....................
....................
Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:56.
...............
Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:57.
سلام
ممنون محمد جان واقعا کامل بود.من واقعا از داشتن اساتیدی مثل شما در زمینه خودرو و بخصوص خودرو آمریکایی خوشحالم و فکرکنم اگر من برم ساعتها پیش یه مکانیک ماهر بایستم میتونم این مطالبی رو که شما دوستان تو این فروم توی این چند روز بهم یاد دادید یاد بگیرم.
خیلی ممنون از راهنماییتون.خدا شما رو حفظ کنه
سلامی دوباره خدمت علی آقا و جواد آقا ( دو استاد بزرگ ما )
آقایون یک سوال داشتم!
در حدود یک ماه ( شاید کمتر) میزان آب رادیات ام به اندازه 2 لیوان کم شده! یعنی سیلندر مویه کرده؟ سر سیلندرها تابستون موقعی که داشتم موتور رو تعمیر میکردم دادم تست آب چیزی دیده نشده.!
رادیات هم کاملا سالم. سرویس اساسی شده
نشتی آب هم از جایی دیده نمیشه!
پس سیلندر میتونه مشکل باشه!
البته گفتم از شما عزیزان سوال کنم ببینم این طبیعی هست؟ چون با توجه به اینکه این مدت هوای نسبتا سرد و برفی داشتیم شاید تاثیر گذاشته باشه!
خیلی ممنون
................
Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:58.
تشكر از شما دوستان.
در مورد آب رادياتور و كم شدن اون، يك سري موارد رو اگر در نظر بگيريد مشخص ميشه كه مقدار كم شدن طبيعي است يا نه.
با توجه به موردي كه گفتيد( كم شدن آب به ميزان دو ليوان در حدود يك ماه) به نظر نميرسه كه مشكلي داشته باشه، چون با توجه به ميزان كاربردي كه از ماشين ميكنين(و گويا هر روز مسافت طولاني با اون رانندگي ميكنيد) اين طبيعيه.
منتها يك سري موارد رو بايد در نظر بگيرد و بر اون اساس نتيجه بگيريد.
اول اينكه همانطور كه جناب محمد گفتن، نشت داشتن جنتها و راديات و درب رادياتور و درب ترموستات و كلا هر نشتي آب در سيستم خنك كننده باعث ميشه كه مقدار آب موتور خيلي سريعتر از حالت عادي كم بشه، اون نشتي رو اگر هست بايد پيدا و رفع كنين.
دوم در مورد درب رادياتور است كه بايد كاملا سالم بوده و سوپاپهاي اون بخوبي عمل كرده و آب بندي مناسبي با گلويي رادياتور داشته باشه تا سيكل رفت و برگشت آب در زمان گرم و سرد شدن آب رو به مخزن تبخير و خود رادياتور بخوبي انجام بده وگرنه آب وارد مخزن تبخير ميشه اما به رادياتور برنميگرده، و يا از دور درب رادياتور به بيرون نشت ميكنه.
هميشه مقداري از آب رادياتور به مرور زمان و بر اثر حرارت موتور تبخير ميشه، اين تبخير شدن هم بستگي به حرارت موتور و شرايط آب و هوايي محل داره و ميتونه از مقدار جزئي تا حد زيادي تغيير بكنه.
در هر صورت براي اطمينان يكبار تمام جنتها و دربها و رادياتورها و درب ترموستات و مخزن تبخيرو..و.و.. كاملا چك كنين تا مطمئن بشيد كه نشت آب وجود نداره.
اگر ترك در سيلندر و سر سيلندر باشه، بايد آب وارد روغن بشه و در اين حال روغن شيري رنگ ميشه و موتور داغ ميكنه.
اما گاهي آب به مقدار خيلي كمي وارد روغن شده و بر اثر حرارت موتور و روغن داغ، بلافاصله بخار شده و فرصت تركيب شدن با روغن رو پيدا نميكنه، در اين حالت ممكنه ذرات ريز آب رو روي درب روغن موتور و يا بخش بالايي گِيج روغن ببينين و اين احتمال هست كه از همان عامل باشه. منتها بازهم اين وضعيت 100% نيست و ممكنه دلايل ديگه هم داشته باشه( مثل نفوذ هواي مرطوب زمستان به داخل موتور از طريق درب روغن و يا كاربراتور)
خیلی ممنون.
جواد آقا عکس ها رو باید مرتب کنم. سعی میکنم امشب یا فردا برای شما تمام عکس ها رو اینجا قرار بدم.
متشکرم که وقت گذاشتید و تمام پست ها رو دیدین.نظر لطف شماست. بنده حقیر در کنار شما و علی آقا چیزی نیستم.
اینم یک دونه عکسی که دم دست بود آپلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amir_toos; 08-02-2013 at 15:02.
اینم نوای 8سیلندر آمریکایی ( راست یا دروغش پای آگهی دهنده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعیده قانونی باشه ولی اگه باشه عالیه.
راستی ظاهرا معاینه فنی 3 ماهه شده!
كاديلاك فليت وود 1970
موتور 8 حجم 7736
قدرت 375
حداكثر سرعت 180 كيلومتر و مصرف 27 ليتر در 100 كيلومتر
(فورد)لينكلن كنتينانتال 1970
موتور 8 حجم 7560
قدرت 365
حداكثر سرعت 175 كيلومتر
مصرف 27 ليتر در 100 كيلومتر
كرايسلر امپريال كراون لبارون 1970
موتور 8 حجم 7206 قدرت 350
حداكثر سرعت 190
شتاب صفر تا 100 در 10 ثانيه
مصرف 25 ليتر در 100 كيلومتر
اون نوا 8 سيلندر، حقيقت داره چون نوا در اصل توي آمريكا بيشتر 8 سيلندر توليد شد تا 6 سيلندر، فكر كنم دو سال قبل بود كه جناب حجازي اين رو ديد و عكس گرفت كه بسيار تميز و با قيمت بسيار پاييني فروخته شد( اگر اشتباه نكنم 2.500.000 ) كه من دير قضيه رو متوجه شدم چون دنبالش بودم.
نفري كه اون رو خريد گويا گاز سوزش كرد و اگر هنوز سرپا و سالم نگه داشته شده باشه، فكر كنم ارزش خريدن رو داره.
البته اون موقع رينگهاي اسپرتي مدل كامارو زيرش سوار بود و گويا آينه هاي تيپ آمريكايي( مثل آينه هايي كه من سوار كردم) رو داشت.
اگر الان ماشين خودم رو نداشتم، ميخريدمش!!
Last edited by camaro lt; 08-02-2013 at 20:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)