تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 610 از 1049 اولاول ... 110510560600606607608609610611612613614620660710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هیچ کدوم از اکس ویژن هایی که دوستان معرفی کردند فول اچ دی ساپورت نمی کنه!!
    x vision 333 فیلمهای 1080p با فرمت mkv را پخش میکنه. ولی صدایش مشکل داره.

ولی مطلبی که درباره شبکه های دیجیتال در وبلاگ مادیران خواندم به این شرح بود

كلیه 16 كانال قبلی ارسالی توسط صدا و سیما دارای رزولوشن 576i می‌باشند. رزولوشن 576i در رده رزلوشن SD می‌باشد.
    در یك یا دو روز ابتدایی راه اندازی آزمایشی شبكه ورزش ، این شبكه با رزولوشن 1080i ارسال می‌گردید كه رزولوشن فوق به عنوان رزولوشن HD شناخته می‌شود.
    اما رزولوشن شبكه فوق نیز به رزولوشن 576i ( همانند باقی شبكه‌ها ) تغییر كرد. در حال حاضر هیچ شبكه‌ای با رزولوشن HD ارسال نمی‌گردد. اما به علت آزمایشی بودن پخش شبكه ورزش ، هر تغییری در مشخصات آن امكان پذیر می‌باشد.
    شبكه ورزش در حال حاضر فقط در تهران قابل دریافت می‌باشد.

رزولوشن قابل پشتیبانی دستگاههای گیرنده دیجیتال XDVB-111 و XDVB-121 حداكثر تا 576p می‌باشد كه در صورت ارسال شبكه ورزش با رزولوشن 1080i این شبكه توسط این دو مدل دستگاه دریافت می شود. ولی پخش نمی شود.

رزولوشن قابل پشتیبانی دستگاههای گیرنده دیجیتال XDVB-131 ، XDVB-333 ، XDVB-343 و XDVB-201 حداكثر تا 1080i می‌باشد كه در صورت ارسال شبكه ورزش با رزولوشن 1080i در دریافت و نمایش تصویر مشكلی وجود نخواهد داشت.
    پخش صدای این شبكه بستگی به كدك صدای ارسالی از طرف صدا وسیما خواهد داشت.

2. 3 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من به دنبال یک سیستم صوتی خوب با کیفیت بالا هستم که به عنوان سینما خانگی هم ازش استفاده کنم. البته اولویت اول پخش آهنگ و اتصال اون به لپ تاپ برای با کابل استریو هست. لطفا یه مدل مناسب معرفی کنید که تفکیک صدای خوبی رو داشته باشه همونطور که میدونید مدلهای سونی اکثرا تو زمینه شفافیت صدا مشکل دارن انگار صداها به نوعی خفه هست. رنج متوسط فرکانس به خوبی شنیده نمیشه. ظاهر اون هم در رده بعدی مهم هست. رنج قیمت هم تا 500 تومان باشه حالا یه مقدار بیشتر هم شد مسئله ای نیست.

راستی چرا دیگه خبری از سیستم های صوتی سونی تو سایتهای ایرانی نیست؟ کلا دیگه وارد نمیشه یعنی؟ مگه هواداران سیستم های صوتی مگه دل ندارند؟ تعجب کردم هیچ مدلی از سونی تو سایتها نیست و اونها هم که هست اصلا قیمت ندارند در صورتی که شما به سایت سونی اسیا برید ببینید چه مدلهای قشنگ و جدیدی عرضه شدند ولی خبری ازشون نیست تو ایران... در مورد این هم یه توضیح بدید ممنون میشم.

با تشکر...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه دوست عزیز.
    من X vision 333 دارم. هارد پاسپورتی 1 ترابایت و آداپتوری 2 ترابایت را بدون مشکل شناسایی میکنه و فیلمهای رویش را پخش میکنه.

زیرنویس فارسی srt را هم پخش میکنه. مشکلی از این بابت نداره. فقط اندازه زیرنویس و محل قرار گیری اش بنظر من زیاد جالب نیست.

مشکلی که من دارم با فیلمهایی است که صدایشان 5 کاناله است که متاسفانه این فیلمها را بدون صدا پخش میکنه.

