ولی این گزینه ی fat32 نداره
سلام دوستان میخاستم یک ps3 بخرم
یه دونه پیدا کردم 40 گیگه اسلیم اکبند
میخاستم بدونم با این هارد به مشکل بر نمی خورم میتونم بازی های پر حجمی مثل کیل زون 3 و خدای جنگ 3 و و بازیهای پر حجم دیگه رو براحتی اجرا کنم ؟
من هارد ساتای کامپیتور اضافه دارم می تونم به پی اس 3 وصلش کنم یا حتما باید هارد اکسترنال بخرم ؟
با هکش به مشکل بر نمی خورم؟
با تشکر
با یک HDD Manager از طریق PC باید این کارو بکنید نه خوده کنسول که![]()
وصل کردن هارد خود کنسول به کامپیوتر و ریختن بازی داخلش ، کار سختیه یا نه ؟؟؟
(من که می خوام ه ک کنم ، کنسول با هارد بالا بگیرم راحت تره یا این که بازی هارو تو هارد اکسترنال بریزم بهتره ؟؟؟)
کسی نمیدونه این چنده ؟؟؟ps3 320GB Move Bundle چنده تو ایران بخوام بخرم ؟؟؟
اگه روتر داری هم کنسول و هم کامپیوتر رو وصل کن بهش بعد توی PS3 بک آپ منیجرت رو وا کن.یک آی پی می نویسه برات.بعد باید یک نرم افزار FTP روی PC باز کنی و اون آی پی رو بزنی بعد می تونی بازیو بریزی اگر هم روتر نداشته باشی یکم سخت تر میشه ولی خیلی فرقی نداره.
هارد کنسول هم هر چی بالا تر بهتر.
قیمت اینی هم که گفتی فکر کنم حدود 550-600 باشه![]()
سلام دوستان میخاستم یک ps3 بخرم
یه دونه پیدا کردم 40 گیگه اسلیم اکبند
میخاستم بدونم با این هارد به مشکل بر نمی خورم میتونم بازی های پر حجمی مثل کیل زون 3 و خدای جنگ 3 و و بازیهای پر حجم دیگه رو براحتی اجرا کنم ؟
من هارد ساتای کامپیتور اضافه دارم می تونم به پی اس 3 وصلش کنم یا حتما باید هارد اکسترنال بخرم ؟
با تشکر
سلام
اولا که به سلامتی!
دوما مدل اسلیم 40 گیگ نداره!!
چرا دوست من به مشکل بر خورد میکنید !میخاستم بدونم با این هارد به مشکل بر نمی خورم میتونم بازی های پر حجمی مثل کیل زون 3 و خدای جنگ 3 و و بازیهای پر حجم دیگه رو براحتی اجرا کنم ؟
حداقل باید کنسول یه هارد ( چه اینترنال چه اکسترنال) داشته باشه!
هارد ساتا هم بهش وصل میشه.من هارد ساتای کامپیتور اضافه دارم می تونم به پی اس 3 وصلش کنم یا حتما باید هارد اکسترنال بخرم ؟
ولی اگه میخواین هارد اکسترنال داشته باشین بهتره یه نو بخرید مثلا 320 گیگش رو و برای PS3 استفاده کنید.
نه خیلی راحته!
بستگی به خودتون داره!(من که می خوام ه ک کنم ، کنسول با هارد بالا بگیرم راحت تره یا این که بازی هارو تو هارد اکسترنال بریزم بهتره ؟؟؟)
اگه دیدین اختلاف قیمت 120 گیگ با 320 گیگ معقوله خوب یدونه 320 گیگ بخرین! در غیر این صورت یه 120 بخرین و بعدا یه هارد اکسترنال 320 که قیمتش فک کنم 43-42 باشه بخرین.
ریختن بازی رو جفتشم راحته!
Last edited by shab_2008; 11-03-2011 at 17:50. دليل: در کردن یه سوتی !!
سلام
به سلامتی
هارد 40 برای ریختن بازی خیلی کمه , حداقل باید یه 120 داشته باشید تا بشه 2-3 تا بازی روش ریخت !!
اگه هارد Sata شما حجمش زیاده که مشکلی نداره بزنید به دستگاه و بعد از Format کردن توسط کنسول ازش استفاده کنید .
البته هاردتون باید 2.5 اینچ باشه ها !!!3.5 اینچ رو به زور نچپونید تو کنسول یه موقع
![]()
هارد Internal برای کنسول بهتر از External هست از هر جهت.
نه به هیج وجه !! اتفاقا کنسول هایی که -- کردنشون خطرناک تره Fat ها هستن !!
Last edited by SamGun; 11-03-2011 at 17:38.
اگه براش هارد اکسترنال بخرم چی؟ مثلا می تونم خدای جنگ 3 رو (البته به صورت -- ) اجرا کنمچرا دوست من به مشکل بر خورد میکنید !
حداقل باید کنسول یه هارد ( چه اینترنال چه اکسترنال) داشته باشه!
سلام
اولا که به سلامتی!
دوما مدل اسلیم 40 گیگ نداره!!
عزیز مطمئنی که اسلیم نداره ؟ ببین این ps3 که میخام بخرم اکبند 40 گیگه که از طرف میخام 310 بخرم حالا به نظرت ارزش داره؟ اون بابا میگه که اپدیتش 2.80 که من منظورش رو نفهمیدم
حالا اگه فت باشه اشکالی داره ؟
در ضمن از همه دوستان که جواب منو دادن تشکر می کنم
Last edited by marvel_malayer; 11-03-2011 at 17:40.
هارد خود کنسول رو اگه به کامپیوتر وصل بکنی هیچکاری باهاش نمیتونی انچام بدی چون File System ش برای کامپیوتر قابل شناسایی نیست.
تنها راه اینه که یک هارد اکسترنال رو FAT32 فرمت کنی (NTFS iهم میشه ولی یکم دردسر داره) و به PS3 وصل کنی و با multiman فایلها و بازی هایی که می خوای رو جابجا کنی. یا میتونی از FTP استفاده کنی.
هارد کنسول هر چی بالا باشه بازم کمه.
هارد اکسترنال هم که ضروری هست.
روتر؟ چرا روتر؟
با یک hub لایه 1 هم میشه چرا روتر؟اگه منظورت این مودم روتر های DSL هست که به اون هم نیازی نیست برای FTP دوست من
اگه از اون مودم ها داری که هیچی. اگه نه کافبه یک کابل X-over یا همون کراس درست کنی و PS3 و PC رو مستقیم به هم وصل کنی.
من slim 250 gig گرفتم پشیمونم چرا 320G نگرفتم. شما مثلاً با هارد 40 یک دونه killzone 3 هم نمیتونی بریزی تو هاردش. بعضی از بازی ها که حتماً باید از هارد PS3 اجرا بشن رو بخوای بازی کنی اذیت میشی. killzone3 حدود 41گیگ سایزشه
God of war III 34 G
metal gear 4 30G
.
.
هارد laptop رو میشه به جای هارد PS3 گذاشت، برای هارد 3.5 اینچی که تو کامپیوتر استفاده میشه باید از یک Encloser که SATA رو به USB تبدیل میکنه یا همون BOX استفاده کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)