همون پیش شماره های voip هست
همون پیش شماره های voip هست
سلام دوستان
امروز از پست شهرمون با من تماس گرفتن که فردا برم سیم کارت های وب تحویل بگیرم و چندتا امضا هم انجام بدم، خواستم بپرسم کار دیگه ای هم باید انجام داد؟ و اینکه سیم کارت بعد ارسال مدارک چند روز بعد فعال میشه؟
و اینکه سرعت 4G های وب به قدرت و کیفیت همراه اول یا ایرانسل میرسه ؟
ممنون
حداکثر یک هفته بعد از دریافت سیم کارت فعال میشه
سرعتش با حداکثر سیگنال و مودم بیرونی من 21 مگ بیشتر نداشتم مگر رومینگش فعال باشه و سویچ بشه رو شبکه ایرانسل
اگر رفت رو رومینگ ایرانسل صدات رو در نیار و لذتش رو ببر
ممنون عزیز
فقط یک سوال ، شما گفتید که اگه رومینگ برات فعال بود استفاده کن،یعنی اگه داخل منطقه ای که هستم خود های وب انتن بده، نمیشه رومینگ شد؟یا این بستگی به شرکت داره که کدوم منطقه را جزو لیست رومینگ بگذاره؟
سلام
سيمكارت هاي شركت هاي وب فقط و فقط رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رومينگ ميشه . تو منطقه ما هم هاي وب سطح پوشش ي هست و هم شبكه ايرانسل و هر دو شبكه قابل استفاده است اما متاسفانه براي هاي وب منطقه ما يكم سرعت دانلود ناپايدار تر هست.
اگر سيمكارت رو بندازيد تو گوشي هايي كه باند 20 رو پوشش ميدن ، موقع سرچ كردن شبكه ها به اين صورت مياره:
1- HIWEB --> مال خود شركت هاي وب هست
2-Hiweb --> اين مال شركت ايرانسل هست و موقع ي كه بزنيد رو اين شبكه رومينگ ميشه روي ايرانسل ( يه نكته رو هم اضافه بكنم در بعضي از مواقع و منطقه ها هم گاها مشاهده كردم به اين صورت هست MTN Irancell )
3- شركت هاي همراه اول و رايتل رو هم مياره ولي رومينگ نميشه ..
Last edited by karwan125; 12-06-2021 at 19:00.
بله درسته . پس همون بهتون یک خط تلفن ثابت اینترنتی voip میدن . با مودم i60 هم اینطوری باشه میشه استفاده کرد البته اون تنظیمات sip رو بدن رو مودم بزنیم
متاسفانه اینجا یعنی شهر ما فقط اون MTN Irancell میاد با mci و خود HIWEB و اجازه رومینگ هم نمیده لامصب
21 نهایت سرعت های وب هست بیشتر نقاط کشور
سلام
من دوستم در یک شهر دیگه ساکن هست و وقتی تست سرعت برام ارسال کرد روی 3.80 مگ بود و با IDM هم تا 5 مگ دانلود میکنه روی شبکه های وب
ولی وقتی رومینگ میکنه روی ایرانسل سرعتش داغون میشه
اين جور موارد رو سعي كنيد با سامانه 195 انتقال بديد به صداي مشتري شركت هاي وب ، به طور جدي پيگيري ميكنن مسئله رو ، متاسفانه پشتيبانان فني لايه 1 شون زياد چيزي متوجه نميشن نه از تنظيمات و نه از دسترسي كه پنل بهشون داده شده ..
من خودم چند هفته پيش وقتي رومينگ ميكردم رو شبكه ايرانسل ، بعد از چند دقيقه اي آنتن گوشي ميپريد هر چي تماس ميگرفتم با پشتيبان ش اصلا نميدونست كه سيمكارت هاي وب قابليت رومينگ رو شبكه ايرانسل رو داره براش تازگي داشت
ديگه مشكل م با شكايت 195 ، برطرف شد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)