تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 610 از 1298 اولاول ... 1105105606006066076086096106116126136146206607101110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تا اینجاش فقط یکسانه
    37.255
    باقیش رو دیگه هر وقت قطع و وصل میشم عوض میشه میخاد طرح زرین باشه یا کمپین
    این طرح کمپین که قسمت نشد . کاش یک مگ شبکیه هم اینطوری باشه سرعتش. ایمیل زدم بهشون خدا بخواد جواب میدن :|

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

منم مودمم 8151N اگر بخاطره طرح باشه باید مودم من هم تفاوت داشته باشه چون من هزینه بیشتری میپردازم ... من که راضی هستم چون سرعت دانلودم ثابت چون کیفیت خوبی داره با این که پیش شماره ما نوسان داره اما الان راضی هستم ... مودم هم مبارکت تفاوتش با ما تعداد پورت لن شاید هم از دستشون در رفته بهت یک مدل بالاتر دادند
    شما هم 1 مگ 4 گیگ گرفتید؟؟؟؟ راستی یادت باشه شبانه هم تست کن نتیجه رو بزار

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این طرح کمپین که قسمت نشد . کاش یک مگ شبکیه هم اینطوری باشه سرعتش. ایمیل زدم بهشون خدا بخواد جواب میدن :|
    شبکیه هم مثل همین مخابراته یعنی منظورم اینه بسته به اینکه به منطقتون مخابرات چه سرعت دانلودی میده همون قدر هم شبکیه بهتون میده البته شایدم بیشتر داد. فقط سرعت شبانش رو مطمئن نیستم که مثل هم باشه. دوستانی که شبکیه داشتن میگفتند شبکیه سرعت شبانه رو 82 هستش ولی ظاهرآ مخابرات فرق داره باید خودم امشب تست کنم ببینم چجوریه. راستی مطمئن نیستم ولی شاید اواخر اسفند که دیگه داره سال جدید میاد هم دوباره مخابرات طرح کمپین بزاره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شبکیه هم مثل همین مخابراته یعنی منظورم اینه بسته به اینکه به منطقتون مخابرات چه سرعت دانلودی میده همون قدر هم شبکیه بهتون میده البته شایدم بیشتر داد. فقط سرعت شبانش رو مطمئن نیستم که مثل هم باشه. دوستانی که شبکیه داشتن میگفتند شبکیه سرعت شبانه رو 82 هستش ولی ظاهرآ مخابرات فرق داره باید خودم امشب تست کنم ببینم چجوریه. راستی مطمئن نیستم ولی شاید اواخر اسفند که دیگه داره سال جدید میاد هم دوباره مخابرات طرح کمپین بزاره.
    isp خوب در اصفهان چی پیشنهاد میدید ؟ آیا شاتل خوبه ؟

داره خودمونی میشه kant1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام دوستان
    پیش شماره 580 بجر رنگین کمان تو اصفهان از چه شرکتی می تونه اینترنت بگیره؟ ترجیحا اینترنت شبانه رایگان داشته باشه.
    سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از منم امروز وصل شد.....
    1 مگ طرح کمپین

از طرح زرینم بیشتره. در واقع میشه گفت 1.5 مگه.
    TP-LINKمدل TD-W8901N مودمی هست که به من دادن
    دقیقآ همین مودم رو سایت digikala داره میده 80 تومن.
    بعد الکی ملتو گول میزنن میگن مودمی که میدیم 120 تومن پولشه!!!!
    ولی خوب من حدسم اینه که شاید هر کی طرح گرونتری برداشته مودم بهتری بهش میدن. اخه یکی دیگه از دوستان تو همین صفحه ی قبلی گفته به من مودم TD-W8151N دادن. این از مودم من ارزونتره.
    من خودم 1 مگ 4 گیگ برداشتم. اونایی که مودم گرفتن مودل مودم و نوع طرحشونو بگن تا معلوم شه بر چه اساسی مودم ها با هم فرق داره

خط شما dlc هست ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

isp خوب در اصفهان چی پیشنهاد میدید ؟ آیا شاتل خوبه ؟
    شاتل که خیلی خوبه ولی اگه خططون dlc هست فقط میتونید از مخابرات و شرکت های زیر مجموعه ی مخابرات مثل شبکیه یا اریا فون بگیرید. کلآ ما dlc ها داریم مظلوم واقع میشیم مخابرات هر بلایی بخاد سرمون میاره و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم. بزرگترین چیزی که باعث ازار ما میشه این خر تو خریه مخابرات هست. ولی خوبی اینرتنت مخابرات چیز خوبی هم که داره قیمت ارزون و پینگشه که باسه کسایی مثل من که بازی انلاین میکنن پینگ پایین خیلی به درد میخوره
    Last edited by mamad24; 10-12-2013 at 18:44.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بله dlc هست. این مخابرات به هر منطقه یه مدل سرعت میده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله dlc هست. این مخابرات به هر منطقه یه مدل سرعت میده
    کدام مرکز مخابراتی هستید .... قبلا روی طرح زرین سرعت چند بود ؟ طرح زرین قطع کردید ؟؟
    Last edited by mohsen19x; 10-12-2013 at 18:46.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شاتل که خیلی خوبه ولی اگه خططون dlc هست فقط میتونید از مخابرات و شرکت های زیر مجموعه ی مخابرات مثل شبکیه یا اریا فون بگیرید. کلآ ما dlc ها داریم مظلوم واقع میشیم مخابرات هر بلایی بخاد سرمون میاره و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم. بزرگترین چیزی که باعث ازار ما میشه این خر تو خریه مخابرات هست. ولی خوب اینرتنت مخابرات چیز خوبی هم که داره پینگشه که باسه کسایی مثل من که بازی انلاین میکنن خیلی به درد میخوره
    فکر نکنم dlc باشه آخه قبل از اینکه بیام مخابرات از شاتل داشتم (3 سال پیش)
    در مورد پینگ مخابرات پینگ با داخل منظورتونه دیگه ؟ من خودم دوتا و دوتا 2 بازی میکنم. باسرور های دوتا 2در بهترین حالت پینگ 250 هست :| ولی پینگ داخلی بدک نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •