[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جایگزین نسبتا کامل ولی کاملا رایگان برای تاپ سونی ......![]()
هه هه ...حالا تاپ سونی باید بره غاز بچرونه !!![]()
یه جایگزین نسبتا کامل ولی کاملا رایگان برای تاپ سونی ......![]()
هه هه ...حالا تاپ سونی باید بره غاز بچرونه !!![]()
براي همه گوشيهاي اريكسون هستش مثل تاپ سوني ؟؟؟؟؟
اكتيو جان چرا پس فضاي اس ام اس درست نشدش؟؟؟ اشكال كار كجاست؟؟؟ من درست انجام دادم. بايد اون فايل اس ام اس رو پاك كنم جديد جاش بريزيم؟؟؟؟ بعد بخوام از سيستم كپي كنم تو اون جاي مورد نظر چجوريه؟؟؟ من از رو آموزش فار انجام دادم اينجا توضيح داده نشده بود ممنونم اكتيو جون
2
1- اكتيو جان اين فايل rest رو خودمون ميشه درست كنيم يا هستش؟؟؟ براي چه گوشيهايي هستش فقط كارش اينه كه ديگه گوشي كامل فلش نشه؟؟؟؟
2- با gslide فقط بخواهيم پچ اضافه كنيم استفاده ميكنيم؟؟؟؟ غير اون نيازي نيستش؟؟؟
3- اين عكس نگاه كن كلا همش پكيج هستش با پسوند vkp اينارو تو gslide بايد اضافه كنيم به فريم وير ي كه ميخواهيم رو گوشي فلش كنيم ؟؟؟؟
متاسفانه زبان من زیاد خوب نیست تا متوجه بشم.
شما تا حالا به چنین موردی بر نخوردید؟
ببینید در مرحله اول فار گوشی منو میشناسه و وقتی روی FS کلیک میکنم گوشی روشن میشه و تو اون صفحه از من میخواد که گوشیو خاموش کنم و Cرو نگه دارم. این کارم میکنم ولی اتفاقی نمیفته.
خیلی دوست دارم تا درایور گوشیمو عوض کنم چون این روزا قاطی کرده.
خواهش می کنم کمکم کنید![]()
من هم همین مشگلی رو که razel داره رو دارم .حتی روی start sfx توی phon xs کلیک کردم اما error داد و کاری نکرد . از دو تا ورژن زیر استفاده کردم اما فایده ای نداشت . اگه میشه راهنماییمون کنید .
phoneXS 2[1].10 Alpha 5
XS++
قربونت برم كه اين همه زحمت ميكشي و امثال من كه مبتدي هستيم رو كمك ميكني . حالا بگو اين فايل PDF كجاست ؟
از كجا بايد دانلودش كنم ؟
من كه هرچي گشتم نتونستم پيداش كنم
ممنون ازت خوشگل پسر
این سایت هم بدک نیست.![]()
Last edited by 46and02; 24-02-2007 at 21:54.
1-فایل rest کارش اینه که بعد از اینکه fs گوشی رو دستکاری کردین و کارتون تمام شد کار هایی رو که اون فایل ssw
انجام داه رو به حالت اول برمیگردونه و گوشیتون روشن میشه حالا اگه بجای فایل rest فایل main کامل رو هم فلش کنید رو گوشی بازم روشن میشه
2-چرا نیازه باید قبل از اینکه بخواین فریمور تون رو با xs فلش کنید با gslide پردازش کنید
3-گوشیتون چیه؟
اگه w800یا k750 هست با فار هم میشه پچ نصب کرد که خیلی هم راحت تره![]()
گوشیتون brown دیگه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)