تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 111 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1110

نام تاپيک: پوشش ایرانسل

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

دوستان چند شهر تقریبا کار شبکشون تموم شده و زیر آزمایشه که طی هفته آینده اسمامیشون اعلام میشه تعرفه های جدید رو هم می تونید از لینک زیر ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسم شهرها رو میشه بگی ؟

داره خودمونی میشه nasa294's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اجراي طرح استفاده‌ي مشترک اپراتورها از آنتن‌هاي تلفن همراه،

معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: نماينده‌ي شركت ايرانسل براي ايجاد شركتي در رابطه با طرح استفاده‌ي مشاع اپراتورها از آنتن‌هاي Bts تلفن همراه كه به اين منظور تشكيل خواهد شد، هنوز معرفي نشده و سازمان در انتظار معرفي اين نماينده است.

علي نادي‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي آخرين وضعيت طرح استفاده‌ي مشاع اپراتورها از آنتن‌هاي Bts تلفن همراه به منظور استفاده‌ي بهينه‌ از فضا و براي ايجاد نمايي بهتر، اظهار كرد: اين شركت با نظارت سازمان تنظيم مقررات تشكيل مي‌شود كه در آن نمايندگاني از شهرداري، يك نفر به نمايندگي از شركت ارتباطات سيار (اپراتور اول) و يك نفر از اپراتور دوم تلفن همراه و يك نفر از تاليا وجود خواهد داشت كه در حال برگزاري جلسات متعددي در اين رابطه هستيم و تا امروز نيز نمايندگي‌هاي شركت ارتباطات سيار، تاليا و شهرداري معرفي شده است.

وي افزود: اين شركت قرار است در خصوص سايت‌هاي مشترك مربوط به اپراتورها سرمايه‌گذاري و سايت‌ها را با توجه به فضاي مورد نياز اپراتورها تاسيس كند و از هر اپراتوري كه تقاضاي استفاده از فضا، دكل، برق و يا امكانات ديگر را داشته باشد، اجاره‌ي مورد نظر را دريافت كند.

بنا بر اعلام اين شركت متشكل از سرمايه‌ي ‌49 درصدي شركت سرمايه‌ي شهر وابسته به شهرداري، 17 درصد سرمايه متعلق به ايرانسل، 17 درصد براي تاليا و 17 درصد نيز براي شركت ارتباطات سيار است.
    Last edited by nasa294; 10-05-2007 at 18:53.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

دوستان چند شهر تقریبا کار شبکشون تموم شده و زیر آزمایشه که طی هفته آینده اسمامیشون اعلام میشه تعرفه های جدید رو هم می تونید از لینک زیر ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم ایرانسل با این شیوه ای که جلو میره مشتری هاشو زده نکنه

ناسا جون تو این شهرهای جدید خبری از سمنان هست یا نه

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

از اهواز خبری نشد؟

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

شهرهای جدید اعلام نشدند ؟
    ( اهواز ، یزد ، ... )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض تقریبا وصله

شهرهای جدید اعلام نشدند ؟
    ( اهواز ، یزد ، ... )
    اهواز که وصل شده دیگه !!!
    من خودم تست کردم
    الان من توی پاداد هستم که فول آنتن
    میده و بدون مشکل میگره
    من با خط mci توی خونه عمرا نمیتونم تماس بگیرم
    و باید برم تو کوچه که خط بده بعدشم اونقدر پارازیت داره که از مکالمه هیچی
    نمی فهمم ولی دمش گرم ایرانسل حتی توی خونه هم آنتنش فوله و کیفیتش
    در حد خدا!!!!!!!!!! خدا نگرش داره!!!!!!!!!!!!!!
    من توی پاداد ، نادری ، گلستان ، پردیس تست کردم خط میده
    ولی توی کورش و زیتون و اون طرفها تا چند روز پیش خط نمیداد

بقیه جاها رو هم نمیدونم ولی فکر کنم بیشتر جاها وصله.
    Last edited by Null; 14-05-2007 at 10:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض ايرانسل در اهواز

ايرانسل در اهواز در كوي نفت - شهرك نفت - با هنر - 4 شير هم يه هفته است كه آنتن ميده اما خيلي خوب نيست آنتن دهيش.
    بعد از ارسال اس ام اس براي سرويس كنترل حساب اينترنتي چقدر طول ميكشه تا يوزر و پسوورد اس ام اس كنه؟
    Last edited by madsky; 14-05-2007 at 11:55.

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ايرانسل در اهواز در كوي نفت - شهرك نفت - با هنر - 4 شير هم يه هفته است كه آنتن ميده اما خيلي خوب نيست آنتن دهيش.
    بعد از ارسال اس ام اس براي سرويس كنترل حساب اينترنتي چقدر طول ميكشه تا يوزر و پسوورد اس ام اس كنه؟
    میگن یکی دو هفته اما خدا میدونه کی میاد شاید زودتر یا شاید هم دیراتر!

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

ایرانسل در اهواز در کیان آباد ، کیانپارس ، جاده ساحلی ، فرهنگشهر ، باهنر ، گلستان ، 4شیر ، کیان ، عامری ، نادری ، طالقانی ، امام ، خشایار ، لشکر ، بقائی ، پاداد ، پردیس ، شهرک نفت ، کوی نفت ، امانیه آنتن میده

داره خودمونی میشه nasa294's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اعلام نرخ متوسط پيشنهادي تعرفه‌ي تماس مشتركان اپراتور اول با ايرانسل؛

رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران گفت: تعرفه‌اي به عنوان نرخ موثر محاسبه شده و به كميسيون تنظيم مقررات اعلام شده است كه در صورت تصويب، نرخ مكالمات تماس از اپراتور اول به ايرانسل بر اساس تعرفه‌ي مورد نظر محاسبه خواهد شد.

وفا غفاريان در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي سرانجام محاسبه‌ي تعرفه‌ي مكالمات مشتركان اپراتور اول تلفن همراه در تماس با مشتركان ايرانسل كه قرار بود نرخ متوسطي در اين زمينه مورد توافق قرار بگيرد و جايگزين تعرفه‌ي بين شهري 760 ريال شود، اظهار كرد: اين تعرفه، 625 ريال معادل نرخ ثانيه‌يي تماس از ايرانسل است، به نظر مي‌آيد با توجه به كار كارشناسي كه در اين زمينه انجام شده به زودي در كميسيون تنظيم مقررات تصويب و ابلاغ شود.

او در پاسخ به اين سوال ‌كه آيا برنامه‌اي براي بازگرداندن اضافه پرداخت مشتركان اپراتور اول كه در طي اين مدت با مشتركان ايرانسل تماس برقرار كرده‌اند و براي آن‌ها نرخ بين شهري محاسبه شده است، داريد، گفت: امكان محاسبه‌ي نرخ مكالمات مشتركان اپراتور اول به ايرانسل را نداريم كه بتوانيم تشخيص دهيم كدام‌ يك از مشتركان تماس‌هاي شهري داشته‌اند و كدام‌ يك ارتباط بين شهري برقرار كرده‌اند تا اضافه پرداخت تماس‌هاي آن‌ها را پس بدهيم، چرا كه اگر مي‌توانستيم تفاوت شهري و بين شهري را تشخيص دهيم ديگر به مشكل برنمي‌خوريم كه بخواهيم تمام مكالمات را بين شهري در نظر بگيريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •