با این جوابایی که آقا رضا داد باید 2 خط به صورت ممتداز این اسمایل استفاده می کردم. (تخفیف دادم )
![]()
![]()
با این جوابایی که آقا رضا داد باید 2 خط به صورت ممتداز این اسمایل استفاده می کردم. (تخفیف دادم )
![]()
![]()
عليك سلام داش ناصر گل گلاب
اوه اوه مثل اينكه سوالا دارن كم كم سخت ميشن(ناصر حداقل از قبل باهم هماهنگ ميكرديم)
1.ايراني بهرام رادان رو خيلي دوست دارم..توي خارجكي ها هم اريك بانا و هندي ها هم جان آبراهام(اجازه بده عكس ها رو بعدا يه جا بزارم خودت كه بهتر ميدوني الان ميان ميگن اينجا مگه انجمن عكسه؟نگران نباش فقط بخاطر گل روت چندتا عكس ناب از بهرام رادان و جان آبراهام ميزارم.)
2.دنياي معكوس رضا صادقي..اگه با هم در آينده نزديك همكار شديم(خودت ميدوني كجا)آدرس كامل خونتون رو لطف ميكني بهم ميدي و يه فول آلبوم از رضا صادقي رو برات مي فرستم از 16 سالگي تا الان(البته اگه منو قابل بدوني).چون با دايل آپ اگه بخوام يه آهنگ آپلود كنم فردا صبح لينكش آماده ميشه!خارجي هم چون نمي فهمم حال و حوصله گوش دادن بهشون رو ندارم!
3. هركس كه بهم احترام بزاره فرقي نمي كنه كي باشه.(تو كه جاي برادرمي احترامت به كنار)
4.ناصر متاسفانه به ترش منتقل شد و از بين ما رفت!(اسم تاپيكش اين بود: بزرگان چه گوشي دارن كه از بچه هاي قديمي انجمن موبايل كسي اينجا باشه ميدونه منظورم چيه!)آقا من موقع خوندن اين تاپيك ريسه ميرفتم!
5.اولش عين خواب زده ها يه چند دقيقه اي وبگردي ميكنم بعدش به سايتهايي كه توشون فعالم ميرم و به دوستانم مثل تو سر ميزنم و...
6.نه. هنوز يه آدم كامل رو نديدم كه جذبم كنه!(اگه از اون لحاظ ميگي بازم نه من خوشبختانه هنوز عاشق كسي نشدم!)
7.من جاي خودم هم زياديم!البته دوست داشتم جاي يكي از آدمين ها بودم كل مديرها و همكارها رو عوض ميكردم!
8.دلم مي خواست يه بار ديگه توي همين قالب متولد بشم.
9.ايول به اين ميگن سوال! عكس.من 4ماه پيش آواتارم عكس خودم بود.چشم حتما يادم بندازين ولي الان عكس دمه دست ندارم اما از همين الان بگم خواستين عكسمو ببينين قبل خوابتون نباشه چون...
10.به همون علت كه كسي امضاي منو قبول نكرد!
11.اوه اوه تا بخواي!يه بار اول هاي ترم 1 بودم و براي اولين بار يه گاو رو از نزديك مي ديدم استاد همون درس به من گفت: عزيزم ببين اين گاو مشكلي توي غدد پستاني نداره! من يه نگاهي انداختم واصلا نمي دونسم اين غدد پستاني كجاي گاون وكارشون چيه گفتم نه خير دكتر همه چيزيسرجاشه مشكلي نداره! ديدم كلاس منفجر شد و استاد با عصبانيت گفت واقعا مشكلي نداره من كه فهميدم گند زدم يه نگاه ديگه انداختم گفتم چرا دكتر يه خورد تورم داره اينبار همزمان با خنده شديد بچه ها استاد با عصبانيت گفت آقاي محترم اين گاو نره نه ماده! اينو يه آدم كور هم متوجه ميشه! من كه از خجالت داشتم آب ميشدم اونم جلوي 7يا 8تا دختر و انبوهي پسر!
12.چندتا از كاربر هاي اينجا رو..شيفته اخلاقو مرامشون شدم!
13.براي سيمبين مي خواي يا جاوا؟
14.راستش نرم افزار ياهو مسنجر و حذفش كردم حال نصب دوبارشو ندارم!البته توي ياهو مسنجر هم كساني ميان كه اصلا دلم نمي خواد باهاشون طرف بشم!البته تا چند روز آينده مي خوام يه تغييراتي توي سيستمم بدم كه احتمال ميدم منو اونجا رويت كنين!
15.حتما!100% اين خيلي خوبه.كي بهتر از داش ناصر!
![]()
فروغ خانم با اين تخفيفي كه داديد خودم مشتري اول آخرتون ميشم!
والا نمي دونم شايد جواب به سوال نظرت راجع به آسمان چيه رو فلسفي بايد جواب مي دادم!
