دوستانی که میخوان با V پی N آلمان تست کنن پیغام خصوصی بدن تا بهشون اکانت آلمان بدم.
دوستانی که میخوان با V پی N آلمان تست کنن پیغام خصوصی بدن تا بهشون اکانت آلمان بدم.
من امروز واسه یکی از دوستام گرفتم
تو روز سرعتش خوب بود هم سرور ایران هم خارج از ایران
با
چه سرعنی دانلود میکردی؟؟؟
چه سرویسی گرفتی؟؟
الان فقط یه سرویس میدن که ۲۴۰ تومن در میاد همون ۴ تا ۴۰ مگ
با انتن ضعیف یعنی یک چراغ
۲۲-۲۳ سرعت میداد البته احتمالا جاشو درست کنم سرعت بیشتر بشه
سرعت
چنده برات دانلود منیجر؟؟؟
یه سؤال برام پیش اومده. وقتی به TD-LTE میگن اینترنت ثابت یعنی از محدوده ای که نصب میشه نمیشه جابجا بشه؟؟؟ یعنی مثل وایمکس نیست هرجای شهر که آنتن داشته باشه بشه جابجا کرد و استفاده کرد؟
ممنون.
هر جای پوشش داشته باشه. میشه جاجا کرد یک اصطلاح هستش
.
فک میکنم منظور این باشه که در حال حرکت جواب نمیده .
وایمکس هم ابتدا یادتون باشه قرار بود در حال حرکت هم جواب بده ولی ایراد گرفتن و ...
"ثابت" یعنی اینکه مودم رومیزی داره . این اینترنت td lte فقط چین و ایران ارائه میشه و مخترع و مبدع اصلی ش هم همون چین هست . مثل مودم های ایرانسل که به صورت فله ای از چین وارد میشه و به فروش میرسه . وگرنه هیچ جای دنیا برای اینترنت خونه از دکل مخابراتی استفاده نمیکنند . همه جا یا فیبر کشیدن یا کارشناسی شده کار میکنند مثل تو ترکیه که نوشته از سال 2004 ! dsl رو بدون تلفن میدادند و مشتری باید خودش میرفته voip میگرفته روش
الآن زنگ زدم مبین نت اصلاً من چیزی هم در این مورد نپرسیدم ولی خودش گفت نمیتونین جابجا کنید ها! جابجا کنید تنظیماتش بهم میریزه تنظیماتش هم خیلی سخته و کارشناس باید مجدد بیاد تنظیم کنه! پرسیدم یعنی مثل مودم ADSL نیست خودم بتونم تنظیم کنم یا حداقل از تنظیمات بک آپ بشه گرفت؟ گفت نه نمیشه! البته فکر کنم اشتباه میکنه مگه میشه بک آپ نداشته باشه؟ حالا مگه تنظیماتش سخته یا اینا جَوِ الکی میدن؟یعنی تو خونه هم نمیشه جابجا کرد؟؟؟
Last edited by siamak_mu; 08-05-2017 at 16:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)