خوب منم میگم که فرقی نداره 1نفر توی مرکز شما از اسیاتک سرویس داشته باشن یا 100 این تاثیری روی سرعتی که برای شما میبندن نداره ولی روی سرعت دانلودتون اره تاثیر داره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خوب منم میگم که فرقی نداره 1نفر توی مرکز شما از اسیاتک سرویس داشته باشن یا 100 این تاثیری روی سرعتی که برای شما میبندن نداره ولی روی سرعت دانلودتون اره تاثیر داره
دوستانی هستن اینجا که از طریق سایت ثبت نام کرده باشن و توی سرویسشون شبانه رایگان رو 2-8 زده باشه ولی 1-9 باشه شبانه رایگانشون در حال حاضر ؟
منم امروز سرویسم فعال شده تو پنل کاربریم زده 2-8 رایگان حالا با این حساب من هم میتونم 1-9 استفاده کنم و یه چیز دیگه تو سایت گزارش میزان مصرف رایگان رو چجوری باید فهمید
واقعا که الان دیدم 1 گیگ از حجمم کم شده امروز از ساعت 1 تا 2
مثل این که امشب از ساعت 1 رایگان نبوده
خبری شده ؟؟ مال شما چی؟
خب عین آدم بگن از ساعت 2 وقتی از 1 رایگان نیست![]()
بچه ها کسی نرم افزاری ... چیزی نداره که بفهمیم چقدر داریم از اعتبارمون استفاده میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------------------------------
جدیداً انگار این آسیاتک داره بدجوری دزدی میکنه.... اگه اینجوری پیش بره باید بیخیالش شم......
واسه اداره، شاتل (قاطر) دارم. 20 روزه یکسره دارم کار میکنم بجز دانلود... تازه 500 مگ کم کرده
ولی این آسیاتک رو کافیه تو خونه 2-3 ساعت کار کنم حداقل 200-300 تا کم میکنه
با gprs ایرانسل هم تو خونه سر کامپیوتر 2-3 ساعت کارکنم 50-60 مگ کم میکنهچند بار با هم امتحان کردم.....
-------------------
همه چیرو هم تست کردم....درسته
دوستان فقط راهکارای پیش پا افتاده نگین... خودم مهندس کامپیوترم یه ذره سر در میارم
-------------------
حالا خودتون بگین این آسیاتک داره دزدی میکنه یا نه؟؟؟؟
قبلش 8 گیگ از مخابرات میگرفتم همیشه 2-3 گیگ اضافه میوردم ولی الان دارم از آسیاتک 10 گیگ میگیرم با اینکه کمتر هم استفاده میکنم ولی همیشه کم میارم........
حالا خودتون قضاوت کنید...![]()
Last edited by AliHercule; 18-03-2012 at 11:27.
آره دوست عزیز من، شبانه آسیا تک از ساعت 1 الی 9 صبح شده ولی کسی خبر نداره و سایت آسیا تک هم این موضوع رو بروز نکرده
به نام خدا
سلام دوستان
بنده تازه اومدم شیراز زیاد نمی مونم .تا تابستون
کافوی خطم فیبره نوری هست.از قرار ملوم فقط اسیاتک سرویس می ده .صحت داره؟
زنگ زدم میگن امسال ثبت نام ندارن
مهمترین فاکتور برام سرعت دانلود شبانه هست
دوستای شیرازی
ایا داون استریم شبانه همه ی تعرفه ها اینجا یکی هست؟
چطور میشه بh کمترین هزینه بشترین سرعت دریافت کرد؟
سلام
نه بعضی از شرکتهای دیگه هم سرویس میدن بستگی به مرکز مخابراتت داره
اره یکی هست
اگه خواستی اسیاتک بگیری 128 بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)