به هر حال سرعت میشه سرعت قرار داد. منم 128 5گیگ داشتم الان دیدم با سرعت 15_16 کیلوبایت دانلود میکنه.
فایده ای نداره
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
به هر حال سرعت میشه سرعت قرار داد. منم 128 5گیگ داشتم الان دیدم با سرعت 15_16 کیلوبایت دانلود میکنه.
فایده ای نداره
من که توی سایت ثبت نام کردم ولی به عنوان کاربر جدید هستم یعنی هیچ اطلاعاتی از ارم نت به اینجا انتقال ندادند و همینطور انگار دوباره باید فرم پر کنم:|
پس چطور گفتید که میتونید از quick task حجم رو ببینید؟!
با سلام من هم با Quick Task تونستم حجم قبلی رو ببینم - ولی معلوم نیست که شبها اکانت رو چه جوری محاسبه می کنه اونم با این سرعت افتضاح
به قسمت ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و اطلاعات یعنی شماره تلفن اتصال - یورزنیم و پسورد فعلی را می زنی و میزان حجم باقی مانده را نشان می دهد.
Last edited by ferykhatar; 03-08-2012 at 04:34.
منم مثل شما هم ثبت نام کردم و هم از قسمت quic task هر دو قسمت نشد حجم رو چک کنم باید فردا تماس بگیریم ببینیم چی میگن پشتیبانی.
سرعت شبانه هم شده همین 10الی 15 و اتوماتیک خودش میره روی رایگان ولی خیلی کمه. شب تا صبح نمیشه حتی 200 مگ رو دانلود کرد اینجوری.![]()
Last edited by amin885; 03-08-2012 at 04:31.
من برای ثبت نام فرم جدید هم اقدام کردم و وقتی فرم رو پر کردم در آخر نوشت که در حال حاضر سرویس برای شماره مورد نظر فعال می باشد ولی هیچی دیگه نزد
حالا جالب اینجاست که امشب اولین شبی هست که سرعت من خوبه
Last edited by meha; 03-08-2012 at 04:40.
برا من سرعت دانلود شبانه افتضاح شده. لعنتيا چه به سر اينترنت اوردن؟
من که دیشب اصلا نتونستم وصل بشم نه اتوماتیک وصل شد نه با n آخرش
این سیستم برخورد با مشتری واقعا تو ذوق میزنه نه اطلاعی نه احترامی نه پشتیبانی درستی
اگه سرعت شبانه درست نشه قطعا آسیاتک رو بیخیال میشم
فكر كنم ديگه بايد بيخيال شبانه بشيم. من كه اين ماه تموم شه ديگه نميگيرم از اسياتك لعنتي
ارم نت یا اسیا تک جدید امروز برای من از صبح تا 6 عصر قطع بود.
دیشب با همون سرعت افتضاح ( 16 کیلوبایت) 20 مگابایت دانلود کردم تا ببینم از حجم کم میکنه یا نه. حالا امروز میبینم 10 مگابایت کم کرده. یعنی نیم بها. با اینکه من سرویس 3 ماهه با حجم 15 گیگ داشتم. یعنی ماهی 5گیگ و باید دانلود شبانه مجانی میبود.
خلاصه تا الان خیلی بد بوده.
پینگ هم چک میکنم میگم.
دیشب ساعت2 قطع شد تا ساعت5 بعد از ظهر امروز لعنت به ارم نت ولی الان به جاش دارم حال میکنم/ ارم نتی ها برن حال کنند الان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)