ولی حتی فیلم MKV با حجم 20 گیگ را با زیرنویس فارسی ( البته بدون صدا) پخش میکنه
    که آن هم اگر حوصله داشته باشی، میتوانی صدایت را استریو کنی و با فیلم mux کنی و ببینی.
    آره موافقم با نظرت . در مورد پخش نکردن صدای 5 کاناله توسط dvbt 333 باید بگم که الان اکثر player های موجود در بازار هم همه فرمتها رو پخش نمیکنن و تقریبا" هر کدومشون توی یه چیزی مشکل دارن ولی dvbt های xvision با توجه به اینکه دستگاه گیرنده دیجیتال هستند از نظر پخش فرمتهای مختلف با خیلی از player ها رقابت خوب و نزدیکی دارن و تقریبا" اکثر فرمتها رو ساپورت میکنن . به نظر من واقعا" با توجه به قیمتشون امکانات خوبی دارن .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ کدوم از اکس ویژن هایی که دوستان معرفی کردند فول اچ دی ساپورت نمی کنه!!
    دوست عزیز در حال حاضر کلیه شبکه های صدا و سیما ماکزیمم دارای کیفیت تصویر SD هستن و همین شبکه جدید ورزش هم که برای یه مدت کوتاهی کیفیت HD پخش کرد فعلا" به همون SD تغییر پیدا کرده . بنابراین پخش تصاویر HD در شبکه ها هنوز هم به وجود نیومده و حتی dvbt هایی که کیفیت تصویر hd پخش میکنن فعلا" کاربردشون در حد همون پخش SD هاست و حالا حالاهاااا مونده تا پخش کیفیت تصویر full hd در دستگاههای گیرنده دیجیتال لازم بشه !!!! بنابراین حالا حالاهاااااا ساپورت کردن full hd دستگاهها مزیت محسوب نمیشه چون بلااستفاده هست !!!
    Last edited by alilosting; 07-04-2012 at 16:04.

6. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من X Vision 333 دارم.
    آپدیتش را هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم.
    روی فلش 4 گیگ ریختم و آپدیت کردم.
    البته در حین آپدیت نباید برق دستگاه قطع بشه یا نوسان داشته باشه. احتمال میدهم که مشکلی که برای شما پیش آمده بهمین خاطر بوده.

زیرنویس فارسی srt را هم پخش میکنه که همانطور که در پست بالا گفتم، از نظر مکان زیرنویس بنظرم یه خرده مشکل داره.

اگر در هنگام پخش زیرنویس srt در گیرنده دیجیتال مشکل داشتی، باید Encoding زیرنویس یا دستگاه را تغییر بدهی.
    اکثر دستگاه ها که این تنظیم را ندارند، تلویزیونهای سامسونگ و LGدارند که باید آن را روی arabic بگذاری
    ولی دستگاه ها که ندارند، باید زیرنویس را درست کنی.

تنظیماتی که گفتم در ویندوز XP باید به سربرگ advanced بری و در آنجا گزینه Language for non unicode programs را پیدا کنی و فارسی بگذاری.
    بعد از آن زیرنویس srt را با notepad باز میکنی و save as میزنی و Encoding را عوض میکنی.
    و ببینی با کدام یکی زیرنویس درست نمایش داده میشود.

مرسی

برای من رو همون فارسی بود , این کار رو هم کردم .. نمیدونم درست انجام دادم یا نه .. ولی باز درست نشد .. امیر جان بی زحمت شما زیرنویس قسمت اول فصل دو سریال Game Of Thrones رو برای من بصورت کدینگ ها متفاوت بزار تا من با همشون امتحان کنم ببینم نشون میده یا نه .. اگه نداد که کلا باید بی خیال بشم ع اگر هم نشون داد سعی می کنم با جزئیات بیشتر از شخص شما یاد بگیرم .. ممنون

پ.ن: من دکمه ی تشکر رو نمی بینم که ازت تشکر کنم , در هر حال ممنون از جواب هات

8. این کاربر از Gazmali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اقا این شبکه ورزش اومده یا نه ؟ تو رشت میشه گرفت؟

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شبکه ورزش به صورت آزمایشی طبق زیرنویس های خود شبکه فعلا فقط در تهران قابل دریافت هست. تنها هم فعلا به خاطر ازمایشی بودن به پخش برنامه های آرشیوی میپردازه.

11. این کاربر از arisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان واساتيد محترم من به تازگي تلويزيون ex520با سينما خانواده dz910سوني گرفتم چطوري ميتونم صدا تلويزيون را بيارم تو باند هاي سينما خانواده ممنون اگر يه توضيح کامل وجامع بفرماييد

اگه نباشه جاش خالی می مونه x_enrique_1818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

سلام . سینما خانگی ترجیحاً سونی / ال جی در حد 600 /700 تومن چی بخرم؟تلویزیونم 3بعدی نیستLG LW 9500

كسي نيس جواب بده؟

14. این کاربر از x_enrique_1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا این شبکه ورزش اومده یا نه ؟ تو رشت میشه گرفت؟
    اطلاعاتی در مورد شبکه ورزش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •