تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 400 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز خواهشی که ازتون دارم اینکه به جای بحث یه راحل کلی و جامع پیش رو بقیه بزارید اگه با ویرایش فریمور این قضیه حل میشه تا جایی امکان اموزشش ویرایش به همراه برنامه هاشم بزارید ممنونم راستی کسی بلده مودم زایکسل wah7706 که شرکت شاتل استفاده می کنه برای مشترکینش انلاک کنه؟ مودم جالبی ولی باز لاک شده مثل همین b612s میمونه هیچ کدی نمی خواهد جالب اینجاست فریمور اصلی هم نمیشه نصب کرد خواهشا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره کمک کنه با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه، من فایل آپدیت این مودم رو پیدا کردم و دانلود کردم و سعی کردم آپدیتش کنم که نشد. (شایدم نتونستم) اینا مهم نیست. مهم فایل PDFی بود که همراه فایل بود و به کلی از سوالا جواب داد!!!
    این مودم همون B615s-25d هواویه که وای فایش  Support WiFi 2*2 2.4G; WIFI 802.11 /b/g/n,40MHz(11n) هستش و واقعا هم 4.5G هست.
    فایلی که دانلود کردم رو نمیدونم چه جوری اینجا آپلود کنم، شاید یکی که وارده بتونه این مودم رو آپدیت کنه.
    تو سایت IDH هم تو گروه مودمهای رو میزیش زده که به زودی میاره. اطلاعاتشم کامل زده.
    Last edited by Javad-E; 02-02-2018 at 02:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه، من فایل آپدیت این مودم رو پیدا کردم و دانلود کردم و سعی کردم آپدیتش کنم که نشد. (شایدم نتونستم) اینا مهم نیست. مهم فایل PDFی بود که همراه فایل بود و به کلی از سوالا جواب داد!!!
    این مودم همون B615s-25d هواویه که وای فایش  Support WiFi 2*2 2.4G; WIFI 802.11 /b/g/n,40MHz(11n) هستش و واقعا هم 4.5G هست.
    فایلی که دانلود کردم رو نمیدونم چه جوری اینجا آپلود کنم، شاید یکی که وارده بتونه این مودم رو آپدیت کنه.

4. این کاربر از Javad-E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درضمن تو سایت IDH هم تو گروه مودمهای رومیزیش زده که به زودی میاره، اونجا میتونید امکاناتش رو ببینید.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

داداش قبلا خوندیم همه[emoji23]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز خواهشی که ازتون دارم اینکه به جای بحث یه راحل کلی و جامع پیش رو بقیه بزارید اگه با ویرایش فریمور این قضیه حل میشه تا جایی امکان اموزشش ویرایش به همراه برنامه هاشم بزارید ممنونم راستی کسی بلده مودم زایکسل wah7706 که شرکت شاتل استفاده می کنه برای مشترکینش انلاک کنه؟ مودم جالبی ولی باز لاک شده مثل همین b612s میمونه هیچ کدی نمی خواهد جالب اینجاست فریمور اصلی هم نمیشه نصب کرد خواهشا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره کمک کنه با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

6

بله همین فریمورشه کا با اپدیت میشه اونو انلاک کرد

فقط فریمورش باید ویرایش بشه که بخونه مودم رو برای همین من دارم روی فریمور کار میکنم انشالاه وقتی اوکی شد میدم خدمت دوستان فریمورو

حالا باورتون شد که فیش یا پورتی روی مودم وجود نداره و فقط همین فریموره از طریق کابل لن میره توی رام مودم؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله همین فریمورشه کا با اپدیت میشه اونو انلاک کرد

فقط فریمورش باید ویرایش بشه که بخونه مودم رو برای همین من دارم روی فریمور کار میکنم انشالاه وقتی اوکی شد میدم خدمت دوستان فریمورو

حالا باورتون شد که فیش یا پورتی روی مودم وجود نداره و فقط همین فریموره از طریق کابل لن میره توی رام مودم؟
    من این مودم رو تا به حال ندیدم
    اکثر مودم‌های هواوی برای تغییر و تحول نیاز به برگشت به فرم ویر یونیورسال اولیه دارن.. حالا بعضی هاشون از طریق تلنت جواب میدن و میشه یه کارهایی کرد.. بعضی ها هم نیاز به این دارن که یه کابل یو اس بی روی بوردشو لحیم باشه و از طریق پورت یو اس بی و com آنلاک بشن
    روسی ها استاد فرم ویر هستن.. احتمالاً این مودم توی روسیه بازار نداشته و الا الان جیکو پوکش درآمده بود..
    اما فارغ از این بحثها مدیران انجمن توقع دارن که کسی که رفته کلی وقت گذاشته و ریسک کرده بیاد تجربیاتشو رایگان بده به دیگران

باید شیوه هایی هم داشته باشند که شده یک درآمد جزئی برای این افراد لحاظ بشه... حالا چطوری خودشون بهتر می دونند

Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ایول اگه این کارو بکنی که خدمتی به بشریت کردی واقعا
    این یارو ماله این سایت که آدرسشو دادم یه ویدیو گذاشته که میگه آنلاک کردم تماس گرفتم توضیح هم نداد که سخت افزاریی یا با فریمور میگه باید مودمو بفرستی پیرانشهر modem4g net

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مدیر بخش چرا برخورد نمیکنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •