تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 610 از 940 اولاول ... 110510560600606607608609610611612613614620660710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اینقدر توی تالارهای گفتگوی سایتهای خارجی این بازی گشتم تا بالاخره فهمیدم چطوری میشه با یک برنامه اینکارو انجام داد .من اول cf رو برای بازیکنم انتخاب کردم .3 سال بوندسلیگا بودم 4 سال بارسا و الان منچستر.
    به همه دوستان که قصد ویرایش بازیو دارن توصیه میکنم این برنامه رو حتما بگیرن .کار کردن با این برنامه خیلی راحته.اگه کسی نتونست با برنامه کار کنه من توضیحاتشو بزارم .
    من هر کاری میکنم نمیتونم فایل PES2009_BL03.bin رو باهاش باز کنم!!
    چرا؟
    یه توضیحی راجع به برنامه میدین؟؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من هر کاری میکنم نمیتونم فایل PES2009_BL03.bin رو باهاش باز کنم!!
    چرا؟
    یه توضیحی راجع به برنامه میدین؟؟
    یک توضیح کلی در مورد این برنامه بدم شاید بعضی از دوستان مشکل داشته باشن :

1-بعد از باز کردن برنامه از منوی بالای برنامه گزینه FILE و بعد OPEN OF PC روی انتخاب کنید.

2-فایل PES2009_EDIT01.bin رو از محل سیو های بازی یعنی درایو C پوشه کونامی>Pro Evolution Soccer 2009> پوشه SAVE(کسانی که از پچ گیمینگ اکسس استفاده میکنن از محل سیوهای این پچ)باز کنید .

3-بعد از لود شدن فایل از منوی بالای این برنامه گزینه BECOME A LEGEND رو انتخاب کنید.

4- پایین پنجره ای که باز میشه گزینه LOAD BAL FILE رو انتخاب کنید و از اینجا سیو مورد نظرتونو انتخاب میکنیدو بعد از تغییرات دلخواهی که دادید بمنظور تایید شدن تغییرات روی گزینه SAVE BAL FILE کلیک میکنید.

3. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام،نمي دونم چرا موقع نصب Patch 1.1 يا Patch 1.2 ،ستاپ كرش ميكنه و گير ميكنه؟
    با اين كه كركم ورژن 1.2 هست و Microsoft .Net رو هم نصب كردم.مشكل از چيه؟ از اين كه ويندوز سرويس پك 2 هست يا مشكل از اينه كه PES من دمو هست؟
    لطفا راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با اين كه كركم ورژن 1.2 هست و Microsoft .Net رو هم نصب كردم.مشكل از چيه؟ از اين كه ويندوز سرويس پك 2 هست يا مشكل از اينه كه PES من دمو هست؟
    لطفا راهنمايي كنيد
    اين مشكل حل شد.
    حالا كه Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version 2.5 رو نصب مي كنم تو gakserver فايل Setup.exe وجود نداره. ميشه راهنمايي كنيد.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این برنامه بالا رو چجوری گیر بیارم.
    خطی که در بازی در وست صفهه میافته چجوری میره.
    ایا میشه تیم منتخب جهان و اروپا را در بازی معمولی اورد.
    لول مسترلیگ در اول مسترلیگ وری هارد باشه مستر راحت تر یا وری ایزی.
    Last edited by masoud93; 02-02-2009 at 19:18.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام،نمي دونم چرا موقع نصب patch 1.1 يا patch 1.2 ،ستاپ كرش ميكنه و گير ميكنه؟
    با اين كه كركم ورژن 1.2 هست و microsoft .net رو هم نصب كردم.مشكل از چيه؟ از اين كه ويندوز سرويس پك 2 هست يا مشكل از اينه كه pes من دمو هست؟
    لطفا راهنمايي كنيد
    مشکل از سرویس پک 2 نیست از این بابت خیالت راحت .به احتمال خیلی زیاد بخاطر دمو بودن بازیه بازم باید دوستان نظر بدن.راستی چرا نمیری خود بازیو نمیگیری ؟

این برنامه بالا رو چجوری گیر بیارم.
    خطی که در بازی در وست صفهه میافته چجوری میره.
    ایا میشه تیم منتخب جهان و اروپا را در بازی معمولی اورد.
    لول مسترلیگ در اول مسترلیگ وری هارد باشه مستر راحت تر یا وری ایزی.
    جواب سوال اولتو بدم بقیه سوالاتو دوستان راهنمایی کنن.لینک این برنامه صفحه قبل هست .نسخه 1.2 این برنامه 12 مگه و نسخه 1.3 حدود 18 مگ.تفاوت زیادی بین این دو نسخه وجود نداره.

داره خودمونی میشه mj21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

كككككمممككككككك كسي جوااااااااااااااااااااااا اب نداد اين نرم افزار براي چي ارور ميده

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطفا راهنمايي كنيد
    عزیز اگه نسخه دمو باشه که اصلا رطی نداره دمو که آپدیت نمیشه اگه منظورت از دمو اینه که بازیت اشکال داره باید بگم بله هستن بازیهایی که بازی رو خربا کردند و روش نه کیت سرور نصب میشه نه آپدیت ها برای اینکه خیالت راحت بشه برو نصب اورجینال بخر معمولا اونایی که اکستراچی میشن اورجینال هست نصبشون یعنی فایل های setup اول روی هارد اکستراکت میشن بعد نصب میکنی

از دوستان بابت معرفی این برنامه هم ممنونم ولی ای کاش یه 2 هفته زود تر پیدا میشد من بدبخت اینقدر زجه نمیزدم واسه یادگرفت پست

ویرایش...

حاجی من رسما کف کردم با این نرم افزار خدای ویرایش هست پوز کریشن مستر کنده شد... وای وای وای ببین سازنده این کیه
    Last edited by Spaniuly; 02-02-2009 at 20:50.

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

باسلام به شما دوست عزیز
    همون طور که دوستمون در راهنمای کیت گفت من رفتم در مسیر نصب بازی فولدر کیت سرور ایجاد کردم بعد از اون برنامه کیت سرور رو داخل پوشه ریختم بعد پوشه ی img رو درداخل فولدر کیت ایجاد کردم و داخل تون فولدری به نام cv0a .img روایجاد کردم بعد کیت منچستر روداخلش ریختم وبرنامه رو اجرا کردم دوگزینه ایکه گفته بود فعال شد بعد نصبش کردم و پیغا م اجرای موفق برتامه رو داد اما در منچستر هیچ تغییری به وجود نیومد .
    با تشکر از شما دوست عزیز
    قربانتان
    کیت منچستر رو بریز تو cv06.img هرکیتی داری باید اینجا بریزی همچنین فیسها رو

تاريخ عضويت
    Dec 2008

13

لطفا كمك كنيد
    من وقتي Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version رو كه حجمش 428MB هست رو نصب مي كنم،در فولدر gakserver فايل setup.exe وجود نداره.همچنين فايل هاي gcp_settings.exe و GCP2009.exe در فولدر PES وجود ندارند.بقيه فايل ها و فولدر ها مياد ولي اين فايل هاي اصلي نمياد.مشكل از چيست؟
    بايد Patch هاي قبلي Gamingaccess رو نصب ميكردم؟
    كرك ورژن 1.2 و Konami Patch 1.2 رو هم نصب كردم.ولي فايل cv0f.img رو دانلود نكردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •