دوستان واسه من اگه راه حلی وجود داره لطفا بگید. چون واقعا باید این فایل رو دانلود کنم اما با IDA نمیشه؟!
دوستان واسه من اگه راه حلی وجود داره لطفا بگید. چون واقعا باید این فایل رو دانلود کنم اما با IDA نمیشه؟!
اگه منظورت همین IDM باشه، میتونی بری به تنظیمات برنامه، تب اوّل (جنرال) یه دکمهای هست به اسم Keys یا کلیدها. روش کلیک کن و کلیدی رو برای اینکه IDM دانلود رو انجام نده تعیین کن.
مثلاً من Alt رو گذاشتم و مواقعی که نمیخوام با IDM دانلود بشه، Alt رو فشار میدم و تا زمانیکه مرورگرم شروع به دانلود کنه، نگه میدارمش. اینطوری میشه که IDM کاریش نداره
با سلام
من رفتم تو قسمت OPTION و تیک گزینه ی ( extended integrationworks only with ie 6.x or above) رو برداشتم.
سلام. اگه میشه نحوه تنظیم IDM رو بصورتی که سر یک ساعت خاص شروع به دانلود فایل ها کنه و سر یک ساعت خاص هم تموم کنه رو بگید. کامپیوتر درحالت sleep باشه جواب نمیده؟ برای رپیدشر که محدودیت هایی داره به مشکل بر نمیخورم؟
با تشکر![]()
سلام دوست عزیز.
شما میتونید با استفاده از تنظیمات scheduler به هدفتون برسید.
راهنمایی:شما میتونید یا با استفاده ازscheduler که در Toolbar برنامه هست یا
از مسیر IDM---Downloads----scheduler وارد بشید.
در مرحله بعد شما باید یک صف (Queue ) بسازید.که اگه یه نگاهی به پایین پنجره سمت چپ بندازید دکمه New Queue را مشاهده میکنید.بر روی آن کلیک کنید و اسم دلخواه را وارد کنید.
بعد از آن دوتا برگه را در این پنجره مشاهده میکنید.
که برگه اول مریوط به تنظیمات صف ایت و برگه دوم مربوط به فایلهاتونه.
در برگه اول که همه چی واضحه .
شما باید one-time downloading را بزنید.همچنین تیک start download at را بزنید و ساعت دلخواه را مشخص کنید.
اگه میخواهید فقط در یک تاریخ خاصی دانلود کنید تیک once at را بزنید.و اگر خواستید روزانه دانلود کنید تیک Daily را بزنید.
شما میتونید یک زمان خاتمه برای دانلود قرار بدید(stop download at)
با استفاده از گزینه زیریش می تونید تکرار تعداد دفعاتی دانلود Failed میشه را مشخص کنید.
در برگه دوم هم کار خاصی نیست که انجام بدید.دکمه Apply را بزنید.
حالا روی فایل یا فیلهای مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Add to Queue را بزنید و صف مورد نظر انتخاب کنید.
شما میتونید که با استفاده از دکمه Start Queue که در Toolbar هست اقدام به دانلود کنید.
عجب توضیحاتی دادم.خودم کیف کردم.
امید وارم این توضیحات به کارتون بیاد
چجوری میشه با IDM فایلها رو از سایتهایی مثل rapid share یا mega upload دانلود کرد بدون اینکه داخل سایت بشی؟؟
و اینکه چجوری میشه ترتیب دانلود فایلها رو مو قعی که چند تا فایل برای دانلود گذاشتی رو تعیین کرد؟؟![]()
سلام دوست عزیز.در جواب سوال اولت باید بگم که فکر نکم بشه.شاید با داشتن اکانت بشه.
در جواب سوال دوم هم بگم که بهتره به 2 یا 3 پست قبلی یه نگاهی بندازی تا به جوابت برسی.![]()
اره نمیتونی همینجوری از رپیدشیر بگیری باید لینکت رو مستقیم بکنی حالا با لیچرهای مجانی یا سایت هایی مثل رپیدباز..
یا میتونی اکانت رپید بگیری ...
من با IDM از یوتیوب راحت دانلود میکنم چون لینک دانلودش میاد برام
ولی با اپرا لینک دانلود نمیاره
چجوری باید برای اپرا IDM رو تعریف کنم؟
در ضمن تو Option برنامه IDM هم تیک opera خورده هم ie
وقتی 30 روز تریال تموم میشه چکار باید بکنم؟؟؟
من دوباره نصبش کردم ولی نشد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)