قبلتر همچین قابلیتی وجود داشت ولی در حال حاضر این مورد حذف شده و دیگه نمیتونیم تاریخ عضویت رو بدونیم .
قبلتر همچین قابلیتی وجود داشت ولی در حال حاضر این مورد حذف شده و دیگه نمیتونیم تاریخ عضویت رو بدونیم .
Last edited by B3HZ@D; 14-04-2014 at 19:25.
سلام
از امروز صبح یاهو مسنجر من مخاطبین آفلاین رو نشون نمیده باید سرچ کنی،نه تو گوشی نه سیستم،تیک show offline contact هم خورده.
Ctrl+F در مسنجر رو بزنین. اگر درست نشد باید بررسی کنین شاید مشکل نرم افزاری باشه چون غیر این حالتی وجود نداره که ID های آفلاین دیده نشن!
ممنونCtrl+F در مسنجر رو بزنین. اگر درست نشد باید بررسی کنین شاید مشکل نرم افزاری باشه چون غیر این حالتی وجود نداره که ID های آفلاین دیده نشن!
ولی مشکل از اون هم نبود بعدا متوجه شدم تمام کانتکت هام پاک شده،مطمئن هم هستم خودم پاک نکردم،از تو سایت یاهو که لاگین کردم یه قسمت مثل trash بود واسه مخاطبین حذف شده از اونجا دوباره همه رو ادد کردم.
پس در اولین فرصت پسورد یاهوتون رو عوض کنید. احتمال داره جایی کانکت بودین و کسی سو استفاده کرده
سلام دوستان
من مشکل حذف شدن مخاطبین ادرس بوک یاهو مسنجر رو دارم
همونطور که میدونید وقتی یه نفر رو تو یاهو مسنجر ادد می کینم مشخصات طرف داخل ادرس بوک دخیره میشه
امروز بعد از لاگین متوجه شدم که تعداد زیادی از ادرس بوک های من حذف شدند
و باعث شده همه ای دی هارو با اسم ایدیشون تو یاهو نمایش بده نه نیک نیم
جالب اینجاست که وقتی میرم داخل میل خود یاهو کانتکت هام همه سر جاشه و با یاهو مسنجر خود ایمیل که لاگین میکنم همه رو با نیک نیم نشون میده ولی با مسنجر یاهو نه
در نتیجه پاک نشدن
میشه کمک کنید ؟
در بخش تنظیمات یاهو مسنجر؛
روی فلش سمت پایین کنار گزینه Contct کلیک کنید. اگه تیک Address Book برداشته شده ، بزنید
وارد منوی Messenger بشید و Performance را انتخاب کنید. در بخش Appearance , در قسمت For Each Contact Show قسمت Nikname or last name را انتخاب کنید.
باید درست بشه
به نظر میرسه تقریبا بصورت همزمان از وقتی که یاهو پروتکل https رو بصورت پیشفرض برای تمام کاربران سرویس یاهو میل فعال کرده اینطوری شده![]()
ممنون از پاسخ شما
ولی این تنضیمات هم چک کردم اوکی بود
خیلی عجیبه
من حدود 6 سال هست با این ایدی دارم کار میکنم و حدود 4000 تا مخاطب تو ادرس بوک من بود
تا حالا همچین چیزی ندیده بودم
تا همین دیشب که وصل بودم درست بود
الان مخاطبین من از 4000 تا به 822 تا تبدیل شده
اون ایدی هایی که از ادرس بوک حذف نشدند چک کردن درست هستن و با نیک نیم نشون میده.
هیچ تغییر خاصی ندادم
هیچ تنظیماتی رو تغیر ندادم
ادرس بوک ها تو ابمبل هست ولی تو مسنجر به یک باره حدود 3000 تا مخاطب نا پدید شدن !!!!
الان که بیشتر چک کردم متوجه شدم وقتی یه نفر رو ادد میکنم با با ادرس بوک مشکل داره
روال کار یاهو مسنجر اینه که وقتی یه نفر رو ادد میکین توی ادرس بوک هم مشخصات نیک نیم طرف ذخیره میشه
ولی الان یه ادی جدید ادد کردم تو مسنجر و دیدم که اطلا تو مخاطبین اظافه نشد و همچنان ای دی رو با اسم نیک نیم نشون نمیده
میتونم امیدوار باشم مشکا ناپدید شدن ادرس بوک من از اختلالات سایت یاهو باشه و درست بشه ؟
تا همین صبخ هم اوکی بعد
بعد یهو اینترنتم یه 10 مین فطع شد
بعد اینکه وصل شد دیدم اینجوریه
البته فکر نمیکنم به خاطر این بوده باشه
چون طی این چند سال صذ ها بار این اتفاق افتاده.
الان کارم خیلی به مشکل خورده
خیلی هارو من با اسم نیک نیم میشناسم و به سختی میتونم دوباره پیداشون کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)