سلام گوشی من پیغام میده نمیتونه بالا بیاد و 10 بار فرمتش کردم درست نشده و میدونم ویروس نیست چطور میشه مشکل را حل کرد ؟ !!!!!
سلام گوشی من پیغام میده نمیتونه بالا بیاد و 10 بار فرمتش کردم درست نشده و میدونم ویروس نیست چطور میشه مشکل را حل کرد ؟ !!!!!
به نظر من K800 بگيري بهتره ولي خوب N70 سيمبين داره اگه سيمبين ميخواي N70 ّبگير
يه چيزه ديگه قيافه W810 خيلي خوشكله پس از چه چيزش خسته شدي ؟![]()
مشکلش چیه؟؟ چه Error بهت میده ؟؟
میگه can't startup reconnect to retailer در ضمن بعد از فرمت شدن دوباره صفحه سفید میشه و باید باطری رو دربیاری تا خاموش بشه و خلاصه بدجوری حالگیری کرده !!!!
ببین این پیغام وقتی میاد که گوشیت مشکل نرم افزاری داشته باشه .... یه برنامه یا چیزی شبیه این روی گوشیت نصبه که با گوشیت هماهنگ نیست .... باید گوشیتو فلش کنی
دوستان اين دم سبز N70me پيدا ميشه ؟؟؟
من این تم رو بارها برای دوستانم توی کلوپ N73 گذاشتم این تم سبز رنگ مخصوص گوشیهای موزیک ادیشن N70.N73 و N91 هستش . شما میتونی بری چند صفحه اخر کلوپ N73 رو ببینی اگه پیدا نکردی بگو تا برات بزارم
مرسی منم فکر میکنم باید فلش بشه ولی من هیچ برنامه اضافه ندارم و میخواستم گوشی رو دست تعمیرکار وارد بدم که نمیشناسم.
سلام گوشی من یه چند وقتیه که یه اشکالی پیدا کرده.
قبلاً وقتی می خواستم دوربین رو زوم کنم جهت بالا رو نگه میداشتم و خودش زوم می کرد
ولی حالا وقتی جهت بالا رو فشار میدم و نگه میدارم فقط یه کم زوم میکنه و متوقف میشه اگه بخوای بیشتر زوم کنی باید مرتب جهت بالا رو بزنی.
چه کار کنم؟
بچه ها یه سول:
من کلی pic massage از کامپیوتر به موبایل ریختم که همه پسوند ota داشتن ولی هیچکدومو نمیتونم بفرستم.
جریان چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)