یه سوال مهم! من این ترم 6 واحد حذف کردم! یعنی سر جلسه نرفتم ولی الان میبینم که برام زده غیبت غیرموجه و نمره رو هم برام زده صفر!!
چکار کنم؟؟ قشنگ 4 نمره از معدل من کم شده!
یه سوال مهم! من این ترم 6 واحد حذف کردم! یعنی سر جلسه نرفتم ولی الان میبینم که برام زده غیبت غیرموجه و نمره رو هم برام زده صفر!!
چکار کنم؟؟ قشنگ 4 نمره از معدل من کم شده!
سلام
شنیدم معدل نهایی فارغ تحصیلی دانشگاه توی ضریبی مثل 1.4 یا 0.8 بستگی به دانشگاهی که مدرکتو گرفتی ضرب میشه؟
آیا این صحت داره؟
(دانشگاه آزاد مورده بحسه)!
برو آموزش ببین چی شده، درستش میکنن
سلام دوستان تو یه ترم چند واحد رو میشه به امتحانش نرفت و حذف کرد؟؟
اگه از اون تعداد بیشتر بشه صفر میشه؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه اگه یکی یه ترم مشروط بشه ولی ترم تابستان بعدش مشروط نشه ترم بعد از تابستان میتونه 20 واحد برداره؟؟
سلام اصلا نگران نباش منم 5 واحد حذف کردم هفته گذشته خودشون درستش کردن . واسه من زده بود غیبت غیر موجه الان شده ماده تبصره (یه همچین چیزی)![]()
قبلا در این مورد صحبت کردیم
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود.
تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 – تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است.
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال لازم نيست.
خیر ، حداکثر 14 واحد میتونه برداره
دوستان من میخوام از دانشگاه آزاد انصراف بدم .میگن موقع انصراف یه مبلغی رو دریافت میکنن؟ ظاهرا برای دریافت این مبلغ یه فرمولی وجود داره که با این فرمول مبلغ دریافتی رو حساب مکنن.
کسی میدونه این فرمول چیه؟
ضمنا من بدهی ندارم.
بچه ها پزشکی خوندن تو آزاد ارزش داره؟
واسه ادامه تحصیل تو خارج چی؟
خواهش میکنم هرکس این پستو میبینه جواب بده
چرا نداشته باشه. اتفاقا تو آزاد پزشکیش برخلاف بقیه رشته هاش که قبولیش به نسبت راحته پزشکی آزاد خیلیم سخته.
من دیدم کسایی رو که پزشکی دولتی رو آوردن ولی آزاد قبول نشدن.
مخصوصا اگر بخوای دندانپزشکی بخونی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)