ممنون. احتمالا از utorrent استفاده کنم ببینم چطوره. اما این قضیه ثبت نام چی و چجور هست؟
ممنون. احتمالا از utorrent استفاده کنم ببینم چطوره. اما این قضیه ثبت نام چی و چجور هست؟
اکثر سایتهای تورنت ثبت نامشون فقط بعضی روزا و به صورت اتفاقی هست که اگه شانس داشته باشی می تونی عضو بشی یا اینکه می تونی از طریق دعوتنامه عضو اون سایتا بشی که اونم فقط باید از طریق اعضا دعوت بشی که هر کسی هم امکان دعوت کردن نداره !
سلام
نه بابا اين جوريا نيست.نميخواد بيخيال تورنت بشي
توي تورنت وقتي بعضي قسمتهاي فايلي كه دانلود ميكني درست دانلود نشن و مشكلي داشته باشن پاك ميشن و دوباره دانلود ميشن.به اين قسمت هاي بدردنخور hashfails گفته ميشه.اين مسئله طبييعيه و برنامه دانلود تورنتي كه ازش استفاده ميكني براي اين كه فايل رو كامل وسالم دانلود كنه اين قسمتها رو دوباره دانلود ميكنه
ولي اين hashfails براي يك فايل 700 مگي بايد حدود 10 مگ باشه حالا اگه اين مقدار خيلي افزايش پيدا كنه معنيش اينه كه اين تورنتي كه ازش براي دانلود اين فايل استفاده ميكنيد مشكل داره.بايد دانلودش رو متوقف كنيد و دنبال يه تورنت ديگه بگرديد.
تذكر:توي برنامه utorrent وقتي تورنت مورد نظر رو كه داره دانلود ميشه انتخاب ميكني در قسمت پايين كه خصوصياتش نشون داده ميشه و در تب General جلوي جايي كه نوشته Wasted مقدار hashfails نشون داده ميشه
اين اتفاق زياد نمي افته، به خصوص توي تورنتهاي سايت هاي خصوصي.
فكر كنم شما يه كم بدشانس بودي كه اول كار گيرش افتادي
بسیار ممنون برای کمکتون. اما این سایت های خصوصی کدوم هستن؟ من امروز هم دوباره وسوسه شدم و یه تورنت رو که تو همین انجمن بهم دادن اومدم دانلود کنم. سرعت دانلود من چند لحظه به 16 هم رسید اما بقیه اوقات 4 بود یا کمتر!
ممنون می شم کمک کنید. شاید بتونم به یه جایی برسم!!
-------------------------------------------------------
ویرایش شد!
این سایتا خصوصی نیستند. ممنون al pacino_masoud
اگه میشه یه دعوتنامه برای من از اون سایتی که گفتی بفرست.مرسی
------------------------------------------------------
اینم چندتا سایت تورنت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینم که معروفهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s_a_m4000; 24-08-2007 at 01:52.
سایتهای خصوصی تورنت زیاد هستن
من در filelist.org ثبت نام کردم که سرعت بالایی داره
جناب s_a_m4000
این سایتهایی که معرفی کردی هیچ کدوم خصوصی نیستن وسرعت بالایی نمیدن
سلام دوستان راستش من این مطلب رو تو چند تا انجمن نوشتم و منتظر جواب دوستان و اساتید گرامی هستم خواهشا" کمک کنید لینک اصلی رو میدم تو همین انجم چون فکر کنم جاش اونجا بود که مطرح کنم و بخاطر اینکه با دانلود تورنت هم مشکل داشتم یه لینک هم دادم اینجا تا شاید یکی کمکم کنه ممنون از همتون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این filelist.org که عضو جدید نمیپذیره .
Last edited by bakhishman; 25-08-2007 at 22:05.
می دونم ولی اون مال یه چیزه دیگه است هااز من گفتن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)