شماها هم که دارید در مورد lola بحث می کنید
فقط به من گیر می دین
توی این عکسی هم که گذاشتین طرف اصلا شبیه خود lola نیست
توی این کاورهایی که ازش دیدم خوشکل تر بود
شماها هم که دارید در مورد lola بحث می کنید
فقط به من گیر می دین
توی این عکسی هم که گذاشتین طرف اصلا شبیه خود lola نیست
توی این کاورهایی که ازش دیدم خوشکل تر بود
من گرو کشی نمیکنم . فقط سیو رو نیاز دارم اونم مرحله phil bill دقیقا همونجا بودم
این lola هم همون شکله . دو سه باری دیدمش توی یه منقطه پرت !
من پلی ب.وی رو بکشم یا اون یکی رو؟
پلی بوی رو بکش.اگه بکشیش خونش به تو می رسه و اگه ارتباطت رو با دواین ردیف کنی، می تونی با موبایل ازش بخوای که موقع جنگ و دعواها برات آدم بفرسته.
ممنون که جواب دادی . ولی کارت من همچین علکی هم نیستا ! کارت من آی تی آی 4850 512 gddr3 هستش! 215 تومن مایشو دادم !
من خودم میدونم که سی پی یو پایینه وگرنه مثل شما 60 فریم میگرفتم ! سی پی یوم 2180 و رمم هم 2 گیگ !
یه چیز دیگه . اگه قرار باشه که اون عدد اون پایین تنظیمات بازی مموری کارت رو نوشته بشه یعنی میخوای بگیره یه گرافیک 1 گیگ 80 تومنی از 512 من بهتر عمل میکنه ؟ پس این همه میگفتند مموری مهم نیست زیاد چی شد ؟!
راستی برای بنچ مارک نگفتی باید چکار کنم ؟ میخوام ببینم چند فریم داره اجرا میشه !
سلام.من وقتي فايل handling رو دست كاري ميكنم ديگه وارد بازي نميشه.حتي يك عدد هم به وزن يك ماشين
اضافه ميكنم وارد بازي نميشه.كرك Razor و fedor رو هم امتحان كردم ولي نميشه.ولي با فايل اورجينال وارد بازي ميشه.لطفا كمك كنيد.
آره توی تمام بازی ها کارت مهمه ولی توی این بازی حافظه مهم تر از مدله!!!!!!!!
البته اول Cpu توی بازی مهمه بعد کارت.
ببین کارتت اگه بالا باشه مثلا 512 GDDR 5 به این صورت میشه که مینویسه حافظه 512 که معمولا کمتره بعدش وقتی می خوای گرافیک بازی رو تنظیم کنی خیلی کم حجمت پر میشه .
بزار با مثال بهت بگم : اینطوریه که اگه یکی یک کارت 1 گیگ 9500 جی تی داشته باشه با منی که یک 280 دارم به این صورت پر میشه اون یک گیگه هنوز تا نصفه نبرده حافظش پر میشه این یعنی اینکه مثلا یک درجه به View Distance اضافه میکنه 40 تا مثلا از حافظش میگیره اما منی که 280 1 گیگ دارم فقط 5 تا میگیره پس می فهمی فرق حافظه ها رو؟؟؟؟؟
تو هم احتمالا همینطوریه با این که حجمه کارتت کمه به جاش کمترم پر میشه!!!!!
بنچمارک بابا پایین ترین گزینه ی قسمت کارت گرافیکه نوشته بنچ مارک.
خب من Database سیو گیم های Gta IV پیدا کردم .
اما متاسفانه Xlive نداره .
ولی یاد یه چیزی افتادم . شما میتونید بدون Xlive سیو دیگرانو بریزید . فقط با Xlive Wrapper میشه اینکارو کرد !
اگه جور بشه که امیدوارم جور بشه بهتون مکان Lola رو میگم . البته باید خودم پیداش کنم
اینم دیتابیس :
زبانش آلمانیه . پس نیاز به یه دیکشنری خوب دارید که :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
translate.google.com
به همین راحتی .
فقط دعا کنید که این Xlive کار کنه و بتونیم ادامه بدیم![]()
الان مشکلی که پیش اومده چی هست ؟فقط دعا کنید که این Xlive کار کنه و بتونیم ادامه بدیم
===============================================
من اینجا موندم چیکار کنم ؟ وقتی میرم به فرودگاه ارور میده یا بازی هنگ می کنه یا می پره بیرون ...
چه کار کنم ؟ کسی سیو نداره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سیوم پاک شده بود ×!
---------
این Xlive Wrapper واقعا معجزه کرد . سیوی که مال خودم نبود رو ریختم و کار کرد . واقعا دم سازندش گرم
سیمون جان شما هم اسم مرحله رو که میدونی .
برو به این سایت و سیو رو دانلود کن .
سپس Xlive Wrapper رو از همون لینک توضیحات (آلمانیه) دانلود کن . و طبق کار باهاشم توی راهنمای Xlive Wrapper نوشته .
http://gtaivsavegames.gtavision.com/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)