سلام دوستان. کسی می دونه بهترین لپ تاپ Dell یا hp مخصوص گیم تا سقف 800-900 تومان چیه؟
باتشکر
سلام دوستان. کسی می دونه بهترین لپ تاپ Dell یا hp مخصوص گیم تا سقف 800-900 تومان چیه؟
باتشکر
4520 اصلا نبود یا فقط 320gb بود؟ دارن بازار سیاه درست میکنن . راستی مدل 4530 اومده؟اگه گرافیکش intel نباشه خوبه؟gforce مشخصاتش چی بود؟قیمتش چقدر بود؟ اگه مشخصات کامل داری برام بزار؟
سلام اره داره![]()
به نظر منdell 5110 بهتره برای بازی
سلام لپ تاب برای بازی و هارد بالا میخواستم ممنون میشم راهنمایی کنید
سری XPS دل خوبه به نظر من .
صفحه نمایش خوب می خوای , سامسونگ هم خوبه !
کلا برای بازی لنوو , دل و سامسونگ خوبه به نظر من
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
لپ تاپ خوشگل می تونی سونی بگیری ! نمی دونم با 1 تومن بشه اما با 1.2 میلیون می شه حتما !
اگر کار خاصی نداری با لپ تاپ نت بوک بخر . کوچیکه . حمل و نقلش راحته ! اگر خواستی نت بوک بگیری N150 سامسونگ رنگاش خیلییییی خوبه ! دوست خواهی داشت ! مشخصاتش هم خوبه ! قیمتش 2 هفته پیش 400 بود پایتخت .
سلام. من یه لپ تاپ، ترجیحا برند دل، برای گیم و کارهای خونگی میخوام، خواهش میکنم امروز جوابم رو بدین، عجله دارم. تا سقف 900 تومن میتونم بدم؛ dell 5110 چطوره؟
اطلاعاتم از بازار لپ تاپ کمه، گزینه پیشنهادی دارین؟
Last edited by Mahziar-7; 03-07-2011 at 11:46.
توی سری XPS دل ببین با این قیمت اگر چیزی پیدا می کنی بگیر ! ولی مدل پیشنهادی خودت هم خوبه
سلام من می خوام یه لپتاپ بخرم با قیمت حدود یک میلیون.
اولا می خواستم بدونم لپتاپ asus k53sv و n53sv و acer 5750 چطور لپتاپ هایی هستن وقیمتشون چنده؟
بعد می خواستم ببینم پیشنهاد شما چیه ؟کدوم لپتاپ بهتره؟
اگه ممکنه یکی منو راهنمایی کنه .اگه لپتاپی تو این رنج قیمت هم پیشنهاد دارینلطفا بگین.
کسی لپ تاپ سامسونگ داره؟ اگر ممکنه نظرشو بنویسه. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)