این بازی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر وقت تونستیم همزمان بازی کنیم و پینگمون توش معلوم شد
اونوقت می تونیم بگیم سرویس کدوممون بهتره
اون 2 گیگ هم خودم من بودم منظورم این بود دیشب 2 گیگ گرفته بود سرویسم
این بازی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر وقت تونستیم همزمان بازی کنیم و پینگمون توش معلوم شد
اونوقت می تونیم بگیم سرویس کدوممون بهتره
اون 2 گیگ هم خودم من بودم منظورم این بود دیشب 2 گیگ گرفته بود سرویسم
از بیست ام سرعت دانلودم با اینکه 2 مگ طرح جشنواره است بین 50 تا 80 رسیده که افتضاح پایینه قبلاً هم ماکزیمم 130 بیشتر نمیشد یه عکس ازش گذاشتم واقعاً نمیدونم مشکل از کجاست 2020 هم که هر دفعه فقط ریست میکنن و هیچ ، فکر کنم به احتمال خیلی زیاد یا محدود کردن (از طرف مخابرات محدود شده) و یا با پرت 1 مگ بستن . اگه کسی مشکل رو میدونه خواهشن اطلاع بده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما نویز نداری
سرعت دانلود رو با چند لینک همزمان از چند سرور قوی در IDM امتحان کن و اگه میتونی عکسشم اینجا بزار تا بشه بهتر قضاوت کرد
سرورایی مثل کرنل ومایکروسافت و اپل و چندتا سرور ایرانی دیگه مثل پی سی.ورلد و اینا همزمان دانلود کن تا به حداکثر سرعت برسه
دوستان سرویس شبانه رایگان مخابرات از ساعت چند شروع میشه؟
خوب من همین امروز 256 نامحدود حسابگر گرفتم 40 تومن.واقعا می خواستم از پارس انلاین بگیرم گفت دو هفته طول میکشه خود منشی پارس هم ادم خوبی بوذ خیلی راهنمایی کرد گفت شما این ماه هم حسابگر بگیر وسطاش که 13-14 روز مونده بود تموم بشه بیا ثبت نام کن تا 14 روز الاف نشی.اینم تست پینگم زیر 200 بدون تایم اوت
خدایی بده؟!
[SPOILER][/SPOILER]![]()
Last edited by amir0831; 12-01-2013 at 16:41.
ساعت 4 صبح همه چیز طبیعی میشه برای مخابرات
در نتیجه هیج خرابی در کار نیست و دلیل افت سرعت سلوغی بیش از حد خطوط هست . کاربر زیاد گرفتن و الان موندن توش
من ماه دیگخ از مخابرات میرم. یا حسابگر یا صبا نت یا نوین نت
الان چند روزی میشه که سرعتها درست شدن.مشکل شما خیلی عجیبه
Sent from my GT-I9300
اینم از عکس دانلود تازه رو 16 سرور همزمان idm رو بستمش
اینم از سنجش سرعت خودشون
از یه سال پیش که 512 نامحدود بعدش ا مگ حجمی و حالا 2 مگ جشنواره گرفتم همشون وضع سرعت دانلودشون همین بوده
از ساعت 1 تا 6 صبح
مبارک باشه ... انشاءالله پنگش برات بچرخه![]()
اگه بتونید قرارداد رو فسخ کنید (یعنی جریمه نشیدبه خاطر یکساله بودن سرویسای جشنواره) بهترین کار اینه که برید از شرکت دیگه ای بگیرید
این سرعت برای 2 مگ با هزینه ای که میپردازید اصلاً مناسب نیست!
مخابرات برعکس همه شرکتاست!
همه ساعات رایگان سرعتشون میاد پایین و ساعات روزانه سرعت بالا میده ولی مخابرات روزا کند هست و شبانه میره رو حداکثرش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)