عاليه!
به اين ميگن روحيه!!!![]()
عاليه!
به اين ميگن روحيه!!!![]()
سلام بر دوستان عزیز میبینم که این تاپیک همچنان پا بر جاست. کمی مشغول بودم زیاد فرصت بازی ندارم. فعل این عکسو میذارم تا بعد ادامه بدم . فکرم کنم که همتون دیده باشین!!!
![]()
سلام دوستان میخواستم یه چیزی بگم در مورد بازی اونهم اینکه برای رفتن به سال بعد(منظورم بعد از سه سال) نیازی نیست که مزرعه تان 100% بشود چون من همین الان این بازی رو به سال چهارم رسوندم الان 3 بهار هستم با مزرعه 85% اگر خواستید بگید سیو خودمو براتون بزارم
فکر کنم100% برای رفتن به شهر باشه!!
اول اینکه شما با 30 درصد هم می تونین وارد سال چهارم بشید...
دوم اینکه شهری وجود نداره و به دنبال راز و رمز های بازی باشید...
اخه دفعه های قبل چون درصد مزرعه ام پایین بود مثلآ بین 20 تا 30 شهردار توی سال چهارم صبح زود می امد و میگفت که باید مزرعه ترک کنم بعد یه سری تصویر میامد بعد بر میگشت به اول
ولی موقعی که در صد مزرعه به 85% درصد رسید شهردار دوباره امد ولی ایندفعه من رو برد میدان شهر که همه اهالی دهکده اونجا بود و همه از مزرعه داریم تعریف کردن بعد یه سری تصویر دیگه امد بعدش ادامه بازی بود
راستی یه چیزی من راهنما گرفتم که توی اون نوشته اگر در طول سه سال مززعه را به 100% برسونی پدر بزرگت میاد پیشت و به تو 3 پیشنهاد میدهد 1-رفتن به شهر 2-ادامه بازی 3-اتمام بازی حالا اگر توی 4 سال بتونی به صدرصد برسونی فکرکنم بشه رفت به شهر
راستی راهنمای که گرفتم pdf که از یه سایت دانلود کردم
Last edited by amir dj 2000; 19-05-2011 at 15:35.
درسته اون راهنما در همین تاپیک در صفحات اول گذاشته شده...
شما اگه چند تایی صفحه از این تاپیک رو مرور کنید می بینید که بار ها و بار ها در مورد شهر رفتن صحبت شده و همه سرکاری یا دروغ بوده...!
ممکنه بعد از 15 سال بتونی بری شهر!
این هم یکی دیگه از اون حرف هاست که در صحتش 90 درصد شک و تردید هست چون که تا حالا کسی 15 سال بازی نکرده...
اووووووووووووووههههه
من انقدر این بازی رو بازی کردمکه پکیدم
ولی دوباره بعد از سالها دوست دارم بازی کنم
در مورد شهر رفتنم باید بگم که من قشنگ یادمه سه سالو تموم کردم مزرعم 100%بود همه چیزمم ok بود بعد شهردار اومد
در خونهو همون سه تا گزینه ای که دوستمون گفت رو دادو منم رفتن به شهر رو انتخاب کردم ولی هیچ خبری نشد که نشد
بعد اونم 2 سال بازی کردم
کلا" سر کاریهبی خیال شهر بشید
یه سوال ؟؟؟؟
شما چطوری تونستی تو 3 سال بازی رو 100% کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما با Game Shark تونستی 100% کنی ، نه؟؟؟؟
با تجربه ها و اونایی که حرفی واسه گفتن دارن تو این بازی تا حالا " بدون استفاده از Game Shark "
فقط تونستن 88% رو تکمیل کنن !!!!
حالا فرض میکنیم شما " بدون Game Shark " تونستی 100% کنی توی 3 سال !!
میشه به این سوالا جواب بدین ؟؟ ( با عکس )
1. چجوری تونستی حوضچه مزرعه رو بزرگ کنی ؟؟
2. چجوری تونستی مزرعه جدید بگیری ؟؟
3. چجوری تونستی 2 تا سگ شکاری بخری ؟؟
4. چجوری تونستی 16 تا غذای باقیمانده رو درست کنی ؟؟
5. چجوری تونستی دارو از شهر بگیری ؟؟
اینا همشون مساوی با 12% باقیمانده این بازی هستن !!!!
والا مثل اینکه با رفتن قدیمیا این درصد هم باهاشون رفت........سر این قضیه ی درصد بحث شد
و نتیجه این بود که بسته به نسخه ای داره که شما بازی میکنی......بیشتر نسخه ها تا 88 میره اما یه سری نسخه های معدودی اون قدیم قدیما دیگه زمان قاجاریاش تا 94 هم من خودم رفتم یا 93 بدون هیچ کدوم از این چیزایی که شما گفتی حتی بدون تکمیل غذاها و اون عکس های پرینت شده
و در ضمن شهری هم وجود نداره که اصلا بشه رفت
اقا یه چیزی رو یادم رفت بگم در مورد غذاها اون 16 تا غذای دیگر باید از اهالی دهکده بپرسی مثلآ من به اهنگره یه عدد شیر دادم و اون هم به من دستور پخت این دسر داد ترکیباتش این میباشد
وسایل لازم: هم زن . قابلمه . شکر
مواد لازم: شیر . شکر . تخم مرغ . آناناس . سیب . عسل
یا من یه دفعه به دکتر یه علف قرمز دادم اون هم دستور تهیه یه دارو بهم داد البته من یاداش نکردم فکر کنم 16 تا غذای دیگر هم اینطور به دست باید بیاری
توی این راهنما درباره ی بزرگ کردن حوضچه نوشته باید 99 عدد ماهی تو حوضچه داشته باشی و به gerg در روز تولدش 9 عدد ماهی متوسط بدهی تا هر موقع او را دیدی او به شما بگوید در روز تولدتان سورپرایزی برایتان دارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)