من دیشب علاءالدین بودم رفتم نمایندگی سیتادل (موبایل اسماعیل) گفت تا 10 روز دیگه کلا گوشی نداریم گفتم چرا؟ گفت باکش مخابرات پره فعلا تا 10 روز دیگه سریال قبول نمیکنه. ولی به نظره من اگر بیاد کا800 زیره 480 هزار تومان نیست. چون واقعا کم شده.
من دیشب علاءالدین بودم رفتم نمایندگی سیتادل (موبایل اسماعیل) گفت تا 10 روز دیگه کلا گوشی نداریم گفتم چرا؟ گفت باکش مخابرات پره فعلا تا 10 روز دیگه سریال قبول نمیکنه. ولی به نظره من اگر بیاد کا800 زیره 480 هزار تومان نیست. چون واقعا کم شده.
قید کا810 را بزن. چون 2% احتمال میدم تو ایران بیاد دقیقا مثل کا790 که اصلا تو ایران نیومد چون تناه 2 تا فرق با کا 800 داشت و کا 810 هم با کا 800 دو تا فرق بیشتر نداره
1- طراحی گوشی
2- اضافه شدن 1 ساعت به باطری
به نظر من اصلال ارزش صبر کردن هم نداره چون کا 800 به نظر من خشگلتره مخصوصا کلید شماره هاش که تو کا 810 خیلی مسخرست
اسپیکر که خب مضخصه کم میاره. ولی من حودم هندرفری اصل سری دبلیو سونی اریکسون خریدم و امتحان کردم 1 آهنگ را که هم روی کا800 بود و هم روی دبلیو 810 گوش کردئم هیچ توفیری نداشت به علاوه اینکه بی اغراق بگم کیفیت صدای کا800 بهتر بوده. ولی هندزفری کا800 خیلی کم صداست
اگر اینطور باشه که شما میگی من باید تو ... عروسی بگیرمآخه میخوام بفروشم سیمبیان دار بخرم !
گوشی با سرعت و کیفیت k800 سراغ ندارین ! اگر از سونی اریکسونها باشه که بهتر .
بهترین گزینه الان برای شما پی 990 هست با شرایطی که می گی...که می دونید دیگه عجیب غریب قیمتش افت کرده...واسه خریدش الان بهترین موقعیت هست
از طرفی هم اگه کا 800 گرون شده باشه....
پس بهترین زمان برای تعویض گوشیتون همین حالا هست که گوشیتون قیمتش صعود داشته و گوشی خوبی مثل 990 افت عجیب قیمتی داشته
معمولا وقتی می خوان یه گوشی جدید به بازار معرفی کنن گوشی قدیمی ارزون میشه
آقایون بدرود. برای همیشه
ما که از شر این k800 راحت شدیم.![]()
![]()
![]()
باورتون نمیشه چه جوری دیشب کردم تو پاچه یه بنده خدایی. خیال خودمو راحت کردم:![]()
380 خریده بودم. 380 هم فروختم![]()
![]()
![]()
این مغازه دارای علائ دین هم خیلی بی سوادن ها. گوشی رو خودم pgrade کرده بودم رفتم گفتم این از سری جدید k800 هستش![]()
![]()
باورش شد.
در ضمن دیشب قیمت k800 افت داشت. 430 تومن بود. به نظر میاد داره ارزون می شه. چون هفته پیش 460 بود. به نظر من برین بفروشین. سرتون بی کلاه می مونه ها.![]()
![]()
![]()
الان بفروشینش یه k750 بگیرین. همه کترای این k800 رو انجام می ده. تازه 200 تومن هم دستتون رو می گیره![]()
![]()
خسته نباشی
حالا چی می خوای بخری؟
با این حرفت اصلا موافق نیستم ! دوربین 3.2 رو با دوربین 2 و کیفیت صفحه نمایش 240x320 رو با 176x220 یکی میدونی ؟حالا سرعتش که 2 برابر کا750 بماند
خوب اینایی که گفتی 250 تومن ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من که نداره. شاید واسه بچه مایه دارا پرابلمی نداشته باشه.
در ضمن دوربین 3.2 با دوربین 2 خیلی فرقی نداره. از نظر کیفیت مثل هم هستن. فقط ایعاد عکس 3.2 بزرگتره. موقع پرینت گرفتن هم خیلی فرق می کنه. اما آخه کی عکسی که با گوشی گرقته شده رو چاپ می کنه؟؟ اصلاً ارزش پرینت گرفتن نداره.
در مورد سرعتش هم نمی دونم چی بگم. آخه شما از چه منبعی استفاده کردین . (دو برابر) البته قبول دارم سرعتش بیشتره. من خودم تجربه کردم. ولی باز هم می گم اگه قیمتش 280 تومن بود همه حرفای شما درست بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)