تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 610 از 4751 اولاول ... 11051056060060660760860961061161261361462066071011101610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینم سومین نامه ای که فرستادن
    کارشون شده نامه نگاری

مشترک گرامی
    باسلام

مشکل افت سرعت در حال پیگیری است و برطرف خواهد شد خواهشمند است تا برطرف شدن مشکل تامل فرمایید.

باتشکر
    مشترک گرامی شما میتوانید با چهار روش ذیل با پشتیبانی فنی شاتل ارتباط برقرار کنید:
    · با شماره تلفن 23089 پشتیبانی فنی 24 ساعته تهران تماس بگیرید
    · در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت "با ما آنلاین گفتگو کنید" با پشتیبانی چت کنید
    · در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید
    · به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید(با ذکر مشکل و مشخصات خود و شناسه کاربری)

کارشناس پشتیبانی فنی
    Last edited by mpirayesh; 14-04-2009 at 10:41.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه من بخوام این اینتر نت شاتل رو که دارم با دو تا کامپیوتر شبکه کنم دقیقا چی کار باید بکنم و وقتی شبکه شد حتما لازمه که سرور یعنی کامپیوتر خودم روشن باشه تا اونیکی بتونه از اینترنت استفاده کنه یا خیر ؟؟؟؟؟؟

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه من بخوام این اینتر نت شاتل رو که دارم با دو تا کامپیوتر شبکه کنم دقیقا چی کار باید بکنم و وقتی شبکه شد حتما لازمه که سرور یعنی کامپیوتر خودم روشن باشه تا اونیکی بتونه از اینترنت استفاده کنه یا خیر ؟؟؟؟؟؟
    am602 دو تا پورت داره
    يكي usb و يكي lan
    شما ميتونيد يا همزمان يا جداجدا با اين پورتها كانكت بشيد و نيازي به استفاده هر دو در آن واحد نيست

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دیگه داره حالم از شاتل بهم میخوره
    تاکی باید شکیبا باشم

خوب شد خر نشدم قرارداد 1 ساله ببندم

اگه بخواد شاتل با 512 سرعت 10 (مستقیم و منیجر) باشه

اول تابستون که قرارداد تموم شد راهی صبا میشیم
    منم کم کم داره حالم از این تاپیک بهم میخوره .... آقای محترم وقتی به شما میگن مخابرات منطقه ات مورد داره چه ربطی به شاتل و صبا و هر شرکت دیگه ای داره ؟؟؟

شاتل واسه 10000 نفر عالیه ... تا واسه 4 نفر که یا اشکال از مودمه یا ویندوز یا pc یا مخابرات یا خط هی میگن شاتل بده ... من نمی دونم اینکه میخوای بری صبا ربطی به ما داره ؟؟؟ خوب برو ...

به خدا اگه مدیر بودم تمام این پست ها رو پاک میکردم ... آخه چه معنی داره که یکی یه مشکل دیگه داره و هی میگه میرم صبا میرم صبا .. اه

5. 5 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

10

تست سرعت همین امروز صبح اکو 512

تست رو گرفیتم ولی همش اشتباه میگه سرعت دانلود خیلی خوب بود روی 62 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردم

7. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود

باز اوضاع بعد 2 ماه به هم خورد که .من سرعتم خیلی افت کرد تو این 1 هفته ولی الان با این که نوسان داره بیشتر رو 60 به بالا میچر خه و خوب شده ولی مشکل اساسی تورنت که دقیقا نزدیک 6 اینا اگه در حال دان باشه قطع میشه . 4 روز که دقیقا 4 بار زنگ میزنم میگه از سایت که دان میکنی !! جالبش اینه که خود کارشناس روز اول بهم گفت با dial-up پارس انلاین و شاتل چک کن نتیجشو بگو .چک کردم دیدم داره با پارس انلاین دان میکنه ولی با شاتل نه!!!!
    تابلو دارن پورتارو میبندن. حالا اینا رو گفتم چون میگه شما اولین نفری همچین مشکلی داری !! اگه کسی همچین مشکلی داره بی زحمت بگه اگم نداره بازم بگه که منم از این پشتیبانیش بکشم بیرون . شاید حق با این کارشناسان زبر پیت باشه!
    راستی سایت tinypic به صورت زیرکانه ف-یلتر شده از طرف شاتل. سایت بالا میاد ولی موقع اپلود عکس cannot find server میده! وقتی فهمیدم که چند بار تکرار کردم که بالاخره نوشت دسترسی به این......
    thx
    Last edited by kod89; 14-04-2009 at 06:48.

9. این کاربر از kod89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

خب بعد از چند وقت دیشب از 1 تا 7 به طور کامل دانلود داشتم(البته از 1:10 تا 6:55 )
    لینک هام نه خیلی قوی بودن نه خیلی ضعیف
    اینم میزان مصرفم (eco-512 اصفهان):

منم کم کم داره حالم از این تاپیک بهم میخوره .... آقای محترم وقتی به شما میگن مخابرات منطقه ات مورد داره چه ربطی به شاتل و صبا و هر شرکت دیگه ای داره ؟؟؟

شاتل واسه 10000 نفر عالیه ... تا واسه 4 نفر که یا اشکال از مودمه یا ویندوز یا pc یا مخابرات یا خط هی میگن شاتل بده ... من نمی دونم اینکه میخوای بری صبا ربطی به ما داره ؟؟؟ خوب برو ...

به خدا اگه مدیر بودم تمام این پست ها رو پاک میکردم ... آخه چه معنی داره که یکی یه مشکل دیگه داره و هی میگه میرم صبا میرم صبا .. اه
    قبول دارم!!

تست سرعت همین امروز صبح اکو 512

تست رو گرفیتم ولی همش اشتباه میگه سرعت دانلود خیلی خوب بود روی 62 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردم
    shipstorm جان برای منم دقیقا همینطوره با speedtest به زور 40 را نشون میده ولی راحت با 55-60 دانلود میکنم
    کلا این speedtest قاطی داره

11. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

=================================
    آره پسرجون رفتن من به صبا ربطی به شما نداره

ببین کوچولو همین که دو روز اینترنتت قطع بشه صدات در میاد
    حالا من که از اولی که شاتل گرفتم مشکل دارم

ضمنا اگه مدیر انجمن میشدی
    یه دونه پستم رد و بدل نمیشد
    Last edited by mpirayesh; 14-04-2009 at 10:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود

باز اوضاع بعد 2 ماه به هم خورد که .من سرعتم خیلی افت کرد تو این 1 هفته ولی الان با این که نوسان داره بیشتر رو 60 به بالا میچر خه و خوب شده ولی مشکل اساسی تورنت که دقیقا نزدیک 6 اینا اگه در حال دان باشه قطع میشه . 4 روز که دقیقا 4 بار زنگ میزنم میگه از سایت که دان میکنی !! جالبش اینه که خود کارشناس روز اول بهم گفت با dial-up پارس انلاین و شاتل چک کن نتیجشو بگو .چک کردم دیدم داره با پارس انلاین دان میکنه ولی با شاتل نه!!!!
    تابلو دارن پورتارو میبندن. حالا اینا رو گفتم چون میگه شما اولین نفری همچین مشکلی داری !! اگه کسی همچین مشکلی داره بی زحمت بگه اگم نداره بازم بگه که منم از این پشتیبانیش بکشم بیرون . شاید حق با این کارشناسان زبر پیت باشه!
    راستی سایت tinypic به صورت زیرکانه ف-یلتر شده از طرف شاتل. سایت بالا میاد ولی موقع اپلود عکس cannot find server میده! وقتی فهمیدم که چند بار تکرار کردم که بالاخره نوشت دسترسی به این......
    thx
    پس بالاخره یه نفر توی این تاپیک پیدا شد که از تورنت استفاده کنه.
    برا منم چند بار این طور شده، یعنی به اندازه 1 ساعت سرعت تورنت از حداکثر به صفر رسیده و بعد دوباره به حالت عادی برگشته.
    در مورد پورتها هم فکر کنم یه کارایی دارن میکنن، من توی سایت utorrent هر پورتی که امتحان میکنم میگه بسته هست، اما همون پورتهارو که توی برنامه utorrent میذارم اکثرا (نه همهشون) کار میکنن، خیلی عجیبه.
    ولی قبلا اینطور نبود هر پورتی که میزدم هم توی سایت هم توی برنامه به راحتی کار میکرد.

در ضمن من اصلا نوسان سرعت در هیج ساعتی از شبانه روز ندارم و از این نظر شاتل حرف نداره. فقط برای تورنت مشکل ایجاد نکنن خوبه.

14. این کاربر از zexin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پس بالاخره یه نفر توی این تاپیک پیدا شد که از تورنت استفاده کنه.
    برا منم چند بار این طور شده، یعنی به اندازه 1 ساعت سرعت تورنت از حداکثر به صفر رسیده و بعد دوباره به حالت عادی برگشته.
    در مورد پورتها هم فکر کنم یه کارایی دارن میکنن، من توی سایت utorrent هر پورتی که امتحان میکنم میگه بسته هست، اما همون پورتهارو که توی برنامه utorrent میذارم اکثرا (نه همهشون) کار میکنن، خیلی عجیبه.
    ولی قبلا اینطور نبود هر پورتی که میزدم هم توی سایت هم توی برنامه به راحتی کار میکرد.

در ضمن من اصلا نوسان سرعت در هیج ساعتی از شبانه روز ندارم و از این نظر شاتل حرف نداره. فقط برای تورنت مشکل ایجاد نکنن خوبه.
    ==========================================
    برو خداتو شکر کن
    یه چیزی هه صدقه بده
    مثل اینکه شاتل به همه حال میده غیر ما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •