تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 70 اولاول ... 1151575859606162636465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 698

نام تاپيک: نوکیا 5500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها یه خبر! اصلا از نسخه جدید آپدیت گوشی دانلود نکنید که گوشیتون به باد میره! من امشب دانلود کردم می خواستن یه 6300 رو آپدیت کنم زد گوشیرو خراب کرد. شانس آوردم که گوشی جاواست وگرنه می بایست بدم فلش کنن. بعد نسخه قدیمی رو دوباره نصب کردم و به خوبی و خوشی 6300 آپدیت شد!
    ولی بیلچه آپدیت کرده بود و خیلیم راضی بود؟
    یعنی یه نسخه جدید تر تازه اومده؟ نسخه ای که شما میگی چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی بسیار زیبای جان سخت 4 به صورتجاوا .از نظر گرافیک در سطح عالی قرار داره و همچنین داستان جذابش باعث میشه تا از بازی لذت زیادی ببرید.اگه تا حالا امتحانش نکردید الان بهترین وقتشه.این بازی روی اکثر گوشی ها اجرا می شه.
    رو 5500 هم نصب میشه.

حجم:313 KB
    دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایول.
    ولی اینکه 8 مرحله بیشتر نداشت.زود تموم شد.حالا یکی دیگه بذار!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saamy4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی بیلچه آپدیت کرده بود و خیلیم راضی بود؟
    یعنی یه نسخه جدید تر تازه اومده؟ نسخه ای که شما میگی چنده؟
    دوست عزیز اینی که من میگم اون برنامه ای هست که از طریق این برنامه گوشی رو آپدیت میکنی(امیدوارم منظورم رو درست نوشته باشم) یعنی وقتی برای آپدیت گوشی میری تو سایت نوکیا اول یه فایل 154 مگی باید دانلود کنی به اسم nokia softwar updater این برنامه نسخه جدیدش v1.4.23en هست(فکر کنم) این برنامه مشکل داره ورژن 1.4en مشکلی نداره!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها امروز واقعا به توپ بودن گوشیم پی بردم. رفته بودیم یه ده بین چندتا کوه هرچی گوشی همراهمون بود آنتنشون صفر بود الا 5500. توی گوشی ها 6600.ان73.w550 و.... حالا بیشتر با گوشیتون حال کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا اینقد دوباره همتون کم کار شدید؟ بابا یه سری بزنید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

زبان گوشیتونو عربی کنید و حال کنید.

رساله صغیره = Sms

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

یک مشکلی که من با 5500 دارم اینه که این برنامه های نقشه اصفهان تهران و .. روش درست کار نمی کنه.
    کسی دیگه ای هم این مشکلو داره؟؟....
    بیلچه جان راهی برای این مشکل پیدا کردی ؟ منم میخوام نقشه اهواز رو نصب کنم ولی کار نمیکنه ، یعنی نصب میشه ولی وارد نقشه نمیشه.
    راستی یه سوال دیگه هم داشتم : من یه مشکل با رمم دارم ، و اونم اینه که میزان حافظه use memory در قسمت details memory با جمع فایل ها برابر نیست. منظورم اینه که من وقتی میزان حجم عکس ها ، فیلم ها ، اهنگ ها ، برنامه ها ، مسیج ها و ... رو در قسمت detail memory با هم جمع میزنم با مقداری که به عنوان used memory نشون داده میشه برابر نیست . یعنی اینکه میزان جمع عکس ها ، فیلم ها و ... به طور مثال برابر 350 مگا بایته ولی در قسمت used memory این میزان برابر با 450 مگا بایته وهمیشه حدود صد مگا بایت الکی حساب میشه. از بین دوستان مال کسی اینطوری میشه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

دوست عزیز اینی که من میگم اون برنامه ای هست که از طریق این برنامه گوشی رو آپدیت میکنی(امیدوارم منظورم رو درست نوشته باشم) یعنی وقتی برای آپدیت گوشی میری تو سایت نوکیا اول یه فایل 154 مگی باید دانلود کنی به اسم nokia softwar updater این برنامه نسخه جدیدش v1.4.23en هست(فکر کنم) این برنامه مشکل داره ورژن 1.4en مشکلی نداره!
    saamy4 عزیز من درست متوجه نشدم یعنی خود فایل اپدیت که جدیدترین نسخه هست مشکلی نداره و فقط فایل nokia softwar updater مشکل داره ؟ مطلب رو درست گرفتم ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

میبینم که هیچ کس دیگه سر نمیزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بیلچه جان راهی برای این مشکل پیدا کردی ؟ منم میخوام نقشه اهواز رو نصب کنم ولی کار نمیکنه ، یعنی نصب میشه ولی وارد نقشه نمیشه.

راستی یه سوال دیگه هم داشتم : من یه مشکل با رمم دارم ، و اونم اینه که میزان حافظه use memory در قسمت details memory با جمع فایل ها برابر نیست. منظورم اینه که من وقتی میزان حجم عکس ها ، فیلم ها ، اهنگ ها ، برنامه ها ، مسیج ها و ... رو در قسمت detail memory با هم جمع میزنم با مقداری که به عنوان used memory نشون داده میشه برابر نیست . یعنی اینکه میزان جمع عکس ها ، فیلم ها و ... به طور مثال برابر 350 مگا بایته ولی در قسمت used memory این میزان برابر با 450 مگا بایته وهمیشه حدود صد مگا بایت الکی حساب میشه. از بین دوستان مال کسی اینطوری میشه ؟
    سلام
    آره واسه منم اینجوریه همیشه memory in use همیشه بیشتر نشون میده
    منم نمیدونم چرا!!؟؟؟؟؟

راستی کسی برنامه کنترل تلویزیون 5500 و نداره!!؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •