من یکی شدیدا از تصمیم کنته برای کنار گذاشتن لوییز استقبال میکنم.اون بیشتر به درد سیرک میخوره.
چقد بی مصرف تو تیمه فکرشم ادمو اذیت میکنه
من یکی شدیدا از تصمیم کنته برای کنار گذاشتن لوییز استقبال میکنم.اون بیشتر به درد سیرک میخوره.
چقد بی مصرف تو تیمه فکرشم ادمو اذیت میکنه
دقیقا کونته بهترین تصمیمو گرفت. لوییز نه تنها از لحاظ فنی، این فصل افتضاح بوده و از کیهیل هم بدتر بوده، بلکه بعد بازی با رم به کونته اعتراض هم کرده مرتیکه دلقک اخراجی psg. آخه یکی نیست اونجا بهش بگه مرتیکه الدنگ، اگه کونته و سیستم سه دفاعش نبودن که به توی پفی یوز اصلا بازی نمیرسید چون همه میدون تو دفاع خطی چهار نفره، با سوتی های وحشتناکش تیمو به فنا میده. الان هم که یه مدافع فوق العاده مثل کریستینسن رو داریم که حقشه فیکس بازی کنه و لوییز هم باید به فکر یه تیم جدید برای خودش باشه البته اگه مشتری داشته باشه چون همه میدونن چقدر سوتی میده.
دسایی:
اوج گرفتن چلسی با بازگشت کانته اتفاقی نیست
مارسل دسایی، مدافع سابق چلسی، معتقد است که بازگشت انگولو کانته می تواند تیم آنتونیو کونته را به روزهای خوبش برگرداند.
به گزارش "ورزش سه"، مصدومیت کانته از ناحیه همسترینگ در اردوی تیم ملی فرانسه، باعث شد تا او 6 دیدار چلسی را از دست بدهد و در این مدت، آبی ها مقابل کریستال پالاس و رم شکست خوردند. اما او این هفته در ترکیب اصلی چلسی قرار گرفت و با حضور او این تیم توانست مقابل منچستریونایتد به پیروزی 1-0 برسد و اکنون در یک امتیازی شیاطین سرخ که تیم دوم جدول لیگ برتر است، قرار گرفتند.دسایی به خبرنگاران گفت:" این اتفاقی نیست. من بازی را ندیدم اما دوستانم به من گفتند که او فوق العاده بازی کرد. چلسی به بازیکنی مانند او نیاز داشت تا مقابل خط دفاعی قرار بگیرد و راه حریفان را سد کند و انرژی مضاعفی به بازی بدهد و آغازگر حرکات تیم باشد. من خوشحالم که او برگشته است. از نظر روانی، این یک اتفاق مثبت برای همه اعضای تیم است زیرا از وقتی او مصدوم شد، چلسی دچار نوسان شد. حالا او برگشته و باعث تحریک سایر اعضای تیم شده است. آنها ستاره بزرگی ندارند اما از نظر تیمی به سطح سال گذشته شان برگشته اند."
رفاقت با ستاره مغضوب کونته؛ مشکل مدافع چلسی!
به نظر می رسد داوید لوییز مدافع برزیلی چلسی مورد غضب آنتونیو کونته سرمربی این تیم قرار گرفت.
به گزارش "ورزش سه"، داوید لوییز که در دیدار رفت برابر رم در لیگ قهرمانان در اواسط بازی تعویض شد، واکنش تندی به این اتفاق نشان داد و در بازی حساس این هفته تیمش برابر یونایتد مسابقه را از روی سکوها تماشا کرد. نشریه تایمز در گزارشی ادعا کرد که داوید لوییز احساس می کند دوستی او با دیگو کاستا، گلزن سابق چلسی دلیل اصلی نارضایتی کونته از اوست.داوید لوییز در فصل قبل و در مقطعی که کونته مشکلات شدیدی با دیگو کاستا داشت چند بار تصمیم گرفت بین آنها میانجیگری کند که البته نتیجه هم نداد و در نهایت مهاجم گلزن آبی های لندن بعد از حواشی فراوان راهی اتلتیکومادرید شد. در دیدار حساس برابر یونایتد، کونته تصمیم گرفت به جای داوید لوییز از کریستنسن جوان استفاده کند و با توجه به عملکرد خوب خط دفاعی چلسی و کلین شیت برابر شیاطین سرخ، ممکن است این روند در هفته های آتی نیز ادامه پیدا کند.
گزارش مت لاو از شرایط جانشینی امنالو با افرادی مانند دروگبا و اسلاتسکی/ توضیح شرایط لوییز برای بازگشت به ترکیب اصلی تیم
رومن آبراموویچ در حال مذاکره برای اینکه چطور جای خالی امنالو را پرکند هست تا مطمئن شود باشگاه در شرایط ایده آل خود باقی میماند. آبراموویچ با کلیه کارکنان کلیدی باشگاه در این مورد دیدار داشته است. بعد از بازی با بورنموث او در کوبهام حضور پیدا کرد تا نظر امنالو را عوض کند ولی او نظرش را تغییر نداد. امنالو تابستان میخواست چلسی را ترک کند ولی آبراموویچ امیدوار بود که او نظرش را تغییر دهد ولی او در زمان بازی های ملی چلسی را ترک کرد چون فکر میکرد بهترین زمان برای اینکار هست. چلسی نمیخواهد بلافاصله جانشینی برای امنالو تعیین کند چون کارهای امنالو را گرانوفسکایا و باک پوشش خواهند داد. در نهایت آبراموویچ تصمیم خواهد گرفت که برای امنالو جانشین تعیین کند یا وظایف او را بین افراد باشگاه تقسیم کند و آنها به گرانوفسکایا گزارش دهند. شخصی که خیلی به آبراموویچ نزدیکه لئونید اسلاتسکی سرمربی تیم دسته اولی هال سیتی که اوضاع خوبی در تیمش ندارد هست. او گفته است که بر روی هال سیتی و درست کردن اوضاع این تیم تمرکز کرده است ولی در صورت اخراج احتمالی او میتواند جانشین امنالو در بریج شود. آبرموویچ وقتی که اسلاتسکی به لندن آماده بود او را به یکی از هتل های استمفوردبریج فرستاد تا بتواند در آنجا اقامت کند و زبان انگلیسی آموزش ببیند و درباره فوتبال انگلیس مطالعه کند. اسلاتسکی اجازه یافت که به کوبهام دسترسی داشته باشد و بتواند تمرین تیم جوانان را ببیند. نفر دیگر که ممکن است جانشین امنالو شد دروگبا است. دروگبا ابتدای سال میلادی باشگاه فونیکس را خرید ولی شغل مدیر فنی چلسی میتواند پیشرفت قابل توجهی برای او باشد. معلوم نیست که او برای این شغل در دسترس هست یا نه اما دروگبا همیشه دوست دارد که به چلسی بازگردد و همچنین او بسیار به آبراموویچ نزدیک است. آبراموویچ به جز تصمیم گیری در مورد چگونگی بهتر جاگزین کردن امنالو میخواهد مطمئن شود که محیط پایدار و خوبی برای کونته و بازیکنان درست کند. کونته به گرانوفسکایا، تننبام و باک گزارش امور را میدهد ولی هنوز در مورد شرایط لوییز مورد سوال واقع نشده است. کونته و لوییز روز چهارشنبه بعد از ظهر برای تمرین به کوبهام میروند. هر اتفاقی که در آینده برای لوییز بیفتد در دستان خودش هست اگر او رفتار درستی نشان دهد و مایل به جنگیدن برای جایشگاهش باشد کونته به او شانس برگشتن به ترکیب را خواهد داد ولی کونته در طول جلسه طوفانی هفته قبل خود مشخص کرده است که هر بازیکنی که با راه و روش او کار نکند کنار خواهد گزاشت.
بهترین گزینه جایگزینی امنالو، دروگبا یا پیرلو هستن. پیرلو دوست صمیمی کونته هستش و خیلی گزینه خوبیه، اگه دروگبا هم بیاد عالی میشه. الان همه چی افتاده دست گرانسفکایا که کوچکترین فهمی از فوتبال نداره.
یکی به این گزی نویل.....بگه تو اگه خفه بشی برات بهتره.
اقا من حافظه ام ضعیفه یا این مرد تیکه الاغ واقعا فکر میکنه اسطوره ای چیزی واسه خودش بوده.بابا یکی به این نویل بگع تو فوق فوقش یه بازیکن کاملا معمولی بودی که هیچکس الان حتی بازیاتم به خاطر نداره و اگرم کسی تو رو یادش باشه فقط و فقط به خاطر سوتیاته.
خدا یا شانس بده گری نویل شده کارشناس فوتبال اون بیشتر به درد پینک تی وی میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلوارو موراتا پیوستن نیمار به رئال مادرید را غیرممکن نمی داند.
طرفداری- آلوارو موراتا طی مصاحبه ای در خصوص دوران حضورش در چلسی و زندگی در شهر لندن، رئال مادرید، انتقادم مردم و احتمال پیوستن نیمار به باشگاه سابقش صحبت کرده است.
این مهاجم اسپانیایی در مصاحبه با El Larguero Ser اظهار داشت:
محل زندگی من تنها 5 دقیقه تا ورزشگاه چلسی فاصله دارد. بعضی اوقات در پایان بازی ها- در صورتی که راه بسته باشد- لباس هایم را عوض کرده و پیاده به خانه می روم. اگر بازی را برده باشیم، به خودم یک نوشیدنی جایزه می دهم! همسرم آلیس، مهم ترین فرد در زندگی ام بوده و کمک بسیاری به من کرده است. اکنون پس از اتمام بازی، فوتبال برایم تمام می شود. پیش تر نمی توانستم شکست را تحمل کنم.در خصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
چه می توانم درباره رئال مادرید بگویم؟ در این باشگاه همه عناوین را فتح کردم. البته علاقه دارم یک بار دیگر در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادرید بازی کرده و پیروز شوم!درباره انتقاد مردم:
روز گذشته فردی به من گفت که حتی 20 میلیون نمی ارزی و احتمالا ایجنتت هری پاتر بوده است! من نیز از او پرسیدم که ارزش خودش چقدر است. همیشه افرادی آماده انتقاد هستند.دیروز در طرفداری خواندید که بنابر برخی گزارش ها، نیمار از کار کردن زیر نظر اونای امری رضایت مند نیست و همین موجب شده تا زمزمه هایی مبنی بر پیوستن او به رئال مادرید به راه بیافتند. سرجیو راموس نیز طی مصاحبه ای از رابطه خوبش با نیمار و باز بودن درب باشگاه رئال مادرید به سوی او [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موراتا در خصوص احتمال انتقال نیمار به رئال مادرید ادامه داد:
به نظرم با توجه به گذشته نیمار، رخ دادن چنین انتقالی سخت است اما دیده ایم که در رئال مادرید هیچ چیز غیرممکن نیست.
دیشب لوفتوس چیک اولین بازی ملیشو برای انگلیس بازی کرد
انگلیس و آلمان ترکیب اصلیشون نبود به خصوص انگلیس ولی با این حال لوفتوس چیک عالی بودش
فصل بعد برگرده قشنگ می تونه توی تیم جا بیافته یعنی دقیقا توی پست فابرگاس می تونه بازی کنه و از اون هم شاید بهتر باشه
همین طور آبراهام هم داره خوب پیشرفت می کنه
کلا جوونای خوبی داریم و فکر کنم بعد اون قضیه دی بروین، لوکاکو و صلاح و ... دیگه سرشون به سنگ خورده و جوونا راحت فروخته نمیشن و فقط قرضی میرن
سیستم استعدادیابی قویه ولی مسئله اینه نصف اینا رو مورینیو فروخت رفت! فقط صلاح رو فکر کنم فصل قبل کنته قبل شروع فصل فروخت که اونم مورینیو چند فصل قرضی داد
دیگه بازیکنایی مثل کریستنسن، لوفتوس چیک و آبراهام و ... باید حتما هر جوریه بمونن
مورینیو گندی به باشگاه زد که حالا حالاها از ذهن هیچکس پاک نمیشه، فقط تصور کنید الان دی بروین به جای فابرگاس بازی میکرد و صلاح هم وینگر راستمون بود، تیم رویایی میشد. لوکاکو هم اگه مونده بود میشد پول خرید دیگو کاستا و موراتا رو صرف بازیکن های دیگه کرد. فیلیپه لوییز یا رایان برترند رو هم برای وینگ بک چپ داشتیم، خود ماتا هم اگه داشتیم از ویلیان خیلی موثرتر بود برامون، خیانتی که مورینیو در حق چلسی کرد هیچوقت از اذهان پاک نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)