استادیوم ها هم باز میشن همه ؟؟![]()
استادیوم ها هم باز میشن همه ؟؟![]()
من بازی رو برای ایکس باکس گرفتم (روی جلد بازی نوشته بود فروش انحصاری و اینا)! بعدش نکته ای که هست، انگاری نقل و انتقالات اصلا کامل نیست. مثلا من منچستر رو چک کردم، نه زلاتان داشت و نه پوگبا! اسم تیم هم اگه اشتباه نکنم Man Red بود!
حالا میخواستم ببینم آیا Patchی چیزی وجود داره که اینها درست بشه؟؟؟ برای ایکس باکس 360
اون مشکل لایسنس و عرضه زود هنگام بازی هست ، ولی راه حلش البته مربوط به زمانی که خودم با 360 بازی می کردم قاعدتا نباید تغیری کرده باشد.
شما اول یک آپشن فایل رو از اینترنت دانلود میکنید من خودم از آپشن فایل daymos راضی بودم (مهمه نسخه آپشن فایلتون با نسخه دیتاپک بازی یکی باشه که فعلا نسخه بازی 1 هست احتمالا)
بعدش باید یک فلش یو اس بی رو ابتدا با 360 برای کنسول کانفینگ کنید سپس به کامپیوتر وصل کنید و آپشن فایل دانلودی رو فلش تو پوشه مربوطه کپی کنید.
فلش رو مجددا به کنسول نصب کنید ولی توی بازی نرید برید تو قسمت سیو ها اونجا محتویات فلش رو تو فولدر PES 2017 کپی کنید.
راهنمای مربوطه رو بخوانید دستتون میاد ، اگر هم امکانش رو دارید قبلا یادمه فلش کانفینگ شده آماده شده تو سایت خود ادیتورها برای فروش بود قیمتش هم خیلی پایین بود.
نه من انتظار ندارم فقط دوستمون ™... در پست قبلی ببین چی نوشته
من که حرفی ندارم
داداش اموزشش تو دیتالینک گذاشته منم از اونجا مشکلم رو حل کردم
واسم لینکشو می فرسی . .ممنون
برای حل زبان:
۱- یک کپی از فایل های Data در فولدری شخصی خود داشته باشید.
۲- فایل های Data_demo رو در Data کپی کنید(محل دمو)
۳- فایل های کپی Data را که در فولدر شخصی کپی کرده بودید مجدد در فولدر Data( موجود در فایل دمو) کپی کنید. مشکل زبان حل می شود.
بله درسته . من اشتباه فهمیدم . ببخشید .![]()
بعد از خریدن سی دی کی و چندین روز آنلاین بازی کردن...
یه نکته ی جالب خلوت بودن فضای آنلاین هست که در مقایسه با pes2015 شدیدا توو چشم میزنه.. مثلا توو کاپ های آنلاین نهایت نهایت توی هر تورنومنت 50 نفر فقط شرکت میکنن!!!!!! در صورتی که پیارسال روم های بازی خیلی شلوغ تر و جذاب تر بوود...
در کل اگه اینترنتی که ازش استفاده میکنید دارای ping پایین و زیر 100 هست پیشنهاد میکنم سی دی کی بازی رو بخرید و از لذت آنلاین بازی کردن خودتون رو محروم نکنید!!..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)