چند درصد اماکن داره که با نامه بشه برابر با تعداد نهست اسحقاق رد بشه. یعنی طرف 2 روز نهست کرده میشه 4 روز. ازش 4 روز استحقاق کم کنن و نهستش رو ببخشن!
چند درصد اماکن داره که با نامه بشه برابر با تعداد نهست اسحقاق رد بشه. یعنی طرف 2 روز نهست کرده میشه 4 روز. ازش 4 روز استحقاق کم کنن و نهستش رو ببخشن!
میلاد جان وقتی نامه نهستت بره اجودانی راهی نداره غیر از اینکه اون نامه از پروندت بیاد بیرون.
کسایی هم که میتونن برات کاری بکنن فرمانده پادگان و جانشینش و رییس اجودانی هستن.
ولی چه فرقی میکنه.تو که میخوای از استحقاقت کم کنی.اون نهست رو بکش ولی توی مرخصی باش.
راستی پیام بازدید کننده برات فرستادم.یک هفته پیش.
میلاد جان من 18 خرداد ترخیصم.تو کی داداش؟
برای سربازی رفتن میشه به جاش برای دولت 2 سال کر کرد ؟
بله.از طریق گرفتن امریه یا سربازمعلم شدن.
ولی اونم یه سری شرایط داره مثلا پارتی داشته باشی.معدلت بالا باشه و اون ارگان خاص نیرو بخواد.
شرمنده.امریت پوچ شده رفته.برای هر امریه ای دو ماه قبل از اعزام برگ سبز رو میگیرند و محل آموزشیتون رو که یکی از پادگان های وابسته به ارتش هست مشخص میکنند.اگر آقای آشتیانی که با پارتی تونسته برای شما امریه جور کنه،شایدم بتونه یه کاری کنه،شیطون نا امیده
Last edited by jack_poppy; 09-12-2011 at 12:06.
به این کار می گن امریه گرفتن دیگه ...
به نوعی از سازمانهای دولتی یا سازمان هایی که با نهادهای نظامی کار میکنند می تونی امریه بگیری
مثه استانداری ، فرمانداری ، دادگستری ، انرژی اتمی و سازمان هایی از این دست ....
البته شرکت های خصوصی هم که قراردادی با ارگانهای نظامی دارند هم میشه که البته کمی سخت تره
برای دنبال کردن باید حداقل 70 روز قبل از تاریخ اعزامت بری دنبالش
میشه قبل از اعزام،خودمون پوتین بخریم؟می گن پوتینای اونجا،سفت،پاره و سنگینه یا اندازه ی پا پیدا نمیشه.اگر پوتین بخریم،روز آخر میتونیم دوباره از پادگان برش گردونیم؟
Last edited by jack_poppy; 09-12-2011 at 12:16.
اره میشه.
پوتین خودته چرا نتونی برش گردونی؟
در ضمن شما چرا فکر میکنی چیزایی که مال خودتونه رو نمیتونید برگردونید؟همه اون چیزایی که بهت میدن استحقاق خودتونه و احدی اجازه پس گرفتنش رو نداره.
در ضمن اگر به مشکلی برخوردی یا بی احترامی شنیدی برو بازرسی پادگان تا پوستشون رو بکنن.
پوتین خوب که زیاد گرون نباشه کجا پیدا میشه؟قیمت پوتین ارتش تو چه رنجی هست.به نظر شما امر خریدن پوتین قبل از اعزام کار عاقلانه ای است؟
به نظر من یک روز عقب انداختن دوره ی خدمت خیلی مهمه! اولش متوجهش نمیشین. آخرش که میرسه همون یکی دو روز یا یکی دو ماه یک سال طول میکشه !
هرچه زودتر بری زودتر تموم میشه!
اینطوری واسه آینده و برنامه ها میشه بهتر و زودتر تصمیم گرفت.
الان واقعا من موقعیت هایی رو که دارم پشت سر هم دارم از دست میدم. فقط بخواطر این خدمت لعنتی و بی معنی...
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)