آقا یه سوال چطور تو بازی میتونی از رئیس خودت ترفیع بگیر!؟
آخ من الان با رئیسم رفیق فابم میخواستم بدونم کدوم گزینه را باید بزنم![]()
آقا یه سوال چطور تو بازی میتونی از رئیس خودت ترفیع بگیر!؟
آخ من الان با رئیسم رفیق فابم میخواستم بدونم کدوم گزینه را باید بزنم![]()
اگه شما میخوای سیمزتو آپدیت کنی از روش زیر برو :
سیمزتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید و کرک نکنید
خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :
rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__www.p30world.com_.rar
اول این فایل را دانلود کنید و بعد توی پوشه ی Bin بریزید
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و دو فایل را در پوشه ی bin بریزید
rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432 node\Sims\The Sims 3
حالا که وارد The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید
خوب حالا ورژن شما شده 1.0.631.00002
Last edited by melisa.343; 08-05-2012 at 23:59.
سلام بچه ها من مراحل زیر رو انجام دادم ولی بازم بازی the sims show time کار نمی کنه( نصب میشه اما کار نمی کنه!!!)اگه راهنماییم کنین ممنون می شم
1- بازی the sims 3 رو کامل نصب کردم و کرک کردم بازی اجرا می شد بدون هیچ مشکلی
2-ورِژن سیمز 3 من
3 - اپدیت به ورژن 1.33.02 رو از سایت خود سیمز دانلود کردم و نصب کردم مشکلی ایجاد نشد و ورژنش هم تغییر کرد به 1.33.02
4- از طریق run فایل sku از 7 به 2 تغییر هم دادم
5- سیمز شویام اینبار بدون ارور اپدیت نصب شد ولی...
6- برای کرک کرن بازی یکبار کرک رو تو فولدر bin خود بازی شو تایم ریختم کار نکرد بعد توی the sims 3 ریختم کار نکرد یکبار دیگه تو هردو رختیم بازهم کار نکرد و در ضمن ورژن بازی در هر سه حالت 0.0.0 میشه!!!
من با مدل های مختلف بازی رو از نو نصب کردم با این نصب طولانی دبگه خسته شدم از تکرار
لطفا اگه می تونه از اول با لینک و ادرس و گام به گام تا اجرا بازی show time من رو راهنمایی کنه مرسی
سلام .
من هر بار ویندوز رو عوض میکنم بازی سیمز دیگه اجرا نمیشه و ارور میده . انگار که بعضی فایلهاش پاک شده باشن همچین اروری میده :
The installation is incomplete and The Sims 3 cannot run. Please reinstall and try again
البته سیمز توی یه درایو جداست و درایو ویندوز یکی دیگه اس . فایلهای بازی همه هستن ولی اجرا نمیشه .
خوب در اصل باید بازی رو uninstall بکنیم و خودشو با ده دوازده پک دوباره نصب کنیم . کلی زمان میبره تلفات هم میده از جمله اینکه دی وی دی ها ممکنه خراب هم بشن .
راهی نیست از فایلهای بازی سیمز بک آپ بگیریم یعنی به علاوه فایلهاش توی درایو ویندوز ؟
فایل ها دانلود نمی شن نمی تونم pach fix رو بگیرم اگر ممکنه یه لینک دیگه بدین ; )
موهای مدل دیگه ای هست جایی دانلود بشه کرد ریخت تو بازی؟
بله سایت های زیادی هست
یک سری به اینا بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] resource.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sims.com
لطفا یه سایتی برای دانلود skin برای سیمز پیشنهاد بدین!!
به سایتی که دوستمون تو پست قبلی نوشته بود رفتم ولی skin های زیادی نداشت !!!!
آقا یکی به من بگه من چطوری میتونم این سانسور ها رو که در موقع دستشویی و حمام میاد در World Adventures بردارم قبلآ روی خود سیمس میشد ولی از وقتی این پک نصب کردم نمیشه اگه کمک کنید ممنون میشوم![]()
skin کلا زیاد برای سیمز نیست.
بهترین skin ها رو این سایت داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)