دستت درد نکنه فکر کردم فرامش کردی . میگم کافوی شما هواوی هست یا zte
- - - Updated - - -
دستت درد نکنه فکر کردم فرامش کردی . میگم کافوی شما هواوی هست یا zte
- - - Updated - - -
Last edited by mahan999; 06-12-2019 at 14:22.
»شکل برق رو که باید تو کافو ups بگذارند
هیچ کدام, قاطی تجهیزات بی نام چینی
سال قبل مخابرات از استان همسایه از چند کافو نوری محلی سرقت کرد, چند روز طول کشید مخابرات محلی تجهیزاتی جایگزین کنه, شلخته پلختگی کافو نوری های مون از اون موقع شروع شد
خودم دیدم لولا های کافو را با فرز بریدن, مهندس گفت اون شب کارمندان مخابرات از استان همجوار از سه کافو نوری منطقه مون سرقت کردن, بخاطر کمبود تجهیزات از همدیگه دزدی میکنن![]()
Last edited by dadash42; 06-12-2019 at 15:37.
اشتباه میکنید ... Attenuation میزان تضعیف از DSLAM/اکسچنج/کافو/کابینت هست ... یا به عبارت دیگه، از جایی که بستر سیم مسی شروع شده.
حالا اول برم مخابرات ببینم اصلاً کابینت تجهیزات VDSL داره یا نه که با این وضعیت، بعید میدونم ...
دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم تکنولوژی ADSL کل مسیر سیم مسیه و فاصله تا مرکز مهمه و dslam هم در مرکز قرار دارد اما VDSL فاصله تا کافو نوری و DSLAM در کافو قرار دارد ..
دو مسیر برای خط تلفن که نداریم ... اگه قسمتی از مسیر، فیبر باشه، ADSL DSLAM هم توی همون کابینت فیبر نوری قرار میگیره.
درسته, وقتی با کافونوری محاصره مخابرات شدید adsl از کافو با سیم مسی به خانه وصله
مرکز مخابرات ما 3 کیلومتر فاصله دارد و خطم حداکثر 8مگ بود, وقتی کافونوری 60متری مون گذاشتن خط adsl پرید به 20مگ, حالا با vdsl رو 100مگدستشون درد نکنه
و تو کافونوری multi-mode adsl/vdsl dslam نصب کردن, بدونه مراجعه به کافو از مرکز میشه تو یه ثانیه با یه کلیک adsl به vdsl تغییر داد و بالعکس
Last edited by dadash42; 06-12-2019 at 21:25.
خب این مورد استثناس همه جا اینجوری نیست و معمولا سیم مسیه. کسی از فیبر برای ADSL معمولا استفاده نمیکنه و برای VDSL بیشتر استفاده میکنند...وقتی مودم شما میتونه ADSL/VDSL رو با هم داشته باشه دور از ذهن نیست که DSLAM هم این قابلیتو (Backward compatibility)داشته باشه ..
Last edited by hosseinzfff; 07-12-2019 at 00:03.
خاک بر سر مخابرات، علیالخصوص مرکز محلاتی ...
ک*** آسمون رو با VDSL و فیبر پاره کردن، اون وقت دریغ از یه متر فیبر ...
حالا خوبه این منطقه اغلبش شهرکهای چند صد/هزار واحدی هستن و این قدر براشون بیاهمیته ...
پ. ن: اینها کامل شکست خوردهاند ... اوایل اومدن با فیبر یه خرده show off کردن، بعد دیدن با این شرایط نمیصرفه ... اومدن VDSL و سرینو رو توی بوق و کرنا کردن و یه سری سفیه متملق گفتن ببینید چه مملکت خوبی! کجا میان مجانی بهتون VDSL بدن؟
اینم گذشت و ملت ترسوی همیشه در حال دانلود هم به جای مطالبهگری، اصلاً فراموش کردن همچین طرحی قرار بوده اجرا بشه ...
خلاصه با توجه به صحبتهایی که با رئیس مرکز کردم، دنبال این اراجیف نباشید که تمام کارها خوابیدهاند و هیچ پروژهای انجام نخواهد شد ...
با این شرایط تحریمی ! و کسری بودجه ای که دولت در سال های آینده داره ! پروژه سورینو ! از ابتدا شکست خورده بود ! شرکت های خصوصی هم اصلا این ریسک رو تو این شرایط نمیکنن که بخوان شبکه ثابت رو توسعه بدن ! حتی اگه مخابرات بهشون اجازه بده !
هر وقت هم از وزیر پرسیدن چی شد پروژه سورینو ! جوابی برای گفتن نداشت ! روی کابل های فرسوده ای که قبل انقلاب کشیده شده
مردم انتظار 16 مگابیت فول ADSL دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)