من زنگ زدم ولی گفت کانکشن از نوع Bridge اصلا توصیه نمیشه چون مک ادرستون نمیدونم چی چی میشه و کانکشن شما پی در پی قفل میکنه !
مودم من tp-link 8811 هست .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من زنگ زدم ولی گفت کانکشن از نوع Bridge اصلا توصیه نمیشه چون مک ادرستون نمیدونم چی چی میشه و کانکشن شما پی در پی قفل میکنه !
مودم من tp-link 8811 هست .
این چه ارورییه نمی دونم اشکال از کجاست برای هماراسیستم با پشتیبان هم صحبت کردم بلد نبود
![]()
برای منم بعضی وقت ها از این ارور میده!![]()
واسه من که پیش میاد مودم خاموش روشن میکنم یا ویندوز ریستارت...
وقتی مودم خاموش, کانکت رو بزنی هم باز این ارور رو میده
دوست عزیز شماچرا کانکشن درست کردی بابا نیازی به این کارا نیست تو باید مودمت رو تنظیم میکردی تا خودش مستقیم وصل بشه نه اینکه کانکشن بسازی؟؟؟اول بگو مودمت چیه؟بعد بگو از کدوم شرکت اینترنت گرفتی؟ تا من تنظیمات رو بگم تو انجام بدی والا من 4 ساله که اینترنت دارم اما یکبار هم کانکشن درست نکردم چون اصلا معنی نداری؟
مودم من asusمدلam602است واز شرکت همارا سیستم گرفتم برای شهرستان مرند
ویه چیزی خودشون آمدن خونه والان درست شده گفتم کاری کنید که وقتی مودم را روشن می کنم به اینترنت وصل بشه بلد نبودند؟
دوست عزیز اول باید اینترنت اکسپلورر رو بازکنی و اینو بزن 192.168.1.1 بعد برات یه صفحه میاد که ازت یوزر و پسورد میخواد برای هر دوتاشون تایپ کن ADMIN اگه نشد بزنAdminstrator بعد برات یه صفحه میاد به این شکل:
برو به قسمت WAN SETUP Edit رو بزن در اون قسمت VPI :0 و VCI:33کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و DSL AUTO CONNECT رو در فسمت Quick Setup تیک بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم NEXT بزن برو جلو و در قسمت پایانی SAVE AND REBOOT رو بزن
اگه نتونستی میتونی از این عکس ها کمک بگیری این هم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by l30l30y; 07-04-2011 at 11:26.
سلام دوستان
اشکال فوق زمانی به وجود می آید که کارت شبکه Disable باشد که باید Enable کنید البته اگر از USB استفاده بکنید وقتی درایور مشکل یا پاک شده باشد نیز این مشکل پیش می آید اگر دوستان این اشکال را زود زود مشاهده کردن در کامپیوتر ویروس وجود دارد
سلام دوباره به دوستان
در روزهای آغازین سال جدید شمسی طبق نوشته دوست عزیزمان بدلیل اینکه شرکت پارس آنلاین از طرف سازمان فن آوری و مدیریت برنده جایزه مقام اول بزرگترین و برترین شرکت اینترنتی ایران شده بود اقدام به ارائه سرویس نامحدود از 1 تا 13 فروردین نموده بود در ضمن این مورد شامل تمام عزیزان و مشترکین این شرکت می شود، با اینکه شرکت اقدام به افزایش پهنای باند کلی خود از 110 مگ به 155 مگ نموده باز جواب گو مشترکین نبود که از این بابت از تمام عزیزان که با صبر و شکیبایی خود ما را همراهی نمودن تشکر و قدردانی می نمائیم ولی متاسفانه بعد از این تاریخ نیز بدلیل ایجاد مشکل (چنانکه شرکتهای محترم دیگر نیز اعلام فرمودند) در خطوط ارتباطی مخابرات خصوصا بین اللملی و بین شهری سرعت پایین آمده بود که امیدواریم هرچه سریعتر با تلاش سازمان محترم زیر ساخت و همکاران محترم مخابرات حل گردد.
دوستان آیا میشه با اکانت کسی دیگه در مکس نت به نت کانکت شد من خودم هم مکس نتم
من سعی کردم ولی نشد...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)