخابراتی از شما به تهدی در این زمینه گرفته که به شما سرویس بالاتر 128 داده و این شماره موافقت نامه در سیستم و مرکز مخابراتی وجود داره.
تا جایی که من می دونم روال کار این طور هست که در خواست میره مرکز مخابراتی در صورتی که تعهد موجود باشه و مرکز مخابراتی پهنای باند کافی در کل مرکز داشته باشه ( این قسمتش و زیاد جدی نگیرید ! ) موافقت میکنه در خواست میره برای یک بخشی از پشتیبانی مخابرات که آنها Down / Up Stream درخواستی رو اعمال کنند.
قبلا ترافیک کاری افزایش / کاهش ها کم بود این وسط یه زنگ هم ممکن بود به شما بزنند و تایید تلفنی رو از شما بگیرند بعد اعمال کنند ولی الان دیگه کمتر پیش میاد زنگ بزنند.
و در نهایت تک تک در خواست های شما در پروفایل خط شما به تاریخ ثبت می شود.
این داستان سرعت هم کاملا شانسی هست چون هنوز مخابرات به یک روند هوشمند برای تخصیص پهنای باند به هر مرکز مخابراتی نرسیده ممکنه، سرعت ممکنه باب طبع نباشه. یا اگه کندی سراسری پیش میاید برای شما به علت ترافیک بالا مرکز مخابراتی تون مزید بر علت بشه.
Last edited by Firebirds; 08-03-2013 at 12:13.
به به، به چمن نیز آراسته گشت.
من دیگه نمی تونم mkv دانلود کنم، شما هم همچین مشکلی دارین؟
من که به مگ1 کردم سرعت دانلود من بین 110 تا 120 هست برای من به صورت تک لینک هم 24 ساعته سرعت ثابت هست من مرکز مخابرات زارعی هستم.
دوستان سلام معمولا چند روز طول میکشه 512 رو بهت واگذار کنن؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)