سوال اگه خوب باشه پاسخ خوب رو بدنبال داره.سوالات همه بچه ها خوب بودن مخصوصا سوالات خودتون.
سوالات داش ناصر حرفه اي تر بودن.
در هر صورت سعي ميكنم توي جواب دادن دورغ نگم چون چيزي بهم نمي رسه و انقدر هم كليشه نباشم اما دربرابر سوال بهترين خوانننده مجبورم كه اسم بيارم و جواب مشابه همه بدم.
در مجموع شما مسئول صندلي داغ هستي و من (همه)هر چي بگي ميگيم چشم و از اينكه سوالاته من موجبات تهوع همه رو بدنبال داشت معذرت خواهي ميكنم.![]()
هه هه هه
میگم چرا پستای من غیبشون میزنه...صبح یه پست دادم ..حالا نیستش..اگه دیدینش بهش بگین خیلی بی معرفتی...
صندلی داغه دیگه ..سخت نگیر..آخه زیادی داغه
[quote=kont_prince;1539165]10-به نظرت چرا کسی امضای منو قبول نکرد؟؟(انتقاد از بروبچ هستش)
1uote]
حتما بد خط بودی11حالا کدوم امضا رو میگی؟
رضا جون ما رو از سوال کردن نا امید کردی...
راستی من هر چی گشتم یه اسمایل درست حسابی واسه صندلی داغ پیدا نکردم
اینا واقعا شبیه صندلین؟!!!!!!!!!!
Last edited by Rock Magic; 07-09-2007 at 23:14.
صندلی داغ مسئول نداره فقط پیشنهادش از من بودفروغ خانم با اين تخفيفي كه داديد خودم مشتري اول آخرتون ميشم!
والا نمي دونم شايد جواب به سوال نظرت راجع به آسمان چيه رو فلسفي بايد جواب مي دادم!
سوال اگه خوب باشه پاسخ خوب رو بدنبال داره.سوالات همه بچه ها خوب بودن مخصوصا سوالات خودتون.
سوالات داش ناصر حرفه اي تر بودن.
در هر صورت سعي ميكنم توي جواب دادن دورغ نگم چون چيزي بهم نمي رسه و انقدر هم كليشه نباشم اما دربرابر سوال بهترين خوانننده مجبورم كه اسم بيارم و جواب مشابه همه بدم.
در مجموع شما مسئول صندلي داغ هستي و من (همه)هر چي بگي ميگيم چشم و از اينكه سوالاته من موجبات تهوع همه رو بدنبال داشت معذرت خواهي ميكنم.
نه این به دلیل این بود که زیادی بچه مثبتی
البته می بخشمتتون
من که از اولی خوشم اومدراستی من هر چی گشتم یه اسمایل درست حسابی واسه صندلی داغ پیدا نکردم
اینا واقعا شبیه صندلین؟!!!!!!!!!!
واسه تنوع هم خوبه
Last edited by (FOROUGH); 08-09-2007 at 01:27.
همزبونی ها اگه شیرینتره همدلی از هم زبونی بهتره
ایرانی از هر قوم وقبیله ای که باشه ایرانیه ومحترم از هر قومی که باشی اگر خودت رو ایرانی بدونی هموطن ما محسوب میشی مهم نیشت ترک باشی یا عرب یا گیلانی یا بلوچ ویا کرد !
خوزستان هم یه قسمتی از ایرانه و همه ساکنان اون با هر زبانی که داشته باشند محترمند///// /ایول به ولت وولی به وولت! ایرونی ایرونیه برم قربونت
![]()
Last edited by hamikhan; 08-09-2007 at 02:08.
ایول به ولت وولی به وولت
ارونی ارونیه برم قربونت
![]()
با سلام خدمت همه ي بروبچ با حال p30 world
اميدوارم که حالتون خوب باشه
و سلامي گرم به hamikhan جان عزيز
اومدنتو به تايپيک خوزستاني ها تبريک مي گيمخوش اومدي
![]()
ميشه خودتو براي ما معرفي کني تا با شما بيشتر اشنا بشيم![]()
مخلصيم بااجازه![]()
ایول بازم به خوزستانیای خودمون
منم دزفولی هستم ولی اصفهان زندگی میکنم.
خوشحال میشم باهم بیشتر دوست بشیم![]()
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
اميدوارم که حالتون خوب باشه
و همچنين سلامي گرم خدمت روياي ابي جان عزيز اميدوارم که حالت خوب باشه
ورودت رو به تايپيک خوزستاني ها تبريک مي گمخوش اومدي
ما هم دوست داريم بيشتر با شما اشنا بشيم راستي ميشه اسم خودتونو بگيد
در کل اميدوارم لحظات خوبي رو تو اين تايپيک داشته باشي
مخلصيم بااجازه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)