خوب چرا میخوایین از جای دیگه دانلود کنین؟؟ بزارین خودش دانلود و نصب بکنه
به هر حال با این برنامه امتحان بکنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چرا میخوایین از جای دیگه دانلود کنین؟؟ بزارین خودش دانلود و نصب بکنه
به هر حال با این برنامه امتحان بکنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیازی به نرم افزار یا دانلود نیست:
1.دی وی دی ویندوز رو بذارید تو دستگاه
2. روی استارت کلیک راست کنید و گزینه Command Prompt (Admin) رو انتخاب کنید
3. متن زیر رو اونجا کپی کنید و Enter کنید و منتظر بمانید تا 100% بشه و تموم. دقت کنید به جای "X" درایوی که دی وی دی در اون هست رو بذارید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم به روشدیگری درستش کردم ممنون
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
دوستان کارت گرافیگ من جی فورس جی تی ۳۲۰ هست الان اخرین نسخه درایور را از سایت انویدیا دانلود کردم ولی مشکل ریپ زدن تصویر هنگام تماشا فیلم و بازی کردن را دارم زمانی که وارد تنظیمات گرافیک می شوی لگوی شرکت انویدیا در حال چرخش هست که نشان میدهد کارت گرافیگ درست کار می کند ولی حتی لگو انویدیا که میچرخه پس از یک مدتی ریپ میزنه تنظیمات را روی پیشفرض گذاشتم مشکلم حل نشد حتی تنظیمات رزولیشن را کم کردم ولی فایده ای نداشت رفتم درایور گرافیک را انیستال کردم اومدم یک فیلم پخش کردم دیدم دگه ریپ نمیزنه و درسته مجددا درایور را نصب کردم دیدم مشکل ریپ زدن شروع شد حالا نمیدونم چکارش کنم؟ می خواستم بدونم مشکل از دایرکت ایکس نیست؟ اخه گرافیک من بیشتر از دایرکت ۹ را پشنیبانی نمیکنه و ایا اینکه ویندوز ده به دایرکت ایکس بالاتری نیاز داره؟ زمانی که وارد dxdiag می شوم داریکت را ۱۱.۱ نشون میده و در قسمت دایرکت هم هیبچ خطایی را نشون نمیدهد ایا راهی هست مثل ایکس پی بشه از دایرکت تست گرفت؟ منظورم همون مکعب هست که زمان تست دایرکت ایکس در صحفه میبچرخید
یک ویدیو از مشکلم اپ کردم لطفا ببینید
با تشکر از راهنمایی شما دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Last edited by ali nemesis; 24-07-2016 at 19:23.
با سلام
در ویندوز 10 ستاپ ها فوق العاده کوجک نشون داده میشن.به ظوری ک کاملا نا خوانا هستند.صفحه نمایشم هم4k هست.لطفا راهنمایی بفرمایید.
این نسخه جدید که قرار بیاد مشکل کرک نداره؟یعنی کرک میشه به قضیه اپدیت رایگان تا امروز، که ربط نداره؟
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
من ویندوزم رو آپگرید کرده به ویندوز 10.از اون وقت تا حالا برای ورو به بعضی از سایت ها مخصوصا سایت اپلود بوی برای دانلود با ارور 521 رو به رو میشم.این مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویندوز 10 نصب کردم ولی هر درایوری برای کارت گرافیک amd 4600 نصب میکنم مثل اینکه مشکل داره برای نمونه بازی های دو سه
سال پیش یا قدیمتر را به صورت slow-mo اجرا میکند انگار که کارت کرافیک نمی کشد لطفا" راهنمایی کنید.
من الان Windows Update رو چک کردم و دیدم این Anniversary update اومده (Feature update to Windows 10 - version 1607).
![]()
Last edited by NaughtyCat; 02-08-2016 at 23:04.
سلام
من دو مشکل با ویندوز 10 دارم
4 روز مسافرت بودم تا سیستم رو خاموش کنم همه چی درست بود
وقتی برگشتم دیدم منوی استارت باز نمیشه بدون ارور
صداش هم کار نمیکنه. ترابلشوت هم مشکلی پیدا نکرد
کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)