تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 610 از 1635 اولاول ... 11051056060060660760860961061161261361462066071011101610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,091 به 6,100 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

panasonic lx3 وCanon PowerShot S90 عالی هستند اما زوم کمی دارند
    اما panaonic tz7 و Canon SX200 فکر کنم برای شما مناسب باشند
    canon IXUS 120 هم خوبه اما اخر اماتوری هست

فکر کنم باید tz7 رو پیشنهاد بدم که کامل تر از بقیه هست با قیمت 370 تومن
    بعد از اون SX200 که یه 40 تومنی ارزون تر هست اما تو فیلم زوم نداره

dp یه نقد گروهی زده که مرجع به حساب میاد
    بین این دوربین ها
    Canon SX200 IS
    Olympus Stylus 9000 (mju 9000 in Europe)
    Panasonic Lumix DMC-ZS1 (DMC-TZ6 in Europe)
    Panasonic Lumix DMC-ZS3 (DMC-TZ7 in Europe)
    Samsung HZ10W (WB500 in Europe)
    Sony Cyber-shot DSC-H20
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنده هم TZ7 شده
    کد:
    اینکه میگید زوم کمی دارند چه قدر مشکل ساز میشه؟
    من بین سه تا گزینه ی
    1.TZ7
    LX3.2
    ZR3.3
    موندم کدوم انتخاب کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    هر کدوم چه قابلیت برتری دارن؟

2. این کاربر از saba_879 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با توجه به اينكه مم يه استفاده معمولي از دوربين ميخوام و بيشتر عكس هاي يادگاري تو خونه ميخوام و كاملا هم اماتورم اما بينsx210 fz35 hx1 هنوز موندم حالا اين سوالات واسم پيش اومده 1. ايا 9 مگاپيكسل بودنhx1 ربطي به كيفيت عكس نداره در برابر 12و 14مگا پيكسلي ها 2 . اگه مشكل مگاپيكسل وجود نداره و جواب سوال اول مثبته sx210 خود به خود از ليست حذف ميشه و hx1 و fz35 ميمونه كدوم از اين 2 تا رو انتخاب كنم ايا اين استدلال من درسته كه با توجه به اينكه فلش hx1 قوي تره براي عكس هاي تو خونه بهتره يا نه در كل با توجه به نياز من كه اولويتم عكس هاي خانوادگي indoor هستش كدوم رو بخرم 3. كدومشون صداي موتور زوم در فيلمبرداري كمتره 4. و سوال اخر چون بعد از جواب اين پست ديگه ميرم مخرم اينا نمونه تقلبي كه ندارن?? اخه ميخوام بدون گارانتي يا از بانه بخرم كه ارزونتره

راستي جناب رستميان منظور اين حرفتون رو متوجه نشدم
    باید امکانات دیگه HX1 رو هم بررسی کنید.مثل فوکوس خودکار دقیق و دقت تنظیمات خودکار و ..
    يعني تو اين موارد مشكل داره

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان در مشخصه دوربین کدامش نشانه وایدتر بودن لنز است.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    دوستان در مشخصه دوربین کدامش نشانه وایدتر بودن لنز است.
    یه عددی هست که به صورت mm مینویسن.
    که لنزهای 28mm به پایین لنزهای وایدتری هستند.
    و هرچی این عدد بالا تر بره لنز واید نیست.

6. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با توجه به اينكه مم يه استفاده معمولي از دوربين ميخوام و بيشتر عكس هاي يادگاري تو خونه ميخوام و كاملا هم اماتورم اما بينsx210 fz35 hx1 هنوز موندم حالا اين سوالات واسم پيش اومده 1. ايا 9 مگاپيكسل بودنhx1 ربطي به كيفيت عكس نداره در برابر 12و 14مگا پيكسلي ها 2 . اگه مشكل مگاپيكسل وجود نداره و جواب سوال اول مثبته sx210 خود به خود از ليست حذف ميشه و hx1 و fz35 ميمونه كدوم از اين 2 تا رو انتخاب كنم ايا اين استدلال من درسته كه با توجه به اينكه فلش hx1 قوي تره براي عكس هاي تو خونه بهتره يا نه در كل با توجه به نياز من كه اولويتم عكس هاي خانوادگي indoor هستش كدوم رو بخرم 3. كدومشون صداي موتور زوم در فيلمبرداري كمتره 4. و سوال اخر چون بعد از جواب اين پست ديگه ميرم مخرم اينا نمونه تقلبي كه ندارن?? اخه ميخوام بدون گارانتي يا از بانه بخرم كه ارزونتره

راستي جناب رستميان منظور اين حرفتون رو متوجه نشدم
    باید امکانات دیگه HX1 رو هم بررسی کنید.مثل فوکوس خودکار دقیق و دقت تنظیمات خودکار و ..
    يعني تو اين موارد مشكل داره
    سلام .. خیالی ببخشید که درست توضیح ندادم و باعث نگرانی شما شدم
    نه مشکلی نداره. منظورم این بود که به جز کیفیت عکس و فیلم باید چیز های زیاد دیگه ای رو هم در نظر بگیرید. مثلا یکیش همین صدای لنز وقت فوکوس .یکی خوش دستی .یک چیزی که برای من خیلی مهمه سرعت و دقت فوکوس خودکاره و ...

هرچی تعداد پیکسل ها بیشتر باشه جزئیات بیشتری ثبت میشه .( البته اگه نویز زیاد نشه ) بنا بر این اگه SX210 نویزش زیادتر نشده باشه بهتره که ظاهرا خیلی زیاد نشده

در مورد بقیه چیز ها من فقط در مورد FZ35 می تونم بگم که اینجا نوشتم. نمی دونم خوندید یا نه ...

کد:
    ولی به طور خلاصه این چیز ها رو تو FZ35 خیلی می پسندم :

FZ35 لنزش تقریبا صدایی نداره.
    اگه در حال فیلمبرداری زوم کنی کم کم سرعت زوم زیاد می شه و زوم نرمی دارید (البته می تونید این کار رو عوض کنید)
    می تونه از فاصله ۱ متری با 18X زوم عکس TeleMacro بگیره
    خیلی سریع و دقیق فوکوس می کنه .تا جایی که من خوندم حتی SX20 و S200 EXR هم تو زوم بالا نمی تونن درست فوکوس کنند.این موضوع می تونه خیلی جا ها اذیت کنه مخصوصا تو عکاسی از بچه ها و حیوانات !
    RAW داره . که البته شاید زیاد به کارتون نیاد
    لنز با کیفیتی داره
    یک Joystick داره که کار رو با این دوربین خیلی ساده تر کرده
    خیلی از امکانات ها مثل تایمر و Bracket و ... دکمه اختصاصی دارند
    می تونی نور سنجی و فوکوس رو روی مقدار خاصی قفل کنی !

...
    و خلاصه خیلی این دوربین رو دوست دارم .
    و بدون ادیت کردن رنگش از SX20 و S200 EXR طبیعی تره (البته اگه بخوای اصلاح رنگ انجام بدی به خوبی اونا نمیشه ) البته این مورد اونقدر ها هم مساله ساز نیست !

موفق باشید

8. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ديشب نشتم كلي رويو خوندم انگار هر چي اطلاعاتم ميره بالاتر انتخاب سخت تر و ادم گيج تر ميشه اطلاعاتي كه درباره ديافراگم اندازه سنسور و حرف هاي ضدو نقيضي كه تو سايت هاي مختلف بود حسابي گيجم كردن البته اين رو هم فهميدم كه اندازه سنسور hx1 خيلي كوچيكه1/2.4 كه بيخيالش شدم هر چند برد9.2 متري فلشش وسوسم ميكرد حالا ميمونه fz35 و sx210 كه اصلا در يك كلاس نيستن والا سمپل ها رو كه ميديدم همه عالي هستن بنظرم سمپل ها كمكي نمي تونه بكنه چون همه خوش اب و رنگن و بهترين پتانسيل دوربين رو نشون ميدن واقعا گيج شدم راستي ميشه يه سايت معتبر بهم معرفي كنيد كه رويو مينويسه

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

ديشب نشتم كلي رويو خوندم انگار هر چي اطلاعاتم ميره بالاتر انتخاب سخت تر و ادم گيج تر ميشه اطلاعاتي كه درباره ديافراگم اندازه سنسور و حرف هاي ضدو نقيضي كه تو سايت هاي مختلف بود حسابي گيجم كردن البته اين رو هم فهميدم كه اندازه سنسور hx1 خيلي كوچيكه1/2.4 كه بيخيالش شدم هر چند برد9.2 متري فلشش وسوسم ميكرد حالا ميمونه fz35 و sx210 كه اصلا در يك كلاس نيستن والا سمپل ها رو كه ميديدم همه عالي هستن بنظرم سمپل ها كمكي نمي تونه بكنه چون همه خوش اب و رنگن و بهترين پتانسيل دوربين رو نشون ميدن واقعا گيج شدم راستي ميشه يه سايت معتبر بهم معرفي كنيد كه رويو مينويسه

زیاد تو دوربین گرفتن عجله نکن.

اون سنسور HX1 از نوع Cmos هست و اونای دیگه از نوع CCD .

سنسورای سی موس دو برابر از سنسور CCD کمتر نویز دارند. (البته با اندازه سنسور یکسان).

به نظر من که SX210 میره کنار وقتی دوربین FZ35 هست.

یکی از بهترین سایتهای ریویو دوربین دیجیتال
    کد:

11. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاملا درسته
    منم هرچی می خوام بخرم میرم کلی ریویوو می خونم بعد می مونم توش

راستی تو این قیمتا همه سنسور ها کوچیک هستند اگه سنسور بزرگتر بخوای باید بری سراغ S200 EXR یا G11 یا LX3 !
    برای ریویو من trustedreviews.com رو دوست دارم .یه سری سوژه ثابت داره با همه دوربین ها ازشون عکس می گیره
    تو imaging-resource.com هم کلی عکس با دوربین های مختلف گزاشتن برای مقایسه و توضنحات خوبی هم داده
    cameralabs.com ریویوو های کمتری دارم ولی واقعا قبولش دارم تو صفحه آخر هم هر دوربین رو با رقباش مقایسه کرده

موفق باشید

13. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فكر كنم مناسبترين دوربين براي كاربردمن g11 باشه طبق چيزايي كه تو نت بدست اووردم اما چون فيلم برداري hd نداره نميپسندم نميتونم 10 تا دوربين تو موقعيت هاي مختلف با خودم حمل كنم همچنان منتظر نظر بيشتر دوستان هستم نميدونم چرا اينقدر دارم وسواس به خرج ميدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

زیاد تو دوربین گرفتن عجله نکن.

اون سنسور HX1 از نوع Cmos هست و اونای دیگه از نوع CCD .

سنسورای سی موس دو برابر از سنسور CCD کمتر نویز دارند. (البته با اندازه سنسور یکسان).

به نظر من که SX210 میره کنار وقتی دوربین FZ35 هست.

یکی از بهترین سایتهای ریویو دوربین دیجیتال
    کد:
    خيلي دارم گيج ميشم هنوز اطلاعاتي درباره ccd و cmos كسب نكردم اگه اينجوريه عكس هاش در جايي كه نور كافي باشه باشه چي در برابر 14 يا 12 مگاپيكسلي ها كم نمياره?? با فرض تامين بودن نور راستش جدا از بحث تخصصي از قيافه hx1 خيلي خوشم اومده اما ميترسم 9 مگاپيكسل بودنش واسم مشكل ساز بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •