تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 610 از 800 اولاول ... 110510560600606607608609610611612613614620660710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه a.l.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

9

سلام

دوستان یه سوال:

اگه یه سیستم سرعتش پایین باشه مثلا پنتیوم 3/ روش ویندوز xp سرویس پک 2 بریزم بهتره یا سرویس پک3؟؟

تو بالا رفتنه سرعتش تاثیری داره؟؟ایا اگه 2 بریزم یه نموره سرعت بهتر نمیشه؟؟
    به نظر من صدرصد بستگی داره
    من این راازجاهای معتبر شنیدم ولی اگه ویندوزxp Sp1 بریزی باز بهتره
    یااگه سرعت برات مهمه ویندوز کم حجم شده بریز
    البته این ویندوزها محدودیت هایی دارندچون قسمت هایی از آن حذف شده است

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

سلام!
    چند مدت پیش برادرم یه برنامه از اینترنت دانلود کرد که فکر کنم یه جورایی ربط پیدا میکرد به کدهای جاوا اسکریپت و ..... برنامه برامون مشکل پیش آورد ، من مجبور شدم ، ویندوز رو برگردونم به 3 روز قبل! با این کار خیلی از مشکلات برطرف شد ، منتها توی صفحات اینترنت اکسپلورر یه مشکلی باقی موند! و اون این بود که در تمام صفحات اینترنت اکسپلورر ، پایین صفحه یه عبارتی رو همیشه مینویسه! متنش اینه:
    Get AdIefilter license | AdIeFilter Registeration
    چه جوری میشه بر طرفش کرد؟
    و اینکه من برنامه ی Hide Ip رو از رایانه پاک کردم ، اما پاک نشد! یعنی همینطوری مونده تو رایانه و گاهی فعال میشه و کنار ساعت ویندوز خودشو به رخم میکشه! با اینکه عملن از کار افتاده! پاک نمیشه! چه کنم؟
    از Msconfig قسمت Start up تیک برنامه رابردار بعد برنامه راپاکن اگرنشد به حالت اولیه ویندوز رابرگردان درآن حالت برنامه راپاک کن

2. این کاربر از a.l.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

پيش فرض

از Msconfig قسمت Start up تیک برنامه رابردار بعد برنامه راپاکن اگرنشد به حالت اولیه ویندوز رابرگردان درآن حالت برنامه راپاک کن
    ببین ، اصلن اونجا این برنامه اسمش وجود نداره! چون اصلن ، نیست! فقط یه پوسته مونده! توی منوی Start کل بخشش مونده! کنار ساعت مونده! حتی Uninstall مونده! اما ، وقتی میخوای Uninstall رو اجرا کنی ، پیام زیر میاد!
    File "F:\Program Files\Hide IP\unins000.dat" does not exist. Cannot uninstall.
    همونجور که میبینی ، اصلن چنین چیزی وجود نداره! چه کنم؟

راستی AdIe Filter رو باید چیکار کنم؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

وقتی می خوام به ریجستری برم
    این پیغام:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خودیوزر من Administrator هست
    بایدچی کارکنم؟
    با این حل میشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یه آنتی ویروس بروز مثل nod32 نصب کن شاید ویروس توی سیستمت هست.

5. 2 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وقتی می خوام به ریجستری برم
    این پیغام:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خودیوزر من Administrator هست
    بایدچی کارکنم؟
    سلام

این از اثرات ویروسه . اول فایلی رو که دوستمون Ghaioom دادند اجرا کن و بعد کل ویندوز رو ویروس کشی کن.

موفق باشید

7. 4 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

وقتی ویندوزم میاد بالا بعد از Welcome یک پیغامی میاد بعد تا این پیغام را OK نکنیم ویندوز شروع به لود کردن اطلاعات نمیکنه.

سوالم اینجاست که چه طور میشه کاری کرد که این پیغام خذف بشه و دیگه موقع شروع ظاهر نشه!!! جالبی اینجاست که این پیغام در Startup نیست حتی من در System Configuration در قسمت Startup هم دونبالش گشتم ولی پداش نکردم. آیا قسمت دیگه ای وجود داره که بشه از اونجا حذفش کرد؟

کد:

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    وقتی ویندوزم میاد بالا بعد از Welcome یک پیغامی میاد بعد تا این پیغام را OK نکنیم ویندوز شروع به لود کردن اطلاعات نمیکنه.
    سوالم اینجاست که چه طور میشه کاری کرد که این پیغام خذف بشه و دیگه موقع شروع ظاهر نشه!!! جالبی اینجاست که این پیغام در Startup نیست حتی من در System Configuration در قسمت Startup هم دونبالش گشتم ولی پداش نکردم. آیا قسمت دیگه ای وجود داره که بشه از اونجا حذفش کرد؟
    از این برنامه استفاده کنید:
    کد:

10. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه a.l.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

5

سلام!
    چند مدت پیش برادرم یه برنامه از اینترنت دانلود کرد که فکر کنم یه جورایی ربط پیدا میکرد به کدهای جاوا اسکریپت و ..... برنامه برامون مشکل پیش آورد ، من مجبور شدم ، ویندوز رو برگردونم به 3 روز قبل! با این کار خیلی از مشکلات برطرف شد ، منتها توی صفحات اینترنت اکسپلورر یه مشکلی باقی موند! و اون این بود که در تمام صفحات اینترنت اکسپلورر ، پایین صفحه یه عبارتی رو همیشه مینویسه! متنش اینه:
    Get AdIefilter license | AdIeFilter Registeration
    چه جوری میشه بر طرفش کرد؟
    و اینکه من برنامه ی Hide Ip رو از رایانه پاک کردم ، اما پاک نشد! یعنی همینطوری مونده تو رایانه و گاهی فعال میشه و کنار ساعت ویندوز خودشو به رخم میکشه! با اینکه عملن از کار افتاده! پاک نمیشه! چه کنم؟
    ببین ، اصلن اونجا این برنامه اسمش وجود نداره! چون اصلن ، نیست! فقط یه پوسته مونده! توی منوی Start کل بخشش مونده! کنار ساعت مونده! حتی Uninstall مونده! اما ، وقتی میخوای Uninstall رو اجرا کنی ، پیام زیر میاد!
    File "F:\Program Files\Hide IP\unins000.dat" does not exist. Cannot uninstall.
    همونجور که میبینی ، اصلن چنین چیزی وجود نداره! چه کنم؟

راستی AdIe Filter رو باید چیکار کنم؟

ببین وقتی سیستم رو به عقب برگردونی یکسری فایل ها که جدیدن پاک می شند ولی بعضی هارا ویندوزنمی تونه ازبین ببره به نظرمن همون نرم افزار رادوباره نصب کن اگرهنگام نصب ازت خواست Unistall یاRepair کنی آن کارراانجام بده ودرغیراین صورت برناه رادوباره نصب کن وسپس پاک کن تابطورکامل پاک شود مشکلIE به نظرمن مربوط به همان برنامه است

12. این کاربر از a.l.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام

کد:
    آیا پیغام یا نوشته‌ای هم داره؟

آیا می‌تونی ازش عکسی بزاری؟

معمولاً به یه تغییر در رجیستری میشه یه پیغام قبل از وارد شدن به محیط کاری به کاربر داد.

در دانشگاه‌ها این کار رو انجام می‌دادند و می نوشتند که اطلاعات شما بعد از Restart شدن از بین می‌ره.

شاد باشید

14. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Home is where the heart is

پيش فرض

سلام

کد:
    به این مسیر برین:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

بعدش کلید Shell رو باز کنین و عبارات داخلش رو پاک کنین و فقط این عبارت رو درش بنویسین:
    کد:

16. 2 کاربر از modirmasool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از این برنامه استفاده کنید:
    کد:
    سلام

از کمک شما بی نهایت سپاس گذارم ولی این برنامه Error میده. این پیغامش هست(عکس زیر)

کد:
    این در حالی که من به اینترنت وصل هستم اونم اینترنت پر سرعت Wierless

آیا پیغام یا نوشته‌ای هم داره؟

آیا می‌تونی ازش عکسی بزاری؟

معمولاً به یه تغییر در رجیستری میشه یه پیغام قبل از وارد شدن به محیط کاری به کاربر داد.

در دانشگاه‌ها این کار رو انجام می‌دادند و می نوشتند که اطلاعات شما بعد از Restart شدن از بین می‌ره.

شاد باشید

آره بیا اینم عکس =>
    کد:

18. این کاربر از Juventus FC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •