تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 610 از 2403 اولاول ... 11051056060060660760860961061161261361462066071011101610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا جان باشه من کارمند اندیشم خوبه داداش ؟ حالا یه سوال دارم این اطلاعاتو فقط کارمندای اندیشه بلدن؟ که شما اینجوری نتیجه گرفتی!
    من در مورد شبکه اطلاعاتم زیاده چون کلاس میرم ادرسشو میخوای بهت میدم اتفاقا اونم نزدیک اندیشست(خودت حدس بزن) . در مورد اندیشه اطلاعاتم زیاده چون هم دوستم اونجاست هم خیلی وقت مشترکشونم هم شرکنشونو خیلی دوست دارم و اتفاقا فرم استخدامشونو هم پر کردم(اگه راضیت میکنه)
    بمحض اینکه استخدام بشم شماره تلفن داخلیمو بهتون میدم یکم هم پارتی بازی می کنم کلی حال کنید

اما در مورد اندیشه
    من امروز با دوستم حرف زدم
    قولهایی که داده بودن و برانون نقل کرده بودم رو 80-90% عملی کردن که اون 10-20% هم در طول هفته اینده اجرا یی میکنن
    مرکز 4 درست شده
    کاربرهای مراکز 5و7 هم از هفته دیگه احساس خیلی بهتر رو قراره تجربه کنن.
    پهنای باند زیاد شده و در نتیجه سرعت شب زیاد شده. روز که مشکل نداشت هیچ وقت
    قیمت پایین اومده و از هفته بعد اعمال میشه
    و چند تا چیز دیگه که گفت نگو

در مورد مرکز 5 هم داستان اینه که اندیشه 1-2 ماه اونجا پورت نداره برای همین مشترکین میرن به سمت شرکتای دیگه
    نوکرتم سفارش خط 2 رو هم بکن

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نوکرتم سفارش خط 2 رو هم بکن
    فرشید جان داداش من تو مرکز 2 هستم اینجا که اوضاع ردیفه من روزا رو 120 تا 140 شبا رو 70 تا 100 مگه اوضاع شما غیر اینه؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سرعت پارس آنلاين تو اين دقايق به پايين ترين شكل خودش رسيده..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان این راسته که قیمتهای اندیشه قراره پایین بیاد؟مثلا 128 8gb ماهی چند میشه؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان این راسته که قیمتهای اندیشه قراره پایین بیاد؟مثلا 128 8gb ماهی چند میشه؟
    اگه پایین بیاد که عالی میشه من 5 شنبه خودم دوباره زنگ می زنم می پرسم امیدوارم حرفهای mailer درست باشه البته jabrasink تو چند صفحه پیش همچین پیش بینی کرده بود داره جالب می شه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا جان باشه من کارمند اندیشم خوبه داداش ؟ حالا یه سوال دارم این اطلاعاتو فقط کارمندای اندیشه بلدن؟ که شما اینجوری نتیجه گرفتی!
    من در مورد شبکه اطلاعاتم زیاده چون کلاس میرم ادرسشو میخوای بهت میدم اتفاقا اونم نزدیک اندیشست(خودت حدس بزن) . در مورد اندیشه اطلاعاتم زیاده چون هم دوستم اونجاست هم خیلی وقت مشترکشونم هم شرکنشونو خیلی دوست دارم و اتفاقا فرم استخدامشونو هم پر کردم(اگه راضیت میکنه)
    بمحض اینکه استخدام بشم شماره تلفن داخلیمو بهتون میدم یکم هم پارتی بازی می کنم کلی حال کنید

اما در مورد اندیشه
    قولهایی که داده بودن و برانون نقل کرده بودم رو 80-90% عملی کردن که اون 10-20% هم در طول هفته اینده اجرا یی میکنن
    مرکز 4 درست شده

در مورد مرکز 5 هم داستان اینه که اندیشه 1-2 ماه اونجا پورت نداره برای همین مشترکین میرن به سمت شرکتای دیگه
    دوست عزیز
    این اطلاعاتی که تو دادی اصلا ربطی به شبکه نداره ، خیلی دوست دارم بدونم این کدوم آموزشگاهه که هم بغل اندیشست هم در مورد MDF و مرکز مخابراتی و پورت MDF کلاس داره ، آخه چرا خالی می بندی پسر خوب می گن آدم .... کم حافظه است .
    آقا ما قبولت داریم تو آخر پورت مپ هستی یادم باشه

حداقل یه کار خوب انجام می دی !!!!!!
    به رقبای اندیشه اطلاعات خوبی می دی

ایشالا که تو دفترشون استخدامت کنن من اگه جای اونا بودم خدایی تو رو می کردم سرپرست فنی شرکت
    ما ازین شانس ها نداریم
    خلاصه دوست داشتنی هستی ، بعد از این همه مدت خودتو معرفی هم نکردیا ای کلک

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فرشید جان داداش من تو مرکز 2 هستم اینجا که اوضاع ردیفه من روزا رو 120 تا 140 شبا رو 70 تا 100 مگه اوضاع شما غیر اینه؟

یعنی نسبت به مراکزه دیگه بهتره...؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    این اطلاعاتی که تو دادی اصلا ربطی به شبکه نداره ، خیلی دوست دارم بدونم این کدوم آموزشگاهه که هم بغل اندیشست هم در مورد MDF و مرکز مخابراتی و پورت MDF کلاس داره ، آخه چرا خالی می بندی پسر خوب می گن آدم .... کم حافظه است .
    آقا ما قبولت داریم تو آخر پورت مپ هستی یادم باشه

حداقل یه کار خوب انجام می دی !!!!!!
    به رقبای اندیشه اطلاعات خوبی می دی

ایشالا که تو دفترشون استخدامت کنن من اگه جای اونا بودم خدایی تو رو می کردم سرپرست فنی شرکت
    ما ازین شانس ها نداریم
    خلاصه دوست داشتنی هستی ، بعد از این همه مدت خودتو معرفی هم نکردیا ای کلک
    اینجا فقط من کارمند اندیشه ام و بس سوال موال داری بپرس خودم جوابتو می دم هاهاها

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خدا کنه کاهش قیمت باعث نشه اون طرح خانمان سوز که 512 100 و 128 70 کیلو باید داشته باشن اجرا بشه البت اگه مثلا 1 مگ بدن با قیمت 128 الان خوب در اون صورت چرا

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اما در مورد اندیشه
    مرکز 4 درست شده

دوست عزیز بی زحمت وضعیت خط 3 هم از دوستتون جویا بشید
    نمیدونم چرا هیچ حرفی از خط 3 نیست، همش7 ، 2 ، 8 و ....
    خط 3 هم کم مشکل نداره
    الان من 256 دارم سرعتم از سرعت دوستی که خط 727 و اشتراک 128 داره کمتره حتی تو روز !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •