قربونت r@r#m@n جون![]()
بازم ممنون خیلی لطف داری منم عکسای شما رو دیدم بدور از تعصب واقعا قشنگ بودن![]()
![]()
ایشالا در کنار هم یه رقابت سالمی داشته باشیم![]()
![]()
![]()
![]()
قربونت r@r#m@n جون![]()
بازم ممنون خیلی لطف داری منم عکسای شما رو دیدم بدور از تعصب واقعا قشنگ بودن![]()
![]()
ایشالا در کنار هم یه رقابت سالمی داشته باشیم![]()
![]()
![]()
![]()
سلام به همگی ....
من این عکسو دیشب گرفتم،ساعت حدود 12.5 بود،خوابم نمی برد،رفتم توی آشپزخونه یادم افتاد بستنی داریم!!!
گفتم هم یه بستنی بوخورم هم یه عکسی گرفته باشیم :
موفق باشید
نوش جونت! عجب عكسي شده! دمت گرم!![]()
دم شما هم گرم،قربان شما،نظر لطفتونه....نوش جونت! عجب عكسي شده! دمت گرم!
موفق باشید
ابی جون دستت درست![]()
دوستان هرکی با این دوتا گوشی عکس باحالی گرفته تو تاپیک بزارهاینجوری رقابت تنگاتنگتر میشه
![]()
ای بابا....من که کوچیکتونم.........
انگاری رقابت تصویری شروع شده!!!
منتظر عکسهای همه هستیم!
موفق باشد
این عکسو با n73 گرفتم .اگه گفتید مال کجاست؟
![]()
Last edited by raheman; 09-06-2007 at 20:52.
دوست من سعی کن عکسهاتو با برنامه Office Picture Manager ریسایز کنی و به 800*600 تغییر بدی که چیدمان صفحه مثل الان به هم نریزه .... در ضمن هر جایی هست حتما جای گرمیه ... عجب کولر ردیفی داره ... به زندان بیشتر میخوره
نتیجه نظرسنجی رو بریز دور .... مطمئن باش اگه تو گزینه ها 6600 هم میزاشتن الان اون اول بود چون هرکی 6600 داشت میومد به اون رای میداد. تویی که k800 داری حتی اگه بهت ثابت هم بشه n73 بهتره نمیای به n73 رای بدی و بالعکس. پس این نظرسنجی بیشتر مشخص میکنه که چند نفر k800 دارن چند نفر N73 و ... الانم که n73 زده بالای 600 تومان دیگه هر کی از راه رسید نمیتونه بره بخره...
نبینم کسی با داش سامان من بد حرف بزنه. اگه سامان پارازیته تو پیام بازرگانی هستی... در ضمن ملت به تو تک رای ندادن که داری از طرف اونا حرف میزنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)