تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 307 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

جدیدا متوجه شدم برنامه ای هست که میشه از داخل ویندوز بدون نصب گراب لینوکس را نصب و استفاده کرد
    کسی این کار رو تجربه کرده یا نه
    چطور می تونم استفاده کنم و آیا صدمه به پارتیشن ویندوز می خوره یانه
    و اگه دوباره بخواهم از گراب استفاده کنم مشکلی که پیش نماید یا نه
    خب بله. می‌شه گنو/لینوکس رو (من از اوبونتوش مطمعنم) به صورت یک برنامه تو ویندوز نصب کرد ولی خب سرعتش پایین تره شدید!
    چون به صورت یه برنامست هیچ مشکلی برای پارتیشن ها پیش نمیاد ولی خب برای استفاده از گراب باید اوبونتو رو به صورت عادی نصب کنی.
    در کل گنو/لینوکس یه سیستم عامله و نه یه برنامه‌ی کاربردی!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من منظور شما رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدهید

می گید که پارتیشن بوت کار غیر لازم هست و بهتر که برای home رو جدا نصب کنم
    دلیلی هم دارید؟؟
    با تشکر از پاسخ بسیار دقیق شما
    خب می‌دونیم که پارتیشن ها توی سیستم های یونیکس مانند، مثل گنو/لینوکس، به صورت یک پوشه شناخته می‌شن. پوشه‌ی /boot حاوی برنامه های بوت لودر سیستمه و پوشه‌ی /home هم حاوی اطلاعات کاربر ها. خب پس تقریبا هیچ فرقی نمی‌کنه که شما برای بوت یه پارتیشن جدا داشته باشی یا نه. جدا کردن پارتیشن بوت باعث به وجود اومدن مشکلاتی می‌شه که خودتون گفتین. پس لازم نیست این کار رو کنید.
    اما این که می‌گن پارتیشن /home رو جدا کنیم به این خاطره که اگه سیستم عامل رو پاک کردیم، اطلاعات و تنظیمات کاربر از بین نره.

3. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من پارسیکس رو طبق راهنماش نصب کردم ولی بازهم ویندوز بالانیومد وبرای این که بالابیاد از راهنمایی شما استفاده کردم واز دستور fixmbr کمک گرفتم
    ولی این واقعا خیلی بده که نتونم دوتاسیستم عامل ردوکنارهم داشته باشم
    1سوال فنی:
    من قبل ازبرخورد بااین مشکل کارت گرافیک 5200ان ویدیا داشتم که سوخت وبعد یه کارت گرافیک دیگه خریدم
    فکرمی کنید ایا ربطی به کارت گرافیک داره یانه؟؟؟
    نه، به نظر من هیچ ربطی به کارت گرافیک نمی‌تونه داشته باشه. انگار یه جای کار شما مشکل داره. یه سوال، گراب (همون بوت لودر پارسیکس) چند تا گزینه داشت؟ سعی کردی وقت بوت کلید ESC رو بزنی؟

5. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

من پارسیکس رو طبق راهنماش نصب کردم ولی بازهم ویندوز بالانیومد وبرای این که بالابیاد از راهنمایی شما استفاده کردم واز دستور fixmbr کمک گرفتم
    ولی این واقعا خیلی بده که نتونم دوتاسیستم عامل ردوکنارهم داشته باشم
    1سوال فنی:
    من قبل ازبرخورد بااین مشکل کارت گرافیک 5200ان ویدیا داشتم که سوخت وبعد یه کارت گرافیک دیگه خریدم
    فکرمی کنید ایا ربطی به کارت گرافیک داره یانه؟؟؟
    نه، به نظر من هیچ ربطی به کارت گرافیک نمی‌تونه داشته باشه. انگار یه جای کار شما مشکل داره. یه سوال، گراب (همون بوت لودر پارسیکس) چند تا گزینه داشت؟ سعی کردی وقت بوت کلید ESC رو بزنی؟
    شما احیانا دو تا هارد ندارید ؟!

متن خطا بعد از انتخاب ویندوز از منوی گراب چی بود ؟

ویندوز شما روی کدام پارتیشن نصب هست ؟ ( sda 1 یا sda2 یا ..... )

7. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

2 وای از دست اوبنتو

با تشکر از همه تون به خاطر راهنمایی هایتون.
    اوبنتو من امروز رسید منم رفتم نصبش کردم کلا هر چی داشتم تو هاردم همشو فرمت کرد با این اوبنتو که میگید نمیدونم بدسکتور ایجاد کرد رو هاردم یا چی که خلاصه با برنامه ی پارتیشن مجیک تحت داس مشکلو رفع کردم .
    بگذریم حالا من چهارتا درایو دارم تو درایو d ویندوز xp زدم تو c هم میخام لینوکسو بزنم ولی ترسیدم دوباره ابونتو ترمزش قطع بشه اینبار تو اوتوران اوبنتو (در داس) گزینه ی اول رو میزنم تصویر زیر بعد از چند دقیقه میاد بقیه شو شما بگید:لطفآ

Last edited by ma@@#; 06-08-2008 at 00:24. دليل: تنظیمی

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز تقصیر خودته !! نصب اوبونتو خیلی راحته !!! یه جستجوی کوچیک توی انجمن میکردی راهنماهای زیادی برای نصب اوبونتو پیدا می کردی ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

اوبنتو من امروز رسید منم رفتم نصبش کردم کلا هر چی داشتم تو هاردم همشو فرمت کرد با این اوبنتو که میگید نمیدونم بدسکتور ایجاد کرد رو هاردم یا چی که خلاصه با برنامه ی پارتیشن مجیک تحت داس مشکلو رفع کردم .
    بگذریم حالا من چهارتا درایو دارم تو درایو d ویندوز xp زدم تو c هم میخام لینوکسو بزنم ولی ترسیدم دوباره ابونتو ترمزش قطع بشه اینبار تو اوتوران اوبنتو (در داس) گزینه ی اول رو میزنم تصویر زیر بعد از چند دقیقه میاد بقیه شو شما بگید:لطفآ
    سوالات مربوط به اوبونتو در تاپیک خودش مطرح بشه لطفا...
    در این مورد هم خوب دوست عزیز شما باید هنگام پارتیشن بندی از گزیته ی manual استفاده کنی و نه کل هارد...
    در مورد نصب اوبونتو هم دیگه پاسخی ارائه نخواهد شد ( چون واقعا در موردش بحث آنقدر شده که دیگه جای هیچ سوالی باقی نیست ) مگر اینکه یک مشکل خاص داشته باشید و یا تا نسخه ی بعدی که گفته شده در مرحله نصب تغییراتی ایجاد شده.
    ممنون، سربلند باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

دوست عزیز. اول این که تبریک که به جمع ما پیوستی.
    مشکلی که ایجاد شده از بی دقتی خودت بوده! یه سرچ تو تاپیک بزن کلی راه و روش نصب توضیح داده شده.
    مراحل نصب ۷ تاست که باید یک مرحله (قسمت پارتیشن ها) رو با دقت بیشتری انجام بدی.

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما احیانا دو تا هارد ندارید ؟!

متن خطا بعد از انتخاب ویندوز از منوی گراب چی بود ؟

ویندوز شما روی کدام پارتیشن نصب هست ؟ ( sda 1 یا sda2 یا ..... )
    نه فقط یه هارد 80گیگ دارم
    خطایی نمی ده بعدازانتخاب گزینه مربوط به ویندوز ازگراب وارد یه صفحه مشکی میشه وبعدازدوسه ثانیه این صفحه مشکی رنگش یکم کمرنگ ترمیشه وتقریبا خاکستری میشه واگه 15دقیقه هم صبرکنی هیچ اتفاقی نمی افته
    ویندوزم تو درایو c نصبه وتوگراب نامش sda1 هست...
    منوی گراب باکمال تعجب 3تاگزینه داره که برای پارسیکس
    1-parsix gnu/linux 15r0 kernel 2.6.24-parsix-23 default
    2-parsix gnu/linux 15r0 kernel 2.6.24-parsix-23
    3- ویندوز ایکس پی/ان تی / و98
    ---
    گزینه دوم نمی دونم چرااضافه میشه درصورتی که من فقط یه بار لینوکس نصب میکنم وباهردوگزینه لینوکس سیستم بالامیاد
    Last edited by P A R M I S; 06-08-2008 at 10:12. دليل: جواب دادن دقیقترپس ازنصب مجدد

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دقیقا جوابتون درست بود
    چون کارت گرافیک جدیدم روبرداشتم وبا امبورد اومدم بالا ونصبش کردم هیچ توفیری نداشت همون اش همون کاسه
    چرا escروبزنم وارد گراب راحت میشه؟؟؟
    اگه لازمه برای فهمیدن جواب مشکل من دوباره نصب کنم واین دکمه روبزنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •