trainer بازی Conflict Global Storm (روی Conflict Global Terror هم جواب میده!!!!) بالاخره پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمش هم 220KB
trainer بازی Conflict Global Storm (روی Conflict Global Terror هم جواب میده!!!!) بالاخره پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمش هم 220KB
Last edited by meys34; 23-08-2010 at 11:00.
سلام
من سیو های بازی prince of persian the forgetton sands رو دارم کجا باید بریزم؟؟
ممنون
سلام
خسته نباشيد.
اين جور سوالات رو در تاپيك اختصاصي بازي_در صورتي كه داشته باشه _مطرح كنيد بهتره چون فقط وقتي ميشه جواب داد كه طرف خودش بازيو داشته باشه
ولي در هر صورت: (اميدوارم درست باشه!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Farbod2; 23-08-2010 at 20:49.
7 :
C:\Users\*****\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
XP :
C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
به جای ***** نام سیستمتون رو بنویس
دوستان برای باز کردن ماشین های بازی LFS چیزی ندارید؟(LIVE FOR SPEED) منظورم هست.
ممنون
كد تقلب (ترينر) بازي pes 2008 رو ميخواستم.با تشكر
---------- Post added at 05:40 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------
كد تقلب (ترينر) بازي pes 2008 رو ميخواستم.با تشكر
سلام
ترينر يا كدتقلب cal of duty3 رو مي خواستم اگه لطف كنيد.
البته شنيدم كه نسخه ps2 رو واسه pc دادند بيرون ولي به هر حال اگه داريد لطف كنيد.
ممنونم
از این بازی سیوی پیدا نکردم ولی نمیدونم این ترینر بدردت می خوره یا نه....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من پسوورد میخوام نمیدونم کسی داره یا نه. آقا من بازیDesperados Wanted Dead Or Alive از pc7 دانلود کردم حالا اون سایت فیلتر شده من پسووردشو میخوام.اینم آدرس سایت:
www.pc7s.com
سلام
نننننننننننننننننننه
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
سلام
آقا ویندوز من سونه.میخوام کرک بازی mafia2 رو بریزم ، به من خطا میده: you need permission to perform this action
چیکار کنم؟
لطفا کمک
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)