سلام
از صبح سرعت دیگه خیلی امده پایین قبلا که 120 به بالا بودیم عاشورا شد 50-60 الان که روز غم هست دوباره امده 30-40 ای بابا مثلا 1 مگ داریم
من صبانتم کس دیگه ای هم مشکل منو داره؟
سلام
از صبح سرعت دیگه خیلی امده پایین قبلا که 120 به بالا بودیم عاشورا شد 50-60 الان که روز غم هست دوباره امده 30-40 ای بابا مثلا 1 مگ داریم
من صبانتم کس دیگه ای هم مشکل منو داره؟
Last edited by isbn; 13-02-2010 at 13:44.
سلام دوست گرامی
من در منطقه آریاشهرم و دیدم اغلب شرکتها این منطقه رو پوشش میدن. در مورد پورت خالی شرکتها هنوز تحقیق نکردم. صرف نظر از این مسئله کدوم شرکت ها برای سرویس نامحدود که بتونم سرعت دانلود بالای 15 داشته باشن، مناسبن؟
از لطف شما ممنونم
سلام، متشکرم
من از منطقه آریاشهرم و تا اونجایی که دیدم اغلب شرکت ها اون منطقه رو ساپورت میکنند... پیش شماره 442... هنوز در مورد پورت خالی شرکتها تحقیق نکردم. میخوام ببینم کدوم شرکتها خوبن بعد تحقیق کنم. اینکه سرعت دانلودم در 90٪ موارد زیر 15 نیاد برام مهمه و نامحدود بودنش
مرسی از شما
صبا نوبرشو اورده فقط ISP خودم![]()
خب باید بپرسید که شرکت پورت الی داره یا نه وگرنه یه سرویس خوب میبینید حسابی ذوق میکنید بعد میبیندی پورت خالی نداره که خیلی بده
ولی به طوره کلی داتک نامحدود داره که سرویسهاش خوبه و در حد عالی من خودمم دارم و قیمت 128 نامحودش که 16 کیلوبایت در ثانیه قاعدتا باید سرویس بده حالا با افت و نوسان بشه 15 در میاد ۲۷۸,۱۰۰
سلام بچه ها می شه بگید کدوم شرکت 128 نامحدود با قیمت خوب می ده
قیمتش هم بگید ممنون
لئون جان
128 با قیمت خوب فقط مخابرات سرعت 15 ~14 کیلوبایت من دارم به درد وبگردی میخوره شبها هم میزارم روی دانلود بگی نگی یه چیزی میگیره حدود 400 مگ
برای کسی که دانلود سنگین نداره خوبه
خوب آره سرعت خوبش اونقدره ولی من نامحدود می خواهم کل روز الان 256 دو گیگ دارم نمی توانم دانلود کنم
فقط دنبال یک قیمت خوبم می گم حدود قیمتش چقدره
سلام ۀقای لئون
قیمت این سرویسی که من گرفتم 10 تومان ناقابل در ماه هست که روی قبض تلفن میاد
هزینه رانژه هم خدا روشکر نداره
من که راضی ام برای دوستان که دانلود سبک دارند و به یه فیلم در دو روز یه بار قناعت دارند به نظرم کافیه
حالا اگه کسی خواست بیشتر بگیره پارتی دم کلفت رو فراموش نکنه چون سرویس 256 که قیمتش فوق اعالده است نسبتا حدود 12 تومن رو به هرکسی نمیدند ولی اگه پارتی داشته باشی میشه کما این که یکی از دوستان دو تا خط یک مگ رو گرفته و دومگ توی خونه داره کار میکنه ولی با پارتی بازی !
خوب سلام
ببخشید از کجا 10 تومان گرفتید
بگشید ببینیم به ما می دن 256
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)