تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 89 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 890

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 18-2017

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیکه: دعوت به سکوت، کمترین کاری بود که می‌توانستم در قبال هواداران اسپانیول انجام دهم

بارسا در شبی که اسپانیول با گل مورنو در دربی پیش افتاده بود، با گل جرارد پیکه روی ارسال لیونل مسی، از شکست گریخت. پیکه پس از بازی گفت:

شادی پس از گل خاصی بود. پس از اتفاقاتی که در هفته اخیر افتاده بود. بخشی از هواداران اسپانیول که تعدادشان هم کم نبود، مدتی بود که به من و خانواده‌ام توهین می‌کردند. بسیاری از هواداران اسپانیول را سراغ دارم که مردم خوبی هستند اما متاسفانه مدیران این تیم که در جایگاه ویژه می‌نشینند، توهین هوادارانشان به دیگران را محکوم نمی‌کنند. آنها هم مثل توهین کنندگان هستند. ما هم انسانیم و صبر و تحملمان حد و مرزی دارد. هر چیزی حدی دارد. دربی همین است. بارش شدید باران همه چیز را پیچیده‌تر کرده بود.

اسپانیول، متعلق به کورنیا - یکی از شهرهای بارسلونا - است. این را آن روز هم گفتم. این تیم همچنین مالکی چینی دارد. بسیاری از مدیران و مشاورانش هم چینی هستند اما مجبور نیستند زیاد خرج کنند. اسپانیول متعلق به چین، ایتالیا، اسپانیا و ... است. می‌دانم این حرف‌ها هواداران اسپانیول را می‌آزارد و دقیقا با همین هدف هم کنایه می‌زنم تا آزرده شوند. آنها به هدفشان رسیدند چون پول زیادی به روزنامه‌ها داده بودند. بی احترامی این است که آنها حرف من درباره تعلق‌شان به کورنیا را محکوم می‌کنند اما توهین هوادارانشان به من و خانواده‌ام را نه.

دعوت هوادارانشان به سکوت، کمترین کاری بود که می‌توانستم انجام بدهم. ما بازیکنان باید مسئولیت پذیر باشیم اما انسانیم و نسبت به اتفاقاتی که اطرافمان رخ می‌دهد، واکنش نشان می‌دهیم. هر چیزی حد و حدودی دارد و اگر قوانین یا مسئولین یا مدیران توهین کنندگان را مجازات نمی کنند یا حتی به سکوت دعوت نمی‌کنند، ما نمی‌توانیم ساکت بمانیم و خودمان این کار را می‌کنیم. شاید هم نباید این کار را می‌کردم اما وقتی باشگاه کاری نمی کند ...

اتفاقات در تونل؟ هر کسی نظر خودش را گفت و تمام شد. به نظرم همه توجهات روی من بود و هواداران اسپانیول همیشه استقبال بدی از من خواهند کرد اما این چیزها مرا نگران نمی‌کند. از گلی که زدم، خیلی خوشحالم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام ...

مثل اینکه به ساموئل توهین نژاد پرستانه کردن آخر بازی و عصبانیت او به مین دلیل بوده ...

میبینید کار آدمای ضعیف و که همش از رو ضعف و ناتوانیه ... با روشهای غیر انسانی جهت مثلا به ظن خودشون زخم زدن به انسانهای بزرگ با روحی بسیار بزرگتر از 50 کیلو جسد!

4. 5 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خبر بد اینکه پیکه حداقل 2 هفته مصدوم شده و فرمائلن هم که هنوز مصدومه و برای بازی فوق العاده مهم در مستایا باید از زوج اومتیتی - مینا استفاده کنه والورده . به امید درخشش یری مینا .

فقط امیدوارم هافبک هامون سرحال باشن . راکی که قطعا فیکسه . سرجیو و پائو چون 90 دقیقه دیروز شنا کردن بعید میدونم بتونن ریکاوری درستی داشته باشن .

پیکه با گلش کل کورنیا رو بهم ریخت . لعنت به این تیم کثیف .

و چقد بدشانسه این کوتینیو !

6. 7 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

رسمی؛ حق پخش سری آ ایتالیا با رقم 1.05 میلیارد یورو به یک شرکت کاتالان فروخته شد

طرفداری - شرکت تجاری مدیا پرو، موفق شده در خرید حق پخش بازی های سری آ، اسکای و مدیاست را شکست دهد. آنها قرار است سالیانه 1.05 میلیارد یورو به سازمان لیگ ایتالیا بپردازند.

قرارداد قبلی سازمان لیگ ایتالیا با اسکای و مدیاست بود و این دو غول رسانه ای، بین سال های 2015 تا 2018، سالیانه 945 میلیون یورو می پرداختند. سازمان لیگ ایتالیا برای حق پخش بازی هایش 1.05 میلیارد یورو طلب کرده بود و پس از آنکه با اسکای و مدیاست به توافق نرسید، شرکت مدیا پرو با 1000 یورو بیشتر از خواسته آنها به توافق رسید.

همچنین حق پخش بین المللی بازی های سری آ در ماه اکتبر به کمپانی IMG و رای اسپورت فروخته شد. رقم آن قرارداد سالیانه 371 میلیون یورو است و مدت این قرارداد نیز سه ساله است. این رقم یعنی چیزی نزدیک به دو برابر شدن حق پخش بین المللی سری آ.

شرکت کاتالان مدیاپرو، در حال حاضر همچنین حق پخش بازی های لیگ اسپانیا را خریداری کرده و قصد دارد یک شبکه جدید مخصوص بازی های سری آ تاسیس کند. در حال حاضر حق پخش بازی های بوندس لیگا 1.16 میلیارد یورو و بازی های لیگ اسپانیا 1 میلیارد یورو است و این سه لیگ تقریبا در یک رده هستند. با این حال قرارداد لیگ برتر انگلیس سالیانه 1.95 میلیارد یورو است که اختلاف فاحشی با سه لیگ دیگر معتبر اروپا دارد. همچنین حق پخش لیگ فرانسه، سالیانه 726 میلیون یورو است.

اسکای در بیانه ای اعلام کرده که پیشنهاد گروه کاتالان مدیا پرو غیر قابل قبول است و باید مذاکرات با آن ها قطع شود.

8. 6 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیست بارسلونا برای بازی با والنسیا در کوپا دل ری

غایبین: توماس فرمائلن، عثمان دمبله، دینیه، دنیس سوارز

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

کوتینیو: هر جا والورده بخواهد بازی می کنم

فیلیپ کوتینیو، ستاره برزیلی بارسلونا ابراز امیدواری کرد به زودی با لباس این تیم گلزنی کند.

به گزارش "ورزش سه"، کوتینیو در دیدار ابتدای هفته برابر اسپانیول در آستانه گلزنی بود؛ اما ضربه دیدنی او به دیرک دروازه برخورد کرد و حالا ستاره گرانقیمت برزیلی از تلاش برای رخ دادن این اتفاق در آینده ای نزدیک خبر داد.
    کوتینیو گفت: "من واقعا علاقمند و امیدوارم اولین گلم را برای بارسلونا به ثمر برسانم اما هنوز نمی دانم که چگونه آن را جشن بگیرم.

من بیشتر بازی هایم را در طول دوران ورزشی در سمت چپ بازی کرده ام؛ اما فکر می کنم توانایی بازی کردن در همه پست ها را دارم و این موضوع واقعا به والورده و سیستم مورد نظر او بستگی دارد اما من آماده حضور در هر پستی هستم.

من واقعا علاقمند به انتقال به بارسلونا بودم اما علیرغم تلاش فراوان در تابستان این اتفاق ممکن نبود، پس اما با صبوری و تلاش زیاد در ترکیب لیورپول برای نهایی شدن این انتقال صبر کردم."

12. 6 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

کوتی عجب بازی ای رو برا اولین گلش انتخاب کرد .
    سوآرز عجیب خوب بود امشب . بهترین بازیکن بازی امشب با اختلاف ال پیستولرو بود . خیلی وقته لقبشو بکار نمیبردم چون واقعا خوب نبود . ولی چند هفته متوالی داره عالی بازی میکنه و برگشته به روزای خوبش در بهترین زمان ممکن . خبر خوب این که کارتم نگرفت و فینال داریمش .
    سیلسن سیلسن سیلسن . اون سیوشو حتما ببینید دومین بازیکن برتر بارسا یَسپر بود که نشون داد لیاقت گلری در فینال کوپا رو داره . فوق العاده بود .
    سویا رو تو فینال داریم که بعید میدونم وا بده و قطعا بازی حساسی میشه . 5 فینال پیاپی باور نکردنیه .
    و اما نکته آخر اینکه 4 بازیکن بارسا بدون هیچ تعصبی با اختلاف بهترین هستن تو پست خودشون . 1- مسی . 2-سرجیو . 3- آلبا . 4- اومتیتی . میتونست تراشتگن هم باشه ولی دخه آ رو نمیشه نادیده گرفت . ولی اون 4 تا 1000 درصد بهترین هستن . واقعا نمیتونم درک کنم کسیو که مخالف باشه . چالش بعدی 2 هفته دیگه .

پ.ن : یادم رفت از غیرت رئیس بگم . واقعا خودم بهیچ عنوان فک نمیکردم برسه به بازی . ولی هرجوری بود با باندپیچی خودشو آماده بازی کرد . اگه بازی نمیکرد شاید به مشکل میخوردیم .
    Last edited by omidscafild; 09-02-2018 at 05:11.

14. 8 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والنسیا از کی اینجوری وحشی شده؟ طرفداراشونم به اتوبوس بارسا سنگ زدن.

16. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا جدا از همه مسائل بازي ديشب من بشخصه به يري مينا بد جور اميدوار شدم همون دقايق كم خيلي مطمن نشون داد هم سريع هستش هم پا به توپ كمي جا بيافته حسابي به كمك تيم مياد . با وجود اومتيتي و يري مينا و پيكه فقط يه مدافع ديگه نياز داريم ( البته اگر ورمايلن بدون مصدوميت بود ميشه روش حساب كرد )

يه دفاع چپ ذخيره بجا دينيه نياز داره بارسا كه كوروزاوا از پاريس بهترين انتخابه !

يه هافبك دفاعي ذخيره خوب برا بوسكي ميخواد

و يه هافبك باريساز خوب مثل ارتور كه داره تابستون بعد مياد !

و يه مهاجم خوب ديگه كه ميتونه گريزمان باشه !

اگر اين موارد تابستون رفع بشه بارسا تيمش كامل كامل ميشه ! البته گومز و دينيه هم بايد رد بشن بره ! دنيس سوارز رو هم هر از گاهي بايد بازي بده وگرنه بفروشن بره بهتره !

بارسا از تابستان بعد بايد بره رو خريد استعداد هاي جووون چون تيمش كامله و بايد به فكر اينده باشه !

و در اخر اميدوار تااخر فصل چه تو ليگ چه حذفي كوتينيو و يري مينا زياد و كامل بازي كنند تا براي فصل بعد از الان جا بيافتن تو تيم و سبك بازي دستشون بياد .

18. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام ...

جالبه اصلا دیگه بازی های بارسلونا رو پخش نمیکنن

اون از بازی با والنسیا ... اینم بازی با ختافه

حتی پس از اتمام بازی منچستر نیوکاسل نیمه دومش و هم پخش نکردن ...

کاملا مغرضانه و عامدانه ست ...

اعتراض اعتراض اعتراض ...

عه عه عه ...

20. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •