تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 859 اولاول ... 115157585960616263646571111161561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این واحد فروشش می گفت اینجا کارخونست و اکثر قراردادها روی تعداد بالا بسته می شه. گفتم تکی می خوام برای استفاده شخصی و نظرش پرسیدم راجب بهترین محصولات که دارند دوتا لینک داد که گذاشتم، گفت این ها بهترین مودم های ایندور و اوتدور ماست. که دومی همونی که ایرانسل به عنوان مودم بیرونی به قیمت 400 می فروشه. جای سوال داشت قیمت تکی این مودم 300 دلار! حالا ایرانسل این مودم ها رو با چه قیمتی خریده که با سود 100% که روش کشیده تازه شده 400 تومن. واقعا باید دید همین متریال از چیپست گرفته تا بقیه قطعات یا باز ریفورموله شده.
    در مورد فریم ور متاسفانه چون قرار داد دارند با ایرانسل و جز مفاد قرار داد ذکر شده این ها می ترسند فریم ور اصلی در اختیار یزارند مگر اینکه یه نقشه بکشیم یه جوری بگیریم ازشون
    این مودمی که یکی از بچه ها عنوان کرد برای مبین نت باز برای همین شرکت. بنظر مودم دوکاره خوبی می یات . اگه تست TD روش مثبت باشه. مودم خوبیه
    در مورد یسم کارت 4 جی باید بگم من یه چند دفعه استفاده کردم روی زی 6000 یه هدیه 5 گیگ داشتم و دوبار از این بسته های ساعتی گرفتم. مودم خیلی اذیت می کرد. دایم لینک می پروند. هربارم تا ریستارت کنی وصل بشه 5 مین طول می کشید. اخرین بار یه 15 مین وصل شد. دوباره پرید. دوباره 15 مین وصل شد. دوباره قطع شد و از اون به بعد دقیقه ای لینک می پروند که دیگه سیم Td گذاشتم. وصل شد و موند. روی TD هم دانلود مستمر داشته باشی لینک ای قطع می کنه. کلاا یه وضعی. ولی ولی سرعت من روی 30 مگابیت که با IDM روی 4 می ره
    به جز این شرکت هوای هم تا اونجا که دیدک روی این فرکانس یک مودم جیبی وای فای زده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

جد.ل زیر نشان دهنده بهترین دریافت RF :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام

الان من تو پوشش خارجی TD LTE هستم و باید مودم بیرونی شون رو بگیرم

یه دید خیلی کم دارم نسبت به یه دکل ایرانسل که 2میلان پایین تر هست

الان به نظرتون برم بخرم مودم و سرویس رو فعال کنم؟

پینگ الان چه مقدار هست نسبت به سرور های گوگل یا سرور های خارجی؟

من کم ترین پینگ که مشاهده کردم 80 الی 90 MS بوده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان این سویچ شدنای ۳۵۰ بین td و wimax تا چه حد درسته اگه مودم انتن دهی خوبی نداشته درسته که بین این دو حالت سویچ میکنه ؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان این سویچ شدنای ۳۵۰ بین td و wimax تا چه حد درسته اگه مودم انتن دهی خوبی نداشته درسته که بین این دو حالت سویچ میکنه ؟

بله این مورد در مودم DT350 هم رخ میده! طی کمتر از ۴ ساعت گذشته، این اتفاق دوبار برای من افتاد (وقتی وصل هست SNR بین ۵ تا ۷ متغیره در حال حاضر). بدون ریبوت کردن هم حل نمیشه!
    فکر کنم این مشکل مربوط به مودم ها نباشه، شاید مشکل از تجهیزات ایرانسل باشه چون همین مشکل رو سایر دوستان با Z6000 دارن!
    اینم دو تا اسکرین شات اخیر من از شرایطی که مودم وصل نمیشه!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Adrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

توی پست پایین من هم توضیح داده بودم که مشکل سوییچ کردن آنتها روی Z6000 هم برقراره.

7. این کاربر از Adrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

جالب تر از همه اینه که ایرانسل رو این مودما قابلیت کانکشن های پی پی تی پی و غیره رو فراهم کرده و با این کارش عملا به چیز پی ان وجهه بخشیده (نمیگم کار بدی کرده) و ممکنه اصلا تنها فرق نرم افزار ایرانسل با اورجینال مودم همین باشه !
    چون رو ویندوز که معلوم نیست پی پی تی پی کار کنه رو موبایل هم معلوم نیست ولی وقتی تو خود مودم بتونی وارد کنی مثل اینه که Dns رو تو مودم ست کنی به جای ویندوز !
    دوستان کسی این کاررو کرده مثلا یه دونه از این کانکشن های قانونی داخل کشور آدم بگیره تو مودم وارد کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

جالب تر از همه اینه که ایرانسل رو این مودما قابلیت کانکشن های پی پی تی پی و غیره رو فراهم کرده و با این کارش عملا به چیز پی ان وجهه بخشیده (نمیگم کار بدی کرده) و ممکنه اصلا تنها فرق نرم افزار ایرانسل با اورجینال مودم همین باشه !
    چون رو ویندوز که معلوم نیست پی پی تی پی کار کنه رو موبایل هم معلوم نیست ولی وقتی تو خود مودم بتونی وارد کنی مثل اینه که Dns رو تو مودم ست کنی به جای ویندوز !
    دوستان کسی این کاررو کرده مثلا یه دونه از این کانکشن های قانونی داخل کشور آدم بگیره تو مودم وارد کنه ؟
    برای من که DT350 هست همچنین قابلیتی نداره! ضمن اینکه L2TP به سرور ایران هم کلا نه با این مودم و نه با LTE عادی ایرانسل نتونستم وصل بشم! یا وصل نمیشه یا هم اگر وصل بشه اینترنت نداره و بعد چند ثانیه قطع میشه. در صورتی که به همین سرور که تو ایران هست به راحتی با رایتل و پارس آنلاین وصل میشم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من كه ست كردم و قابل استفاده است و سرعت رو پايين مياره ولي قطعي و يا كندي نداره و تمام دستگاهاي ديگه ام ميتونن استفاده كنند.

من از سرويس٢اسپيد استفاده ميكنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. این کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اکه انتن ضعیف باشه اینجوریه مثل دوست پایینیمون که بین ۵تا۷ هست
    بالای ۱۰ باشه نمیشه
    برای من بین ۹ تا ۱۱ هست
    این اتفاق شاید هفته ای دوبار بیفته!
    بیشتر نه
    الان کانکشن مودم نگاه کردم اپ تایمش ۵ روزو خوردهایی بود و هنوز قطع نشده بود
    کلا به انتنون ربط داره
    که اکثر جاها پوشش ضعیفی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •