اینکه میگید زوم کمی دارند چه قدر مشکل ساز میشه؟
من بین سه تا گزینه ی
1.TZ7
LX3.2
ZR3.3
موندم کدوم انتخاب کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
هر کدوم چه قابلیت برتری دارن؟
اینکه میگید زوم کمی دارند چه قدر مشکل ساز میشه؟
من بین سه تا گزینه ی
1.TZ7
LX3.2
ZR3.3
موندم کدوم انتخاب کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
هر کدوم چه قابلیت برتری دارن؟
با توجه به اينكه مم يه استفاده معمولي از دوربين ميخوام و بيشتر عكس هاي يادگاري تو خونه ميخوام و كاملا هم اماتورم اما بينsx210 fz35 hx1 هنوز موندم حالا اين سوالات واسم پيش اومده 1. ايا 9 مگاپيكسل بودنhx1 ربطي به كيفيت عكس نداره در برابر 12و 14مگا پيكسلي ها 2 . اگه مشكل مگاپيكسل وجود نداره و جواب سوال اول مثبته sx210 خود به خود از ليست حذف ميشه و hx1 و fz35 ميمونه كدوم از اين 2 تا رو انتخاب كنم ايا اين استدلال من درسته كه با توجه به اينكه فلش hx1 قوي تره براي عكس هاي تو خونه بهتره يا نه در كل با توجه به نياز من كه اولويتم عكس هاي خانوادگي indoor هستش كدوم رو بخرم 3. كدومشون صداي موتور زوم در فيلمبرداري كمتره 4. و سوال اخر چون بعد از جواب اين پست ديگه ميرم مخرم اينا نمونه تقلبي كه ندارن?? اخه ميخوام بدون گارانتي يا از بانه بخرم كه ارزونتره
راستي جناب رستميان منظور اين حرفتون رو متوجه نشدم
باید امکانات دیگه HX1 رو هم بررسی کنید.مثل فوکوس خودکار دقیق و دقت تنظیمات خودکار و ..
يعني تو اين موارد مشكل داره
سلام
دوستان در مشخصه دوربین کدامش نشانه وایدتر بودن لنز است.
یه عددی هست که به صورت mm مینویسن.
که لنزهای 28mm به پایین لنزهای وایدتری هستند.
و هرچی این عدد بالا تر بره لنز واید نیست.
سلام .. خیالی ببخشید که درست توضیح ندادم و باعث نگرانی شما شدم
نه مشکلی نداره. منظورم این بود که به جز کیفیت عکس و فیلم باید چیز های زیاد دیگه ای رو هم در نظر بگیرید. مثلا یکیش همین صدای لنز وقت فوکوس .یکی خوش دستی .یک چیزی که برای من خیلی مهمه سرعت و دقت فوکوس خودکاره و ...
هرچی تعداد پیکسل ها بیشتر باشه جزئیات بیشتری ثبت میشه .( البته اگه نویز زیاد نشه ) بنا بر این اگه SX210 نویزش زیادتر نشده باشه بهتره که ظاهرا خیلی زیاد نشده
در مورد بقیه چیز ها من فقط در مورد FZ35 می تونم بگم که اینجا نوشتم. نمی دونم خوندید یا نه ...
ولی به طور خلاصه این چیز ها رو تو FZ35 خیلی می پسندم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FZ35 لنزش تقریبا صدایی نداره.
اگه در حال فیلمبرداری زوم کنی کم کم سرعت زوم زیاد می شه و زوم نرمی دارید (البته می تونید این کار رو عوض کنید)
می تونه از فاصله ۱ متری با 18X زوم عکس TeleMacro بگیره
خیلی سریع و دقیق فوکوس می کنه .تا جایی که من خوندم حتی SX20 و S200 EXR هم تو زوم بالا نمی تونن درست فوکوس کنند.این موضوع می تونه خیلی جا ها اذیت کنه مخصوصا تو عکاسی از بچه ها و حیوانات !
RAW داره . که البته شاید زیاد به کارتون نیاد
لنز با کیفیتی داره
یک Joystick داره که کار رو با این دوربین خیلی ساده تر کرده
خیلی از امکانات ها مثل تایمر و Bracket و ... دکمه اختصاصی دارند
می تونی نور سنجی و فوکوس رو روی مقدار خاصی قفل کنی !
...
و خلاصه خیلی این دوربین رو دوست دارم .
و بدون ادیت کردن رنگش از SX20 و S200 EXR طبیعی تره (البته اگه بخوای اصلاح رنگ انجام بدی به خوبی اونا نمیشه ) البته این مورد اونقدر ها هم مساله ساز نیست !
موفق باشید![]()
ديشب نشتم كلي رويو خوندم انگار هر چي اطلاعاتم ميره بالاتر انتخاب سخت تر و ادم گيج تر ميشه اطلاعاتي كه درباره ديافراگم اندازه سنسور و حرف هاي ضدو نقيضي كه تو سايت هاي مختلف بود حسابي گيجم كردن البته اين رو هم فهميدم كه اندازه سنسور hx1 خيلي كوچيكه1/2.4 كه بيخيالش شدم هر چند برد9.2 متري فلشش وسوسم ميكرد حالا ميمونه fz35 و sx210 كه اصلا در يك كلاس نيستن والا سمپل ها رو كه ميديدم همه عالي هستن بنظرم سمپل ها كمكي نمي تونه بكنه چون همه خوش اب و رنگن و بهترين پتانسيل دوربين رو نشون ميدن واقعا گيج شدم راستي ميشه يه سايت معتبر بهم معرفي كنيد كه رويو مينويسه
زیاد تو دوربین گرفتن عجله نکن.
اون سنسور HX1 از نوع Cmos هست و اونای دیگه از نوع CCD .
سنسورای سی موس دو برابر از سنسور CCD کمتر نویز دارند. (البته با اندازه سنسور یکسان).
به نظر من که SX210 میره کنار وقتی دوربین FZ35 هست.
یکی از بهترین سایتهای ریویو دوربین دیجیتال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاملا درسته
منم هرچی می خوام بخرم میرم کلی ریویوو می خونم بعد می مونم توش
راستی تو این قیمتا همه سنسور ها کوچیک هستنداگه سنسور بزرگتر بخوای باید بری سراغ S200 EXR یا G11 یا LX3 !
برای ریویو من trustedreviews.com رو دوست دارم .یه سری سوژه ثابت داره با همه دوربین ها ازشون عکس می گیره
تو imaging-resource.com هم کلی عکس با دوربین های مختلف گزاشتن برای مقایسه و توضنحات خوبی هم داده
cameralabs.com ریویوو های کمتری دارم ولی واقعا قبولش دارمتو صفحه آخر هم هر دوربین رو با رقباش مقایسه کرده
موفق باشید![]()
فكر كنم مناسبترين دوربين براي كاربردمن g11 باشه طبق چيزايي كه تو نت بدست اووردم اما چون فيلم برداري hd نداره نميپسندم نميتونم 10 تا دوربين تو موقعيت هاي مختلف با خودم حمل كنم همچنان منتظر نظر بيشتر دوستان هستم نميدونم چرا اينقدر دارم وسواس به خرج ميدم
خيلي دارم گيج ميشم هنوز اطلاعاتي درباره ccd و cmos كسب نكردم اگه اينجوريه عكس هاش در جايي كه نور كافي باشه باشه چي در برابر 14 يا 12 مگاپيكسلي ها كم نمياره?? با فرض تامين بودن نور راستش جدا از بحث تخصصي از قيافه hx1 خيلي خوشم اومده اما ميترسم 9 مگاپيكسل بودنش واسم مشكل ساز بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)