من توی سه روز با زمان 22 ساعت و 40 دقیقه تموم کردم ...
خوبه یا نه ؟ فکر کنم خیلی طولش دادم ...
راستی اگه بخوایم این Episode های جدی رو بازی کنیم هر کدوم بطور متوسط چقدر طول میکشه ؟
من توی سه روز با زمان 22 ساعت و 40 دقیقه تموم کردم ...
راستی اگه بخوایم این Episode های جدی رو بازی کنیم هر کدوم بطور متوسط چقدر طول میکشه ؟
اي بابا 2 روزه داريم از يكي كمك مي خايم هيچكي كمك نمي كنه يادمه قديما برو بچ p30 باحال تر بودن.
لا اقل اگه نمي تونيد كمكم كنيد يه سيو بزاريد بعد اون پله.
آره خيلي طولش دادي . من كه خودم 6 ساعت و 10 دقيقه كه ديگه جونم دربرفت !من توی سه روز با زمان 22 ساعت و 40 دقیقه تموم کردم ...
عزيز من شما يه نفر رو ميخواي كه پا به پاي شما بازي كنه ! حالا نارحت نشي از من ولي حقيقت اينه . شما خودت توي بازي يكم فكر كن بالاخره ردش ميكني . فكر كن من چطوري بدون كمك كسي تا آخر بردم !!!! حالا بگو كدام قسمت شايد دوباره از اول شروع كردم تا آخرش هم كمكت كنم .اي بابا 2 روزه داريم از يكي كمك مي خايم هيچكي كمك نمي كنه يادمه قديما برو بچ p30 باحال تر بودن.
لا اقل اگه نمي تونيد كمكم كنيد يه سيو بزاريد بعد اون پله.
بابا مشكل من رد كردني نيست .
مشكلم اينه كه همون اول بازي بعد اينكه از روي پل ردم ميشم(اون 2 ادم نزديك پل هستند مي كشمشون)
بعد يه كلبه يه دوارزه سياه هست(شايدم در) كه بعد يكي بهت بي سيم ميزنه در اون موقع كه يكي داره بي سيم مي زنه
سيستمم اين ارورو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم مياد بيرن من يه سيو مي خام كه يعد اون باشه (نه بيشتر از اون نمياخ چيز زيادي رو از دست بدم)
در زمن من اويل 1.2.3 رو تا اخر رفتم امرا هيچ جاي اويل 4 گير كنم.
حالا مي توني برام يه سيو بزاري يه نه؟
فكر كنم سر جمع تا پله 5 دقيقه راهه
مشخصات سيستمت رو بزار . احتمال زياد نميكشهبابا مشكل من رد كردني نيست .
مشكلم اينه كه همون اول بازي بعد اينكه از روي پل ردم ميشم(اون 2 ادم نزديك پل هستند مي كشمشون)
بعد يه كلبه يه دوارزه سياه هست(شايدم در) كه بعد يكي بهت بي سيم ميزنه در اون موقع كه يكي داره بي سيم مي زنه
سيستمم اين ارورو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم مياد بيرن من يه سيو مي خام كه يعد اون باشه (نه بيشتر از اون نمياخ چيز زيادي رو از دست بدم)
در زمن من اويل 1.2.3 رو تا اخر رفتم امرا هيچ جاي اويل 4 گير كنم.
حالا مي توني برام يه سيو بزاري يه نه؟
فكر كنم سر جمع تا پله 5 دقيقه راهه
من بازي اويل 4 رو از پرديس گرفتم با 5 سي دي امانسخه ي اصلش نيست ونسخه ي biohazard هستش اولا ايا نسخه ي اصلش در ايرن اومده اگه اومده كدوم شركت دتده بيرون وادرس يك سايت رو بدين كه بشه سفارش داد نكته ي ديگه ايا نسخه ي اصل تفاوتي با اين نسخه از لحاظ گرافيكي و كنترل بازي داره در واقع چون اين بازي رو من هنوز شروع نكردم ايا ارزش صبر كردن و دادن پول دوباره براي خريد نسخه ي اصل رو داره يا نه
نسخه اصلی اومده . منم گرفتم . اگه میشه اینجا اسم شرکت های بازی نیار چون تبلیق حساب میشه . ولی برو بگرد هست . ولی به نظر من نیگیری بهتره . چون من همزمان مقایسه کردم هیچ فرقی نداشت ! گرافیک همون ! کنترل هم همون !من بازي اويل 4 رو از پرديس گرفتم با 5 سي دي امانسخه ي اصلش نيست ونسخه ي biohazard هستش اولا ايا نسخه ي اصلش در ايرن اومده اگه اومده كدوم شركت دتده بيرون وادرس يك سايت رو بدين كه بشه سفارش داد نكته ي ديگه ايا نسخه ي اصل تفاوتي با اين نسخه از لحاظ گرافيكي و كنترل بازي داره در واقع چون اين بازي رو من هنوز شروع نكردم ايا ارزش صبر كردن و دادن پول دوباره براي خريد نسخه ي اصل رو داره يا نه
کسی نمیگه که اپیزودهای دیگه چقدر واسه تموم کردنش زمان لازمه ؟
اصل بازی خودش هستش . من اون یکی ها رو دیگه بازی نکردم . زیاد هم مهم نیست . اگه واست مهم هستش جفتمون شروع کنیم بازی کردن ببینیم مال کی زودتر تموم میشه !!!!!!!!!!!!کسی نمیگه که اپیزودهای دیگه چقدر واسه تموم کردنش زمان لازمه ؟
من که Eisode اول Ada رو شروع کردم و به نظرم جالبه ...
میدونی چرا ، چون داستان بازی با لئون بصورت موازی با Ada جلو میره ...
و اینکه همیشه Ada لئون رو زیر نظر داره و بهش کمک میکنه ...
مثلا اون اول بازی کسی که زنگ کلیسا رو میزنه تا همه برن توش Ada هست که این کار رو واسه کمک به لئون میکنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)