راستش من خودم نگرفتم از طریق شرکت 1سال برامون گرفتن نمی دونم نامه چی و چطوری می خوادولی فکر کنم با کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل بدن .
راستش من خودم نگرفتم از طریق شرکت 1سال برامون گرفتن نمی دونم نامه چی و چطوری می خوادولی فکر کنم با کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل بدن .
سلام دوستان. با توجه به مطالب ارسال دوستان مبنی بر افت سرعت و یا افت کیفیت اشتراک وایمکس من هم امروز تست گرفتم و نتیجه این شد. اشتراک من 512 و ساکن محله تهران نو هستیم. من باز هم از دوستان خواهش میکنم که موقع به اشتراک گذاشتن نتیجه تست وایمکس حتما قید کنند که در کدام شهر و کدام محله هستنند. با تشکر
![]()
این تست رو الان گرفتم تهران - بلوار کشاورز
مشکل افت سرعت برای همه هست طبق این مطلب در سایت ایتنا
اما به نظرم با گوگل پلاس مشکل هست سایت هایی که دکمه +1 دارن مثل پی سی ورلد الان کامل لود نمیشن و دکمه ها نمایش داده نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون
این سرویس را هم اگر میتوانید هزینه هایش را بگویید
اعتباري 256 کيلو بيت بر ثانيه آزاد
این آزاد یعنی چی؟ منظور بدون محدودیت است؟
آزاد یعنی هرچی پول داشته باشی به ازای گیگی 10هزار تومن از حسابت کم میشه و زمان مصرفش مهم نیست . حالا میخوای یه ماه 10 گیگ استفاده کن یا 1گیگ .
دیروز برای یکی از اقوام 512 کیلوبیت اعتباری نامحدود 3 ماه+مودم رایگان رو زدیم شد 148 تومان.
در حالی که هزینه پرداخت 3 ماه برای 512 رو زده 175 تومان.علتش چی هست؟
دانلود در این طرح نامحدود هست دیگه؟
بفرماييد نتيجه تست در تهران - سهروردي شمالي با سرويس 512
![]()
تو این طرح مودم راپگان هست و فقط قیمت سه ماه اینترنت رو میگیرند و علت این که کمتر شده احتمالا برای تاریخ ثبت نام شما بوده بعنی از سه ماه کمتر بوده مثلا اگر 10 برج ثبت نام کنید برای شما 2 ماه و 20 رو محاسبه میگردد. و پول آن را شما پرداخت میکنید و از زمان پرداخت تا زمان نصب و فعال شدن سرویس هم برای مثال اگر 10 روز طول بکشد پول این 10 روزی که از شما اخذ شده و استفاده نکرده اید به حساب شما بر گردانده میشود. دقت کنید که این اتفاقات در انتهای دوره میافتد.
سلام. این هم نتیجه تست امروز من. دوشنبه 21/9/90 ساعت 16:25. اشتراک 512. شهر تهران محله تهران نو.
و باز هم از همه دوستانی خواهش میکنم که تست بگیرن و نتیجه را نمایش دهند. در ضمن اسم شهر و محله را فراموش نکنند. اگر کسی هم از شهری به غیر از تهران این تاپیک را مطالعه میکنه حتما تست بگیره و نتیجه را اینجا به نمایش بذاره تا بفهمیم در خارج از تهران اوضاع چطوره. دوستان شهرستانی که مشترک وایمکس ایرانسل هستید خواهشا بی تفاوت نباشید. ممنون
اینم تست امروز 512 تهران - بلوار کشاورز
اگر بخواییم خدایی در نظر بگیریم ایرانسل بین بقیه شرکت ها که نامحدود میدن سر تر هست در ازای پولی که میگیره سرعت واقعی رو به آدم میده مثل بقیه شرکت ها نیست که حجمی عالی هستن روزها و شب ها میاد پایین سرعتشون تو بیشتر مناطق البته شرکت هایی مثل سپنتا هم خوب هستن اما قیمتش خیلی بالا هست نسبت به سرویس 512![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)