تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 80 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 793

نام تاپيک: 4G Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امروز یک جواب درست گرفتم تقریبا درباره ی ویس,رو موبایل ارایه نمیشه انگار و باید تلفن اشو که 600 تومن هست رو بگیری و شمارش هم 0995 نیست و با توجه به استان کد داره و چهار رقم اولشم 9106 (مثلا برای خراسان 0519106xxxx),البته اگر فعال کنن میشه تو گوشی هم گذاشت ولی تا 600 تومن رو ندی علاوه بر 200 تومن اکتیو نمی کنن برات انگار. خلاصه کشور ما الگوی حیف و میل کردن منابع هست , اگر این باند 20 دست همراه اول و ایرانسل بود بعد 6 سال الان 90 درصد جمعیت تحت پوشش LTE بود.
    همون پیش شماره های voip هست

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

امروز از پست شهرمون با من تماس گرفتن که فردا برم سیم کارت های وب تحویل بگیرم و چندتا امضا هم انجام بدم، خواستم بپرسم کار دیگه ای هم باید انجام داد؟ و اینکه سیم کارت بعد ارسال مدارک چند روز بعد فعال میشه؟

و اینکه سرعت 4G های وب به قدرت و کیفیت همراه اول یا ایرانسل میرسه ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان

امروز از پست شهرمون با من تماس گرفتن که فردا برم سیم کارت های وب تحویل بگیرم و چندتا امضا هم انجام بدم، خواستم بپرسم کار دیگه ای هم باید انجام داد؟ و اینکه سیم کارت بعد ارسال مدارک چند روز بعد فعال میشه؟

و اینکه سرعت 4G های وب به قدرت و کیفیت همراه اول یا ایرانسل میرسه ؟

ممنون
    حداکثر یک هفته بعد از دریافت سیم کارت فعال میشه

سرعتش با حداکثر سیگنال و مودم بیرونی من 21 مگ بیشتر نداشتم مگر رومینگش فعال باشه و سویچ بشه رو شبکه ایرانسل

اگر رفت رو رومینگ ایرانسل صدات رو در نیار و لذتش رو ببر

4. 2 کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرعتش با حداکثر سیگنال و مودم بیرونی من 21 مگ بیشتر نداشتم مگر رومینگش فعال باشه و سویچ بشه رو شبکه ایرانسل

ممنون عزیز

فقط یک سوال ، شما گفتید که اگه رومینگ برات فعال بود استفاده کن،یعنی اگه داخل منطقه ای که هستم خود های وب انتن بده، نمیشه رومینگ شد؟یا این بستگی به شرکت داره که کدوم منطقه را جزو لیست رومینگ بگذاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

ممنون عزیز

فقط یک سوال ، شما گفتید که اگه رومینگ برات فعال بود استفاده کن،یعنی اگه داخل منطقه ای که هستم خود های وب انتن بده، نمیشه رومینگ شد؟یا این بستگی به شرکت داره که کدوم منطقه را جزو لیست رومینگ بگذاره؟

سلام
    سيمكارت هاي شركت هاي وب فقط و فقط رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رومينگ ميشه . تو منطقه ما هم هاي وب سطح پوشش ي هست و هم شبكه ايرانسل و هر دو شبكه قابل استفاده است اما متاسفانه براي هاي وب منطقه ما يكم سرعت دانلود ناپايدار تر هست.

اگر سيمكارت رو بندازيد تو گوشي هايي كه باند 20 رو پوشش ميدن ، موقع سرچ كردن شبكه ها به اين صورت مياره:

1- HIWEB --> مال خود شركت هاي وب هست
    2-Hiweb --> اين مال شركت ايرانسل هست و موقع ي كه بزنيد رو اين شبكه رومينگ ميشه روي ايرانسل ( يه نكته رو هم اضافه بكنم در بعضي از مواقع و منطقه ها هم گاها مشاهده كردم به اين صورت هست MTN Irancell )
    3- شركت هاي همراه اول و رايتل رو هم مياره ولي رومينگ نميشه ..
    Last edited by karwan125; 12-06-2021 at 19:00.

7. 4 کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

امروز یک جواب درست گرفتم تقریبا درباره ی ویس,رو موبایل ارایه نمیشه انگار و باید تلفن اشو که 600 تومن هست رو بگیری و شمارش هم 0995 نیست و با توجه به استان کد داره و چهار رقم اولشم 9106 (مثلا برای خراسان 0519106xxxx),البته اگر فعال کنن میشه تو گوشی هم گذاشت ولی تا 600 تومن رو ندی علاوه بر 200 تومن اکتیو نمی کنن برات انگار. خلاصه کشور ما الگوی حیف و میل کردن منابع هست , اگر این باند 20 دست همراه اول و ایرانسل بود بعد 6 سال الان 90 درصد جمعیت تحت پوشش LTE بود.
    بله درسته . پس همون بهتون یک خط تلفن ثابت اینترنتی voip میدن . با مودم i60 هم اینطوری باشه میشه استفاده کرد البته اون تنظیمات sip رو بدن رو مودم بزنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    سيمكارت هاي شركت هاي وب فقط و فقط رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رومينگ ميشه . تو منطقه ما هم هاي وب سطح پوشش ي هست و هم شبكه ايرانسل و هر دو شبكه قابل استفاده است اما متاسفانه براي هاي وب منطقه ما يكم سرعت دانلود ناپايدار تر هست.

اگر سيمكارت رو بندازيد تو گوشي هايي كه باند 20 رو پوشش ميدن ، موقع سرچ كردن شبكه ها به اين صورت مياره:

1- HIWEB --> مال خود شركت هاي وب هست
    2-Hiweb --> اين مال شركت ايرانسل هست و موقع ي كه بزنيد رو اين شبكه رومينگ ميشه روي ايرانسل ( يه نكته رو هم اضافه بكنم در بعضي از مواقع و منطقه ها هم گاها مشاهده كردم به اين صورت هست MTN Irancell )
    3- شركت هاي همراه اول و رايتل رو هم مياره ولي رومينگ نميشه ..
    متاسفانه اینجا یعنی شهر ما فقط اون MTN Irancell میاد با mci و خود HIWEB و اجازه رومینگ هم نمیده لامصب

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

21 نهایت سرعت های وب هست بیشتر نقاط کشور

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

21 نهایت سرعت های وب هست بیشتر نقاط کشور
    سلام

من دوستم در یک شهر دیگه ساکن هست و وقتی تست سرعت برام ارسال کرد روی 3.80 مگ بود و با IDM هم تا 5 مگ دانلود میکنه روی شبکه های وب

ولی وقتی رومینگ میکنه روی ایرانسل سرعتش داغون میشه

12. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

متاسفانه اینجا یعنی شهر ما فقط اون MTN Irancell میاد با mci و خود HIWEB و اجازه رومینگ هم نمیده لامصب

اين جور موارد رو سعي كنيد با سامانه 195 انتقال بديد به صداي مشتري شركت هاي وب ، به طور جدي پيگيري ميكنن مسئله رو ، متاسفانه پشتيبانان فني لايه 1 شون زياد چيزي متوجه نميشن نه از تنظيمات و نه از دسترسي كه پنل بهشون داده شده ..

من خودم چند هفته پيش وقتي رومينگ ميكردم رو شبكه ايرانسل ، بعد از چند دقيقه اي آنتن گوشي ميپريد هر چي تماس ميگرفتم با پشتيبان ش اصلا نميدونست كه سيمكارت هاي وب قابليت رومينگ رو شبكه ايرانسل رو داره براش تازگي داشت

ديگه مشكل م با شكايت 195 ، برطرف شد ...

14. 2 کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •