من 2 روز قبل بانه بودم.تو این تلویزیون ها که گفتی به نظز من از لحاظ کیفیت Sony Bravia LED KLV-40HX800 بهتر هستش. و قیمت بسیار مناسبی هم داره.
من 2 روز قبل بانه بودم.تو این تلویزیون ها که گفتی به نظز من از لحاظ کیفیت Sony Bravia LED KLV-40HX800 بهتر هستش. و قیمت بسیار مناسبی هم داره.
40hx800 بانه چند بود؟
این مدل ال ای دیه
قیمت بدون گارانتی هم توی بانه 830 تومنه
نهایت تو شهرتون 1 تومنه
اصلا زیر 1 تومن سمت سونی 40 اینچ با گارانتی نمیشه رفت
اگر از پلی 3 یا کامپیوتر برای بازی استفاده میکنی روی این مدل میتونی بازی های جدید رو 3 بعدی بازی کنی اگر هم نداری میتونی آینده نگر باشی
برای بازی هم من به شخصه نمیتونم دور بشینم که تصویر 40 اینچ باعث خستگی چشمم نشه.تصویر تلویزیون بزرگ از نزدیک جالب نمیشه
اگر با گارانتی میخوای زیر 1 تومن بهتره از دوستانی که توی برند های دیگه تجربه دارن کمک بگیری
من اگه بودم بدون گارانتی همین رو میگرفتم
موفق باشی
با سلام و عرض ادب مبلغ 18000000 تومان پول دارم چه ماشيني بخرم نظر خودم سمند سورن ELX موتور EF7 ميباشد
و سئوال ديگر سورن ELX با موتور EF7 در حال حاضر توليد ميشود با تشكر
1-لیست بهترین تلویزیون هایی که تصاویر (sd (576 i را بخوبی نمایش می دهند به ترتیب خوب بودن چه مدل هایی هستند؟
2- لیست بهترین تلویزیون هایی که می تونند تصاویر 4:3 را باکمترین کشیدگی و بصورت طبیعی تر به 16:9 تبدیل کنند؟(نمی دونم به سوال اول مربوط هست یا نه)
اگه سایتی هم که چنین قیاسی را انجام داده باشه بگید ممنون می شم.مثل سایت زیر.اما 576i را مقایسه کرده باشه نه 576p
طبق نتایج این سایت براساس 2 تا تصویری که گذاشته ue55c9000 سامسونگ خیلی خیلی بهتر از vt30 پاناسونیک هست.حتی خیلی مدلای دیگه هست که بهتر از vt30 هست.این فقط نتایج همین یه سایت هست یا واقعا همین طور؟و اینکه این مقدار تفاوت توی کیفیت این 2 مدل ، واقعا به همین بارزی و آشکاری هست یا خیلی کم و نامحسوس هست؟
http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10&ma1=60&mo1=1177&p1=11093&ma2=36&mo 2=1055&p2=10091&ph=16
1- اول تلویزیون CRT
بعد از اون VT30 و VT20 و D7000 رو تو سایتهای رویو تعریف SDشو زیاد کردن.
2- کشیدگی همه تلویزیون ها اندازه همه. هیچ فرقی نمی کنه.
3-اگه اشتباه نکنم جناب Alucard قبلا اشاره کرده اند، پلاسما بخاطر تکنولوژیش مثل LED عکسش خوب در نمیاد.
پس روی عکسهای پلاسما زیاد تکیه نکنید.
باتشکر فراوان از جناب @poonel بخاطر توضیحاتشون.بله جناب Alucard@ توضیحاتی دادند اما مدل خاصی را ذکر نکردند.منم مثل شما تایید سایتهای مختلف را برای کیفیت تصاویر sd این مدل ها دیدم.اما توی اون سایتی که بهم معرفی شد و لینکش را گذاشتم چون بصورت مقایسه عکس بود این تفاوت را دیدم.بازم از بین دوستان دیگر مخصوصا جناب Alucard@ و همه ی عزیزان دیگه اگه راهنمایی کنند و نظرشون را روی بهترین مدل ها بگن ممنون می شم.این رو هم ذکر کنند که که تفاوت کیفیتشون توی نمایش sd محسوس هست یا ناچیز هست..
این یعنی چی ؟پلاسما بخاطر تکنولوژیش مثل LED عکسش خوب در نمیاد.
پس روی عکسهای پلاسما زیاد تکیه نکنید.
بازم تشکر از poonel@
والا خودمم نمی دونم چرا.
فکر می کنم مثل CRT هست. CRT هم وقتی ازش عکس می گیری بخصوص تو روشنایی، اون کنتراستی که داره تو عکس کمتره. نمی دونم چرا.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه برای خرید.
سلام.
دقیقا همینطوره که استاد Alucard گفته .... خودمم اوون عکساییو که از V20 توو گالری عکسای TV گذاشته بودم ، زمانی که عکس میگرفتم خیلی خیلی با اوون چیزی که TV نشون میداد تفاوت داشت و ضعیفتر بود . هر کاری بکنی اوون تصویری واقعی که داری میبینیو نمیتونی ازش عکس بگیری توو پلاسما . تصاویری که از TV میبینی بسیار بهتر و غیر قابل قیاسه با تصویری که با دوربین گرفته شده و میبینی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)