تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 610 از 4105 اولاول ... 11051056060060660760860961061161261361462066071011101610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چند درصد اماکن داره که با نامه بشه برابر با تعداد نهست اسحقاق رد بشه. یعنی طرف 2 روز نهست کرده میشه 4 روز. ازش 4 روز استحقاق کم کنن و نهستش رو ببخشن!

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چند درصد اماکن داره که با نامه بشه برابر با تعداد نهست اسحقاق رد بشه. یعنی طرف 2 روز نهست کرده میشه 4 روز. ازش 4 روز استحقاق کم کنن و نهستش رو ببخشن!
    میلاد جان وقتی نامه نهستت بره اجودانی راهی نداره غیر از اینکه اون نامه از پروندت بیاد بیرون.
    کسایی هم که میتونن برات کاری بکنن فرمانده پادگان و جانشینش و رییس اجودانی هستن.

ولی چه فرقی میکنه.تو که میخوای از استحقاقت کم کنی.اون نهست رو بکش ولی توی مرخصی باش.

راستی پیام بازدید کننده برات فرستادم.یک هفته پیش.
    میلاد جان من 18 خرداد ترخیصم.تو کی داداش؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برای سربازی رفتن میشه به جاش برای دولت 2 سال کر کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله.از طریق گرفتن امریه یا سربازمعلم شدن.
    ولی اونم یه سری شرایط داره مثلا پارتی داشته باشی.معدلت بالا باشه و اون ارگان خاص نیرو بخواد.

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    برای امریه شرکت نفت هم اقدام کرده بودم. آقای آشتیانی بمن گفته بود که از جانب ما مشکلی نیست و ما اسمتو جز پذیرفته شدگان فرستادیم. ولی حالا برگه سفیدم برای نیرو انتظامی اراک اومده. اعزامم اول دی. می‌خوام ببینم یعنی امریم جورنشده؟ دوستان دیگه کسی همچین مشکلی براشون پیش امده تاحالا؟ بخصوص برای دی ماه. رفتم پیش آشتیانی گفت صبر کن یه هفته دیگه شاید درست بشه؟ دوستان اگه راهنماییم کنم ممنون می‌شم. بخصوص اگه بگم کجا می‌تونم برم بیشتر پیگیری کنم.
    ممنون
    شرمنده.امریت پوچ شده رفته.برای هر امریه ای دو ماه قبل از اعزام برگ سبز رو میگیرند و محل آموزشیتون رو که یکی از پادگان های وابسته به ارتش هست مشخص میکنند.اگر آقای آشتیانی که با پارتی تونسته برای شما امریه جور کنه،شایدم بتونه یه کاری کنه،شیطون نا امیده
    Last edited by jack_poppy; 09-12-2011 at 12:06.

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به این کار می گن امریه گرفتن دیگه ...

به نوعی از سازمانهای دولتی یا سازمان هایی که با نهادهای نظامی کار میکنند می تونی امریه بگیری

مثه استانداری ، فرمانداری ، دادگستری ، انرژی اتمی و سازمان هایی از این دست ....

البته شرکت های خصوصی هم که قراردادی با ارگانهای نظامی دارند هم میشه که البته کمی سخت تره

برای دنبال کردن باید حداقل 70 روز قبل از تاریخ اعزامت بری دنبالش

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض پوتین

میشه قبل از اعزام،خودمون پوتین بخریم؟می گن پوتینای اونجا،سفت،پاره و سنگینه یا اندازه ی پا پیدا نمیشه.اگر پوتین بخریم،روز آخر میتونیم دوباره از پادگان برش گردونیم؟
    Last edited by jack_poppy; 09-12-2011 at 12:16.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میشه قبل از اعزام،خودمون پوتین بخریم؟می گن پوتینای اونجا،سفت،پاره و سنگینه یا اندازه ی پا پیدا نمیشه.اگر پوتین بخریم،روز آخر میتونیم دوباره از پادگان برش گردونیم؟
    اره میشه.
    پوتین خودته چرا نتونی برش گردونی؟
    در ضمن شما چرا فکر میکنی چیزایی که مال خودتونه رو نمیتونید برگردونید؟همه اون چیزایی که بهت میدن استحقاق خودتونه و احدی اجازه پس گرفتنش رو نداره.
    در ضمن اگر به مشکلی برخوردی یا بی احترامی شنیدی برو بازرسی پادگان تا پوستشون رو بکنن.

9. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اره میشه.
    پوتین خودته چرا نتونی برش گردونی؟
    در ضمن شما چرا فکر میکنی چیزایی که مال خودتونه رو نمیتونید برگردونید؟همه اون چیزایی که بهت میدن استحقاق خودتونه و احدی اجازه پس گرفتنش رو نداره.
    در ضمن اگر به مشکلی برخوردی یا بی احترامی شنیدی برو بازرسی پادگان تا پوستشون رو بکنن.
    پوتین خوب که زیاد گرون نباشه کجا پیدا میشه؟قیمت پوتین ارتش تو چه رنجی هست.به نظر شما امر خریدن پوتین قبل از اعزام کار عاقلانه ای است؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به نظر من یک روز عقب انداختن دوره ی خدمت خیلی مهمه! اولش متوجهش نمیشین. آخرش که میرسه همون یکی دو روز یا یکی دو ماه یک سال طول میکشه !
    هرچه زودتر بری زودتر تموم میشه!
    اینطوری واسه آینده و برنامه ها میشه بهتر و زودتر تصمیم گرفت.
    الان واقعا من موقعیت هایی رو که دارم پشت سر هم دارم از دست میدم. فقط بخواطر این خدمت لعنتی و بی معنی...

12. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •