تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 75 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 742

نام تاپيک: باشگاه رئال مادرید | کهکشانی ها | فصل ۲۰۱۸-۲۰۱۷

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خب بحث سرمربی خیلی داره داغ میشه و اونطور که مشخصه گزینه ای در دسترس نیست !!

نظرتون راجب به ونگر چیه ؟؟؟
    شاید از نظر خیلی ها مربی مزخرفی باشه ولی یادمون نره هدفش تو آرسنال چی بود
    و اینک هروقت بازیکن داشته قهرمان شده ( نمونش هم قهرمانی بدون باخت 2004 )
    نزدیکترین گزینه ونگر هست

و اینکه بدترین گزینه که حرفش هست گوتیه !

2. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب بحث سرمربی خیلی داره داغ میشه و اونطور که مشخصه گزینه ای در دسترس نیست !!

نظرتون راجب به ونگر چیه ؟؟؟
    شاید از نظر خیلی ها مربی مزخرفی باشه ولی یادمون نره هدفش تو آرسنال چی بود
    و اینک هروقت بازیکن داشته قهرمان شده ( نمونش هم قهرمانی بدون باخت 2004 )
    نزدیکترین گزینه ونگر هست

و اینکه بدترین گزینه که حرفش هست گوتیه !
    بدترین گزینه بدون شک آرسن وینگر هست. نیاز به توضیح هم نداره...

گوتی اتفاقا یکی از گزینه‌های خیلی خوب هست، که تو تیم زیر ۱۹ ساله‌های رئال فوق‌العاده کار کرده و تنها با ۴ امتیاز اختلاف در رده‌ی سوم هست.

آنتونیو کونته هم احتمالش زیاد هست به رئال بیاد، چرا که اوضاع مدیریتی چلسی بسیار خراب هست.

به نظرم رئال باید منتظر یه دوره افول باشه. یکی از دلایل رفتن زیدان، به قلم خیلی از روزنامه‌نگاران، این بود که احساس میکرد چیز جدیدی برای یاد دادن به این تیم نداشت. تیم به پختگی لازم رسیده بود و نیاز به دگرگونی داشت. زیدان خودش رو فدای تیم کرد، بجای اینکه تیم رو فدای خودش بکنه.

4. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظرم به ترتیب آلگری، کونته و پوچتینو گزینه های مناسبی باشن که از بین اینا پوچتینو محتمل تره ولی مشکل تجربه کمیه که داره و بر خلاف زیدان اون پرستیژ لازم برای رختکن رئال رو شاید نداشته باشه. فقط امیدوارم فاجعه رافا بنیتس تکرار نشه!

6. 2 کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم بزرگتزین مشکلم با پوچتینو همین عدم تجربه تیمای بزرگ و سر و کله زدن با ستاره های بزرگه.
    باور کنید رئال جای تجربه اندوزی نیست.با الگری هم موافقم هر چند یه مقدار شک شبه میتونه داشته باشه این اتتخاب.من قویا موافق کونته ام
    از بقیه هم صحبت نکنیم بهتره امثال ونگر گوتی لو و..‌ فقط و فقط وقت تلف کردنه

8. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من قویا موافق کونته ام
    کونته هم یکی از مشکلاتش اینه که اخلاق خوبی نداره، منظورم تو رختکن هست. همچین شخصی تو تیم پرستاره‌ای مثل رئال که بازیکناش سال‌های سال هست با هم بازی کردن و هوای همدیگه رو دارند مطمئناً به مشکل میخوره.

10. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به نظر من آلگری بهترین گزینه است.

البته خودم دوست دارم عاقام رانیری بیاد

12. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بدترین گزینه بدون شک آرسن وینگر هست. نیاز به توضیح هم نداره...

آنتونیو کونته هم احتمالش زیاد هست به رئال بیاد، چرا که اوضاع مدیریتی چلسی بسیار خراب هست.
    به نظرم رئال باید منتظر یه دوره افول باشه. یکی از دلایل رفتن زیدان، به قلم خیلی از روزنامه‌نگاران، این بود که احساس میکرد چیز جدیدی برای یاد دادن به این تیم نداشت. تیم به پختگی لازم رسیده بود و نیاز به دگرگونی داشت. زیدان خودش رو فدای تیم کرد، بجای اینکه تیم رو فدای خودش بکنه.
    گوتی ؟؟ تعصب داره ولی تجربه خیر

درسته زیدان موفق شده و در اولین فرصتی که بهش داده شد عالی ظاهر شد
    ولی این یه اتفاق بوده
    و اینکه زیدان قبلا دستیار آنچلوتی بود و تجربه بالاتری نسبت به گوتی داره
    گوتی میتونه یه چیز مثل منصوریان بشه
    با کلی تعصب و حرف بیاد ولی آخرش هو بشه

تجربه زیدان یه اتفاق بود
    دلیل نمیشه هر شخص دیگه ای بتونه موفق باشه
    به خصوص الان که تیم نیاز به پوست اندازی و یه روحیه و نفس جدید داره
    یه مربی که بتونه با یه سبک خاص بازیکنان جدید رو بخره و فصل جدید رو بعد از 8 سال شروع کنه
    یادمون نره مورینیو کسی بود که 8 سال قبل استارتش رو زد کسی که واقعا فوق العاده بود
    الانم برای انجام دوباره همچین کاری نیاز به یه مربی صاحب سبک و با تجربه هست

درسته زیدان کار فوق العاده ای انجام داد ولی یادمون نره بیس و پایه این تیم از زمان آنچلوتی بود
    دقیقا ترکیب اصلی و بیس کار همون تیمه ( رونالدو مودریچ بیل بنزما راموس و .......... )
    زیدان هم دقیقا واسه همین رفت چون شاید به بن بست خورده بود و جراتش رو نداشت برای پوست اندازه بمونه ( و شاید تجربش رو )

قسمتی از مصاحبه زیدان :

این باشگاه باید به بردن ادامه دهد و نیاز به یک تفکر و سبک جدید دارد.

این تیم باید به بردن ادامه بدهد و ما باید تغییری ایجاد می‌کردیم. عاشق این باشگاه هستم اما به تغییر نیاز داریم و به همین خاطر تصمیم گرفتم فصل آینده مربی رئال مادرید نباشم.

یک تغییر برای همه لازم است و مناسب

حالا زمانش فرا رسیده بود. بازیکنان به یک تغییر نیاز دارند.

از مربی گری خسته نشده‌ام چون فقط سه سال است این کار را می‌کنم اما رئال مادرید برای تداوم موفقیت‌هایش نیاز داشت تا من بروم و یک تغییر ایجاد شود.

این تصمیم برای همه بهتر است. برای من، باشگاه و تیم. یک تغییر برای تداوم بردها نیاز است. نیازی نیست بیشتر از این درباره دلیل این تصمیم کنکاش کنید.

همیشه می‌خواستم صداقت و آرامش را به بازیکنان منتقل کنم و احترام آنها را داشته باشم. این کلید موفقیت‌ها بود. حالا پس از سه سال، یکی - زیدان خودش را می‌گوید - برایش چندان شفاف نیست که سال بعد هم می‌تواند به بردن ادامه دهد یا نه. من یک برنده هستم و وقتی ببینم بردن چندان ممکن نیست، تغییر بهتر است.
    عملا خودش داره میگه هیچ تاکتیک و یا سبک خاصی نمیتونست ارائه کنه و نیاز به یک استراحت داشت
    اگرم دقت کرده باشید تو لالیگا خیلی از تیما دست رئال رو خونده بودن و هیچ تاکتیک دومی در کار نبود ( این مسئله وقتی به چشم اومد که موراتا و خامس رفتن و ما در این فصل با نیمکت ضعیفمون بسیار بد عمل کردیم )
    و وقتی ستاره های تیم نبودن تیم نتیجه نمیگرفت !!! جایی که شاید زیدان به بن بست خورده بود . روند نزولی تو سبک بازی تیم هم اینو نشون میداد ( اگه یادتون باشه وقتی رونالدو و یا کروس و مودریچ نبودن تیم فقط سانتر میکرد و مقطعی از فصل زیدان خیلی تحت فشار بود )

و بعد همه اینها رونالدو هم احتمالا جدا میشه و به خصوص اینکه وقتی تیمی مثل رئال روی محوری به اسم رونالدو میچرخه
    با رفتنش تیم کاملا بهم میریزه و وقتشه تیم جدید با محوریت جدید ساخته باشه
    رفتن رونالدو و زیدان عملا یعنی نقطه سر خط !

برای انجام همچین تغییراتی قطعا باید یه مربی صاحب سبک بیاد تا تیم رو کاملا از نو بسازه !! ( و اگه چراغ سبز نشون بده پرز بازار رو شخم میزنه )
    باید دید چی میشه
    فقط امیدوارم هرچه زودتر مربی و ستاره های جدید رو بگیرن

Last edited by albertxx; 03-06-2018 at 01:08.

14. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاسیاس: اگر رئال من را بخواهد برمی‌گردم

ایکر کاسیاس، اسطوره باشگاه رئال مادرید برای بازگشت به این تیم ابراز آمادگی کرد و گفت که کاش باشگاه رئال نیز مثل تورس و اینیستا، برای او مراسم خداحافظی برگزار می‌کرد.

کاسیاس پس از 25 سال حضور در رئال، کسب 5 قهرمانی لالیگا و 3 قهرمانی چمپیونز لیگ، این باشگاه را در سال 2015 ترک کرد. در حالی که مادرید، مجبور کردن کاسیاس به جدایی را تکذیب کرده ولی هیچگاه مراسم خداحافظی برای او برگزار نکرد و کاسیاس پس از پایان فصل در یک کنفرانس خبری جدایی اش را اعلام کرد. حال گلر افسانه ای مادریدی از علاقه اش به بازگشت به رئال صحبت کرد.

او گفت:" اگر رئال با من تماس بگیرد، نمی‌توانم بازگشتم به این باشگاه در آینده را رد کنم. من مراسم خداحافظی اینیستا و تورس را دیدم ولی شرایط من در رئال کمی با آنها متفاوت بود. در آینده این موضوع حل می‌شود و مشکلی وجود نخواهد داشت. همه دوست دارند مراسم خداحافظی مثل اینیستا برایشان گرفته شود ولی من تمرکزم روی این موضوع نیست."

کاسیاس 16 فصل در رئال بازی کرد و 167 بازی برای تیم ملی اسپانیا انجام داد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گویا ورزشگاه رو دارن واسه مراسم معارفه آماده میکنن. اما دستورش چند ساعت قبل از استعفای زیدان داده شده بود، پس احتمالاً واسه بازیکن جدید هست تا مربی.

17. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آلگری هم پیشنهاد رئال رو رد کرد ( آلگری - لوو - پوچیتینو )

سوال اینجاست اینا جرات قبول نیمکت رئال رو ندارن ؟؟؟ با توجه به اینکه رئال همه چی رو درو کرده و اگه بیان شاید گرفتن یه جام موفقیت محسوب نشه !! و برن زیر فشار
    و بعدش پوست اندازی تیم و خرید چند ستاره که شاید یه فصل طول بکشه تیم جا بیفته !!
    احتمال هم داره بعد جام جهانی پرز اقدام به خرید کنه ! ( اگرچه از بین گزینه های حاضر در جام جهانی فقط لوو حرفش بود )

قشنگ داره معما میشه !

19. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •