راه نمیدن داشنگاه ما که راه نمیدن ..دوستان من کارت ورود به جلسه ندارم و شهریه رو پرداخت نکردم آیا فردا میتونم برم امتحان بدم ؟
اگر کارت نداشته باشی
حداقل باید فیش واریز شهریه رو داشته باشی
راه نمیدن داشنگاه ما که راه نمیدن ..دوستان من کارت ورود به جلسه ندارم و شهریه رو پرداخت نکردم آیا فردا میتونم برم امتحان بدم ؟
اگر کارت نداشته باشی
حداقل باید فیش واریز شهریه رو داشته باشی
سلامپی دی اف یا پاورپوینت تنظیم خانواده رو کسی داره؟
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولی یوزر و پس میخواد که فعلا من ندارم...
تو این سایت عضوشید به صورت رایگان در اختیارتون میذاره
هر کتابی که لازم داشته باشید
چه سخت ميگيرن واسه تون!!!
ما كه كارت دانشجوييمونم قبول ميكنن...الانم كه مبلغ پهريه خيلي زياد نميشه كه بخوان گير زيادي بدن...
اگه خيلي هم اصرار كنن مي توني بگي هنوز سايت برام باز نشده تا كارتمو بگيرم!
نه بابا اصلا کوتاه نمیانچه سخت ميگيرن واسه تون!!!
ما كه كارت دانشجوييمونم قبول ميكنن...الانم كه مبلغ پهريه خيلي زياد نميشه كه بخوان گير زيادي بدن...
اگه خيلي هم اصرار كنن مي توني بگي هنوز سايت برام باز نشده تا كارتمو بگيرم!![]()
من شهریه رو دیروز دادم اما هنوز تو سیستم نیومده
نمی دونم فردا امتحانم ساعت چنده
چی کار کنم؟
تا 48 ساعت باز نمیشه
شاید از آموزش بپرسی بهت بگن
توف به این پیام نور شمیرانات بیاد
دیروز هوش مصنوعی داشتم یک ربع دیر رسیدم رام ندادن
یه خانومه جلوی در وایساده بود گفت باید با مسئولش حرف بزن و رفت و 10 دقیقه دیگه اومد.مسئولشم گفت الان 25 دقیقه گذشته و دیگه کاریش نمیشه کرد
گفتم لعنتی ها همون 10 دقیقه پیش رام داده بودید طوری میشد
خلاصه اینکه هر چی فحش بود نثارشون کردم
اینا همشون همینطورینیه خانومه جلوی در وایساده بود گفت باید با مسئولش حرف بزن و رفت و 10 دقیقه دیگه اومد.مسئولشم گفت الان 25 دقیقه گذشته و دیگه کاریش نمیشه کرد
یه جوری برخورد میکنن آدم فکر میکنه داره کنکور میده
همون کنکورشم انقدر سخت نمیگیرن![]()
سلام.
اگه به آموزش هم دسترسی نداشتی، بهتره روزه امتحانت ساعت 8 اونجا باشی، ولی معمولا امتحان ها ساعت 10.30 هستش.
به اینجا هم سر بزن شاید پیداش کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by A M ! N; 05-09-2012 at 11:55.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : برنامه امتحانات نیمسال اول 92-91 دانشگاه پیام نور برای دانشجویان تهیه و قابل دریافت شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : برنامه امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور برای تمامی مقاطع تحصیلی به صورت کاملا” اختصاصی برای شما دانشجویان گرامی تهیه شده است.
برنامه امتحانی تمام رشته ها به صورت فایل پی دی اف می باشد که برای استفاده از آنها باید برنامه ای را جهت باز کردن فایلهای پیدی اف – PDF – داشته باشید که با برنامه کم حجم زیر می توانید برنامه های امتحانی را مشاهده نمایید.
تذکر ۱ : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانی ملاک نمی باشد.تذکر ۲ : این برنامه کاملا اختصاصی از طرف پیام نورنا :: PNUNA.COM منتشر شده است.
در همین رابطه بخوانید :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)